20.12.04

Ρε μαλάκα Έλληνα

Αγαπητέ Έλληνα,

Γιατί είσαι τόσο μαλάκας;

Όχι, δεν είμαι ανθέλλην επειδή βγαίνω και το παραδέχομαι. Έλληνα είσαι μαλάκας και γι αυτό είσαι στα σκατά.

Σε γαμάνε στο ασφαλιστικό, στις συντάξεις, στον μισθό, στις κρατήσεις, στη φορολόγια, στη διαπλοκή, στο Κυπριακό, στο Μακεδονικό. Και τι κάνεις; Κουνάς σημαίες και ξαναψηφίζεις τους ίδιους.

Και μετά φωνάζεις για την τιμή της ντομάτας. Βγαίνεις στα κανάλια και βρίζεις τους Βερόπουλους, τους Μαρινόπουλους και τους Βασιλόπουλους αυτή της χώρας.
Μισθολογικά, κάθε χρόνο έχεις και λιγότερα, αν αναλογιστείς τον πληθωρισμό. Κάθε πέρσι και καλύτερα. Ενοίκια πληρώνεις παραπάνω, χρωστάς της Μιχαλούς και όταν έρχεται αυτή η μοναδική στιγμή στα 4 χρόνια όπου μπορείς κι εσύ να πεις "Όχι ρε πούστη μου, δεν πάει άλλο, με έχετε ξεκωλώσει!", τι κάνεις;

Ξαναψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.

Έ όχι ρε! Γιατί αγόρι μου γλυκό δεν ανοίγεις τα ματάκια σου; Τι θέλεις; Μισθό θέλεις; Να ψηφίσεις ΚΚΕ ρε! Θέλεις κοινωνική ισότητα; Ψήφισε Συνασπισμό. Λύση στα εθνικά θέματα θες; Ψήφισε Καρατζαφέρη. Αλλά μην κάθεσαι έτσι άπρακτος στο κέντρο βρε μαλάκα!

Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις πως είτε με τον Μπούλη είτε με τον Σόι-Πάει-Το-Βασίλειο, εσένα πάλι χεσμένο σε έχουνε; Σε παίρνουν και σε πορώνουν να κουνάς σημαιάκια για να βγει ο ένας και όχι ο άλλος, χωρίς να σκέφτεσαι ΚΑΝ να ρίξεις την ψήφο σου κάπου αλλού. Κάπου που να σε συμφέρει. Έχεις καθίσεις να συγκρίνεις τι σου υπόσχονται τα 2 μεγάλα κόμματα και τι τα άλλα;

Και ξέρεις τι; Εγώ δεν είμαι αριστερός, ούτε κεντρώος, ούτε δεξιός. Αλλά εδώ που είμαι σήμερα (δεν ξέρω αύριο) τείνω για κεντροδεξιά. Γιατί εμένα με συμφέρουν τα όσα κάνουν τα δύο μεγάλα κόμματα. Αύριο μεθαύριο θα πληρώνω μισθούς στην εταιρία μου και λογικό είναι να θέλω να είναι χαμηλοί.

Σήμερα, αν κάτι μου φανεί ακριβό, θα πάω να ψωνίσω στα Lidl, στα Dia και στο Makro για να το πάρω φτηνότερα. Δε βλέπω το λόγο να τρέχω στο Βασιλόπουλο που μου δίνει πόντους στην κάρτα του και άμα (λέμε "άαααααααμα") συμπληρώσω 100 πόντους παίρνω δώρο μια βαλίτσα.

Ρε Έλληνα, κλείσε τη γαμημένη τηλεόραση, πέτα και την εφημερίδα και βάλτα κάτω. Σκέψου τι σου παρέχει το κάθε τί και δες τι σε συμφέρει και τι όχι. Και ψήφισέ το, αγόρασέ το, προτίμησέ το τέλος πάντων. Μην γίνεσαι η μαριονέττα πολιτικών, θρησκευτικών, κοινωνικών και εμπορικών συμφερόντων.

Α γειά σου!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ο κολλητός σου,

Γιώργος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pes ta xrisostome!

Ανώνυμος είπε...

Mε φώναξε κανείς?

Ανώνυμος είπε...

δες την ημερομηνία του post, έχει αλλάξει κάτι από τότε;

Πόσο διαχρονικό θα είναι αυτό το post; Εδώ είμαστε για να το διαπιστώοσυμε !

...ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ -ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΠΑΣΟΚ

γιατί οι έλληνες είναι δεξιοί στη τσέπη, αριστεροί στη ψήφο

άντε και καλό δαγκωτό!

Ανώνυμος είπε...

Είναι τραγικό πως οι συμπολίτες μας δεν αντιλαμβάνονται πράγματα αυτονόητα. Δυστυχώς η μαλακία είναι ανίκητη μάγκες.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τραγικό πως οι συμπολίτες μας δεν αντιλαμβάνονται πράγματα αυτονόητα-->ti skata, gia ola ta strava paaaada oi alloi ftaine...mhpws einai kairos na pernoume tis eythynes mas lew-egw-twra?

alla, oxi mwre, emeis exoume tis dikaiologies mas:"Γιατί εμένα με συμφέρουν τα όσα κάνουν τα δύο μεγάλα κόμματα. Αύριο μεθαύριο θα πληρώνω μισθούς στην εταιρία μου και λογικό είναι να θέλω να είναι χαμηλοί."
...ektos loipon an oloi mas ypologizoume na anoixoume mia epixeirhsoula apo Αύριο μεθαύριο, h na ypologizoume se kana rousfetaki, opote KALA kanoume k psifizoume ND/PASOK. OLOI oi alloi omws einai malakes ellhnarades, giati de vlepoun pws pame kata diaollou, alla kynhgane (kai) aytoi to rousfetaki/arpaxth,to diorismo tou Kwstakh, th metathesh tou Giannakh apo th Gazmadia, kai OXI to kalo tou kratous...kai tou ethnous vevaiws-vevaiws...


aaa kai kati akoma...ora, ww file mou, kai to allo postaki "1000 kaloi"...me th logikh...daxei...oloi oi alloi einai malakes (wste na boroume na aytoprosdiorizomastai EMEIS ws k-gamw-ta-paidia)??

Ανώνυμος είπε...

O μαλάκας
http://www.facebook.com/pages/Malakas-/98856991449