26.7.05

Φάση Τρία Άλφα

Φίλος, του οποίου τα στοιχεία δε θα δώσω στη δημοσιότητα για να μην τον εκθέσω, δουλεύει σε ξενοδοχείο. Ξέρετε, από αυτά τα πονηρά που πάτε και πηδιέστε εσείς που δεν έχετε σπίτι. Τι να τον εκθέσω δηλαδή που μας αυτοεκτίθεται μόνος του τούτος.

Κάπου στους δυο μήνες που δούλευε εκεί έπαθε το πρώτο μεγάλο σοκ όταν είδε παπά να έρχεται με Ουκρανέζα. Ο παπάς με τα όλα του, με τα ράσα του και με τα μούσια του. Η Ουκρανέζα έφτασε 2 λεπτά αργότερα για ξεκάρφωμα και όταν ο άπειρος ρεσεψιονίστ τη σταμάτησε γιατί πήγε να ανέβει χωρίς να πει τίποτα στη ρεσεψιόν, τον πήρε έξαλλος ο παπάς από το δωμάτιο και τον έβρισε. Προφανώς ο παπάς δεν κατάλαβε πως στο τηλεφωνικό κέντρο του ξενοδοχείου φαίνεται ο αριθμός του καλούντος στα εσωτερικά τηλέφωνα.

Τέλος πάντων, πες ότι πήγε για εξομολόγηση η... ευλογημένη.

Το μεγαλύτερο σοκ όμως της καριέρας του το έπαθε σε ανύποπτο χρόνο. Από καθημερινούς ανθρώπους. Τόσο καθημερινούς που βλέπονται μεταξύ τους κάθε μέρα.

Ζευγαράκι, εκεί γύρω στα 20, δεν έχει σπίτι δικό του και πήγε στο ξενοδοχειάκι. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο της γνωστής αλυσίδας (το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι; *wink*wink*), καθότι και σχετικά απόμακρο μαζεύει συνήθως πιο παράνομα ζευγαράκια από ότι το γαμοξενοδοχείο της γειτονιάς.

Και καθώς το αγόρι καθόταν και άκουγε προσεκτικά τι επιλογές έχουν για το αιγυπτιακό δωμάτιο, το κινέζικο δωμάτιο, το Elvis Presley, το Madonna, το μεσαιωνικό κλπ, η κοπελίτσα είχε κάτσει στην άκρη.

Και εκεί που καθόταν, ανοίγει η πόρτα του ασανσέρ και κατεβαίνει το φρεσκογαμημένο ζευγάρι ηλικίας περί τα 55 ο μεν κύριος, 35 η δε κυρία.

Και έρχεται φάτσα κάρτα η πιτσιρίκα με τον κύριο, τον οποίο τυγχάνει να γνωρίζει:

- ... Μπαμπά; Κυρία Μαίρη;
- Κλαίρη, τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;
- Μπαμπά, γιατί είστε εσείς οι δύο μαζί;
- Κλαίρη, ποιό είναι αυτό το μαλακιστήρι;
- Ποιόν είπες μαλακιστήρι ρε γέρο; Δεν κοιτάς τα χάλια σου;
- Μπαμπά, τι κάνεις με αυτό το τσουλί;

Και εκεί έγινε το έλα να δεις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο φίλος σου διατηρεί blog;;;

Ανώνυμος είπε...

Exω δεί και χειρότερα!