15.5.06

Απορίες ημέρας

Τσιμπάω ένα πράσινο μήλο από το ψυγείο. Είναι χτυπημένο στο πλάι και λίγο μαυρισμένο. Παλιά, κάθε μικρό χτυπηματάκι ήταν για μένα μια πιθανή τρύπα απ όπου μπορεί να μπήκε ένα σκουλήκι, και με το μαχαίρι, τσακ τσακ τσακ, έκοβα το σημείο γύρω από την τρύπα. Ζήτημα να έμενε το μισό μήλο. Better safe...

Έμαθα για μια ωραία παράσταση που δεν κατάλαβα ακριβώς τι είναι, αλλά τουλάχιστον ξέρω πού είναι. X-έδρα, στη Νέα Σμύρνη. Πάνος Μουζουράκης και Γιώργος Μυλωνάς. Κάτι από θέατρο, κάτι από ροκ, κάτι από χαβαλέ; Δεν έχω ιδέα, αλλά σκοπεύω να μάθω.

Στο πρόγραμμα θέλω να βάλω τον Κώδικα και μάλιστα σε Gold Class για να μην έχω κάθε ορθόδοξο μουτζαχεντίν να χαλάσει την προβολή όταν νιώσει πως θίγονται τα θρησκευτικά του δικαιώματα. Τα δικά του θρησκευτικά του δικαιώματα προφανώς είναι ανώτερα των δικών μου δικαιωμάτα στην ελεύθερη σκέψη. Right.

Σήμερα συνειδητοποιήσα πως δεν ξέρω κανέναν που να αγοράζει CDs με ελληνική μουσική. Ή τέλος πάντων, όσοι γνωστοί μου το κάνουν, το κρύβουν ως εφτασφράγιστο μυστικό. Για να κάνω και μια αναλογία για την οποία θα με μισήσετε, περισσότερους gay ξέρω παρά greek music buyers.

Και δε θέλω σχόλια ε!

Κυριακή μεσημέρι, Θησείο με φίλους. Νέους φίλους. Ανηφορίσαμε και προς την Έκθεση Βιβλίου για να το παίξουμε κουλτούρα (μπας και δούμε κάνα βιβλίο Έλληνα blogger εκδομένο - χιντ χιντ), αλλά στη διαδρομή νιώσαμε μια γουργούρα για greek souvlaki και αλλάξαμε πορεία προς Θανάση.

Πείνα τέχνας διεργάζεται.

Στο φαΐ μου την έπεσα ένας κλοσάρ φαφούτης και μου έκανε κύρηγμα για τις μαλακίες που τρώω (με ξέρετε κι από χτες). Μετά ηρέμησε και μου είπε να βλέπω Τηλεφώς και να αγοράζω πράγματα από το bioshop.gr. Πού τους βρίσκω;

Την ίδια απορία έχει και μια γνωστή για τους γκόμενούς της.

Ευτυχώς το βράδυ τα πράγματα ήταν καλύτερα. Για μια ακόμα φορά δικαιώθηκα για το ότι τα μικρά μπαράκια είναι και τα καλύτερα. Πιο κόζυ. Αζμπέτε. Γιου νόου.

6 σχόλια:

Gianni Kanlis (Author) είπε...

ta ma8ame, ta ma8ame ta ka8ekasta apo to brady...

Panta tetoia...mallon

diki είπε...

Καλημερούδια

Περί Κώδικα ο λόγος, πολύ φόβος ρε παιδάκι μου... Και η εκκλησία (ειδικά η Καθολική) του έχει κάνει τεράστια διαφήμιση παγκοσμίως. Καλά δεν έχουν public relations στο Βατικανό; Για εμάς εδώ δε το συζητάω.

YO!Reeka's είπε...

εμαθα μάλιστα ότι τώρα παίζει διαδήλωση στο σύνταγμα ενάντια στην ταινία!!!! (γμτ όλα τα καλά χάνω!)

Your Man είπε...

Μάγκα, η Εκκλησία της Ελλάδος είναι το μεγαλύτερο μαγαζί στη χώρα. Δεν είναι και λίγο :-)

An-Lu είπε...

αζ μπέτε....με την πασταφλώρα συναντήθηκες? Αθάνατος ελληνικός κινηματογράφος!

τσέλιγκας είπε...

Μα αν δεν κάνω λάθος κι έξω από το σταθμό έτρωγες, ήταν για την προθέρμανση? ;-p