30.5.06

Oui, oui... :)

Μέσα στην όλο παρλαπίπα που με έπιασε τώρα και πολλοί από εσάς θα τη διαβάσετε μόνο μετά από 2 πρωινούς καφέδες, όταν ο υποφαινόμενος θα βρίσκεται ανάμεσα σε 3 φιλήδονα γυναικεία κορμιά (δηλαδή όταν θα κοιμάται στην 4x4 κρεβατάρα του), θα υποφέρετε κι άλλο.

Κάποια συνblogger έγραψε για το ότι της άρεσε το θέμα της Έκθεσης των πανελληνίων επειδή είναι δύσκολο να βαθμολογηθεί αντικειμενικά. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο εμένα μου άρεσε το θέμα των πανελληνίων.

Αλλά σκέφτηκα, με την σαμπάνια τον αφρώδη οίνο που ήπια, τι μας χαλάει στην Ελλάδα.

Η εκπαίδευση είναι για τον πούτσο, άρα η κάθε επόμενη γενιά μας θα είναι για τον πούτσο. Οι πολιτικοί είναι για τον πούτσο και κάθε επόμενη δική τους γενιά θα είναι για τον πούτσο στο τετράγωνο. Η (δια)κυβέρνηση της χώρας ενάντια σε άλλες χώρες είναι γτπ και φυσικά τα διαπλεκόμενα συμφέροντα είτε καπιταλιστικά είτε θρησκευτικά είναι επίσης γτΠ (η χρήση του κεφαλαίου είναι για τη χρήση κύριων ονομάτων).

Η εφορία κάνει ότι θέλει με τις επιχειρήσεις που κάνουν ότι θέλουν με τα προϊόντα που πουλάνε στους καταναλωτές που κάνουν ότι θέλουν με τις δηλώσεις τους στην Εφορία.

Το Δημόσιο είναι ένα απίστευτο μπουρδέλο, από το οποίο κανείς δε θέλει να βγει, αλλά όλοι θέλουν να μπούνε. Κι αν δε θες σήμερα, θα θες αύριο, κι αν δε θες αύριο είναι επειδή έτυχε κάτι να πάει καλά στη ζωή σου και να είσαι λίγο καλύτερα από το μέσο όρο, και γι αυτό μη μιλάς ποταπό σκουλήκι, γιατί αν μας παρακάνεις τον έξυπνο, θα σου στείλουμε την Εφορία να σου σκίσει τον κώλο.

Πώς; Τα σκουλήκια δεν έχουν κώλο; Και πώς κλάνουν;

Δεν υπάρχει τομέας της χώρας που να μην πηγαίνει χειρότερα από ότι θα μπορούσε να πηγαίνει. Η χώρα είναι πειραματόζωο στα χέρια κάποιου Μέρφυ.

Άμα ρε μάγκες δε σας αρέσει, γιατί δε το κλείνουμε το μαγαζί;

Διακόσια χρόνια έχουμε να ξεκινήσουμε μια επάνασταση.

9 σχόλια:

Blonde είπε...

Έλα ντε...και με τόσους πούτσους...

€lisavet είπε...

Mon chere, δεν έγραψα πως μου άρεσε το θέμα της έκθεσης των πανελληνίων επειδή είναι δύσκολο να βαθμολογηθεί αντικειμενικά. Ίσα ίσα που αντιπαρέβαλα το άγχος των εξεταζόμανων με την χαλαρότητα του κρατικού παράγοντα, που δεν έδωσε μια κοινή κατεύθυνση βαθμολόγησης στους εξεταστές, παρά τους άφησε να κρίνουν κατά βούληση. Η αναβαθμολόγηση θα πάει σύννεφο. Περισσότερες διορθώσεις, περισσότερα χρήματα + ο εκνευρισμός του μαθητή.

Χαλαρότητα σαφώς υπάρχει σ'όλους τους τομείς, αλλά ας μην το παίρνουμε και ως πάγιο και δεδομένο, επικυρώνοντάς το με απλοϊκά συμπεράσματα τύπου "Άχρηστη παιδεία, άχρηστη πολιτική, άρα άχρηστη η νέα γενιά"
Σκέψου πως οι μαθητές προσαρμόζονται στους νόμους των πολιτικών, που εσύ ψηφίζεις.

Your Man είπε...

@Lianne:

Bienvenue!



@Elisavet:

Chere; Και σε είχα για γαλλομαθούσα! Ρε Έλλη, πιες κάτι για να μπεις στο κλίμα.

€lisavet είπε...

Quelle domage!

Ξέρω γερμανικά όμως, να πιω μια μπυρίτσα να συνενοηθούμε;

An-Lu είπε...

Πολλά Π μαζευτήκανε και επανάσταση δε βλέπω διότι...






Μηδίσαμε!

. είπε...

υπάρχει εκθεση που μπορέι να βαθμολογηθεί αντικειμενικά;;; εγώ και τις 2 χρονιές είχα βαθμούς 12 από τον έναν βαθμολογητή και 17 από τον άλλον...

το ότι θα έλεγες για επανάσταση παλιοκαπιτάλα.. δεν το περίμενα

Your Man είπε...

@marilina:

Μάλλον δεν έπιασες ότι αυτό το ποστ περί επανάστασης έχει να κάνει με το άλλο ποστ περί τεμπελιάς.

Λίγα ακόμα τέτοια να σας πω περί λαϊκής επανάστασης, σε λίγα χρόνια θα με ψηφίσετε για πρωθυπουργό! :-)

diki είπε...

Κι εκεί που πάει να μιλήσει σοβαρά ο George, σταματάει κι ανναρωτιέται:
"Πώς; Τα σκουλήκια δεν έχουν κώλο; Και πώς κλάνουν;"
Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Πάω να διαβάσω στη Wikipedia για το σύστημα αφόδευσης των σκουληκιών ;-)

Ανώνυμος είπε...

me tosous poutsous mporoume sigoura na kanoume sexualikh epanastash alla auto exei janaginei :P