30.5.06

A fine chap called Charlie Dickens once wrote...

Αντιγράφω από το myday.gr:

Έρχεται τον Νοέμβριο στην Ελλάδα ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, αποφασισμένος να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα: να εξαφανίσει την Ακρόπολη, όπως έκανε 23 χρόνια πριν με το Άγαλμα της Ελευθερίας. Πρώτα όμως θα πρέπει να πάρει ειδική άδεια από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Πρέπει να πάρει ειδική άδεια επειδή πραγματικά θα εξαφανίσει την Ακρόπολη.

Η μαγεία (του marketing) ξεκίνησε ήδη.

5 σχόλια:

Your Man είπε...

Κύριε Βουλγαράκη, μια που γνωριζόμαστε και προσωπικά, σας παρακαλώ δώστε του παιδιού την "ειδική" άδεια να απαγάγει την Ακρόπολη για λίγο.

Ξέρετε εσείς, από αυτές τις ειδικές άδειες που δίνετε κατόπιν της αίτησης Β21: "περί απαγωγής Πακιστανών και αρχαίων ελληνικών μνημείων".

Θα την επιστρέψει σύντομα χωρίς να την βασανίσει πολύ.

diki είπε...

Πόσα χρόνια το συζητάνε αυτό; Τουλάχιστον μια πενταετία.

Ελπίζω να μην την εμφανίσει σε κανένα Metropolitan Museum of New York και μετά να βγαίνουμε με τα πλακάρτν και να ζητάμε την επιστροφή του μνημείου! :-)

Your Man είπε...

Ρε συ, κι αν ξεχάσει να την ξαναεμφανίσει τι κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

Για τα SouthEast έχεις κατηγορηθεί στο παρελθόν, συνεπώς δεν επανέρχομαι.

ξέρω όμως πως ακριβώς εξαφανίζεται η ακρόπολη.

Για όποιον θέλει να πάει, και μετά να το παίξει πονηρός, ας στείλει ένα mailάκι και θα το ομολογήσω. Για όποιον θέλει να αισθανθεί την μαγεία, ας περιμένει.

Αν όμως θέλει ο George (όχι ο αναγνωστόπουλος, ο άλλος) να μάθει, είμαι σίγουρος οτι θα με συλλάβει, θα μου δίνει φαγητό απο γνωστό σουβλατζίδικο που έχει πάρε δώσε με την ασφάλεια (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) και αφού τα πω όλα, χαρτί και καλαμάρι, θα πει οτι "είναι συνήθειο των bloggers να απαγάγουν ο ένας τον άλλο"...

..και μετά θα βάλουν κορίο στο modem μου (αν δεν το 'χουν κάνει ήδη)

[αν αυτό το post δεν είναι ένα θαύμα της μνήμης απο τον Κόπερφιέλτ, στο ποντίκι, στος βουλγαράκη, στους πακιστανούς, στην vodafon, στα σουβλατζίδικα με σχέσεις με την ασφάλεια - ε, τότε δεν ξέρω ΤΙ άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί ως θαύμα]

Your Man είπε...

Ξέρεις πώς εξαφανίζεται η Ακρόπολη; Δηλαδή ο Δαυίβ Χαλκοπεδίας δεν κάνει θαύματα;

Αααααααα!