20.5.06

Galactica

six4oneΣήμερα τραγουδάει πρώτη η Ελβετία. Με αυτούς τους 6 που θα μας πούνε ένα ωραίο τραγουδάκι, χτες τα πίναμε στο Galaxy, ένας εκ των οποίων είχε και γενέθλια. Είναι εκπληκτικό το πόσο προσγειωμένοι είναι όλοι τους, πόσο απλοί και πόσο καθημερινές είναι οι ιστορίες από πίσω τους.

Το κοννέ έγινε μέσα στο ασανσέρ του Hilton με τον ένα τραγουδιστή, τον Μάρκο, όπου σχολίασα τις καράφλες μας και μετά με πηγε στο τραπέζι τους και γνώρισα και όλη την παρέα.

Το συγκροτηματάκι λέγεται six4one και δεν ενδιαφέρονται για διακρίσεις αλλά για να περάσουνε ένα αισιόδοξο environmental friendly μήνυμα. Πώς λέμε "δώστε και σώστε" αλλά σε λίγο πιο πράσινο και πιο τραγουδιστό.

Από όλη την ομάδα μόνο μια κοπέλα είναι Ελβετίδα, οι άλλοι είναι αλλού για αλλού (Πορτογαλία, Γερμανία, Ισραήλ, Βοσνία, Μάλτα κ.ά) και γνωρίστηκαν εν όψει Eurovision. Ο καθένας τους όλο και κάτι έχει κάνει στη χώρα του. Η Tinka, η καλλονή του γκρουπ, έχει και δική της εκπομπή στην τιβί στη Βοσνία. Αλλά η πραγματική γατούλα του γκρουπ είναι η χορογράφος τους, μια σταλίτσα κορίτσαρος με κινήσεις αίλουρου. Τι λέγαμε για όμορφα κορίτσια; Ε, ένα από βασικά πράγματα είναι να ξέρουν να κινούνται.

Κάποια από τα παιδιά πήγαν νωρίς για ύπνο, αφού ξενέρωσαν που το Galaxy δεν τους σέρβιρε τσάι, αν και ο Andreas (μέλος των Alcazar - Crying at the Discotheque), είχε τα γενέθλιά του και κάθισε λίγο παραπάνω.

Με την παρέα μου βρέθηκα για λίγο στο μπαρ και μετά πεταχτήκαμε απέναντι στο Μοναστήρι. Μυστικό, μη το πείτε πουθενά: Ο Γιώργος ο Βαρδινογιάννης είναι τακτικός θαμών του μαγαζιού και η Μέγκαν ήταν παρκαρισμένη δίπλα του. Συγκεκριμένα δίπλα στο χάμερ που ήταν δίπλα από τα συνοδευτικά που ήταν δίπλα από τη Μερσέντα του προέδρου.

Θέλοντας να κάνω φιγούρα στην κοπελίτσα που έτυχε να είναι μαζί μου (άμοιρη ψυχούλα), ζήτησα από τον ένα φρουρό να μεταφέρει στον πρόεδρο πως θα ήθελα να με χαιρετήσει μόλις μπω στο μαγαζί, για να κάνω το ανέκδοτο "ρε άντε γαμήσου Βαρδινογιάννη, ποιός νομίζεις ότι είσαι". Δυστυχώς όμως το ήξερε το ανέκδοτο και ο φρουρός.

9 σχόλια:

sikia είπε...

Αχ και εγώ που νόμιζα ότι ο φαλακρός τραγουδιστής της ελβετικής συμμετοχής είναι ο Αρκούδος. Του φέρνει πολύ πάντως......

diki είπε...

Όλοι όσοι γνωρίζουν διασημότητες εντυπωσιάζονται από την απλότητά τους, ενώ ουσιαστικά θα έπρεπε να μας κακοφαίνονται αυτοί οι λίγοι που δεν είναι απλοί και την έχουν δει κάπως.

Κι οι Lordi που έπιναν δίπλα μας την Τετάρτη (όχι τσάι βέβαια), απλοί ροκάδες ήταν, καθισμένοι ήσυχα στη γωνίτσα τους.

. είπε...

ααααχχχ lordi !!!

πες μας αν είναι τόσο σεξυ ο τραγουδιστής όσο μυρίζομαι.....

Your Man είπε...

καθένας με τις κάβλες του εδώ μέσα.

. είπε...

hallelujah babyyyyyyyyy

diki είπε...

Δε ξέρω μαριλίνα. Δεν μπορείς να ξέρεις ποιος είναι ποιος χωρίς τις μάσκες. Πάντως απ' όσο τους είδα μάλλον θα απογοητευτείς. Αν βέβαια εμπιστεύεσαι τη γνώμη ενός άντρα σε τέτοια θέματα.

. είπε...

μάλλον εχω περίεργα βίτσια, οπότε δνε την εμπιστευομαι... =Ρ

Your Man είπε...

εσύ βίτσια; μη το ξαναπείς αυτό!

Inside a Box είπε...

George δεν ξέρω για την χορογράφο αλλά η Tinka είναι πολύ τρελό μωρό!

αν κράτησες contact στείλε το mail μου, θα έχουμε πολλά να πούμε… :)...