5.5.06

Απορίες ημέρας

Στις 17 του μηνός έρχεται η J Lo.


Αυτό μάλιστα. Αυτό είναι ποστ με περιεχόμενο!

2 σχόλια:

YO!Reeka's είπε...

όπου άκου τώρα τι έπαθα.
-ξαδέρφη απο θεσσαλονίκη θέλει να πάμε, παω και αγοράζω εισιτήρια (για να μην πάει μόνη, εγώ ψιλοχέστηκα να σου πω τη μαύρη αλήθεια).
-συναυλία αλλάζει ημερομηνία και μπαίνει τετάρτη, αντί για σάββατο που ήταν
-ξαδερφη δεν μπορεί να έρθει γιατί δουλεύει κι εγώ έχω πληρώσει δύο εισιτήρια των 65 ευρώ
-παίρνω την εταιρία παραγωγής και μου λέει, λυπούμεθα, αλλά πίσω από το εισιτηριο γράφει ότι μπορούμε να αλλάξουμε ημερομηνία (οπότε στ'αρχίδια μας, το βάζουμε και 15Αύγουστο)
-παίρνω τη γενική γραμματεία καταναλωτή και μου το επιβεβαιώνουν. ο ίδιος νόμος ισχύει και για τα εισιτήρια μεταφορών, μου λένε.
-τα έχω πάρει στο κρανίο, δεν ξέρω τι να κάνω τα εισιτήρια
-ξαδέρφη μαθαίνει το στόρι και καταφέρνει να πάρει άδεια για να έρθει.

John Karakatsanis είπε...

Αν και δε με ενδιέφερε να πάω στη συναυλία είχα μπει πριν από λίγο καιρό στο σάιτ της εταιρείας (www.maxrealevents.gr) και αν πατήσεις στις "Πληροφορίες" θα δεις όλους τους όρους κλπ...

Είναι κατοχυρωμένοι από παντού. Εμένα αυτό που δε μου άρεσε καθόλου είναι ότι υπάρχει όρος που λέει ότι αν η συναυλία πάνω στα 35 λεπτά αφότου έχει ξεκινήσει διακοπεί για λόγους ανωτέρας βίας (πχ καταιγίδα ας πούμε) θεωρείται τελειωμένη, δεν επιστρέφονται χρήματα κλπ.

Πακέτο έφαγαν η αδεφή μου με τις φίλες τις, έβγαλαν εισιτήρια για την πρώτη ημερομηνία που τους βόλευε, ενώ τώρα με τη νέα ημερομηνία την επόμενη μέρα δίνουν εξετάσεις (Α Λυκείου). Αλλά θα πάνε κανονικά ;-)