25.5.06

Μιλάω

Δε μιλάει. Νιαουρίζει. Ξέρετε ποιό λέω, ένα κορίτσαρο στη ραδιοφωνική διαφήμιση που όλοι λένε "Μιλάω. Μιλάω. Μιλάω. Μιλάω. Μιλάω. Μιλάς; Μιλάω!". Δεν έχω ιδέα τι διαφημίζει, με το που ακούω τον κορίτσαρο, ξεχνιέμαι.

Τώρα θα μου πεις εσύ ο κακεντρεχής, ο αφάντασος, ο ανέραστος, ο μπάκουρος ότι πού ξέρω εγώ ότι είναι κορίτσαρος; Βρε άκου το καλά το κοριτσάκι. Είναι δυνατόν τέτοια φωνούλα να βγαίνει από οτιδήποτε άλλο πλην από σκουροκαστανομάλλικο, γαλαζοπρασινομάτικο, 52κιλο, 23χρονο αγγελούδι, εκεί γύρω στο 1.68; Όχι πες μου, γίνεται;

Βέβαια, η καλύτερη ραδιοφωνική διαφήμιση είναι η άλλη. Τύπος πάει στο περίπτερο και ζητάει από τον κυρ Διονύση απ' αυτές που έχεις κάτω από τον πάγκο, αυτές που αρχίζουν από κα και τελειώνουν σε τα, που είναι για παρατεταμένη διάρκεια. Να γαμήσει ήθελε το παιδί κι ο κυρ Διονύση του έβγαλε μια κάρτα. Νομίζω Vodafone.

Ε λοιπόν αυτός ο κυρ Διονύσης ο περιπτεράς είναι ίδιος ο ψιλικατζής της γωνίας μου. Στη φωνή πάντα.

9 σχόλια:

. είπε...

απ ό,τι φάινεται, δεν είχες δει την εκπομπή με τα ροζ τηλέφωνα.....

θα σου πήγαινε η φαντασίωση στον πάτο...

τα ακουόμενα απατούν...

Your Man είπε...

Ναι, ναι, πες μου για τα 090... :-)

. είπε...

απλά αντιστρέφεις τα νούμερα...

52 χρονη, 168κιλη.. =)

Your Man είπε...

Να σου πω... Εχεις κάτι με τις χοντρές;

:-P'''

oistros είπε...

Δεν ξέρω για την πιτσιρίκα ή τον κυρ Διονύση αλλά ο νεαρός στη διαφήμιση με τα προφυλακτικά είναι .. όλα τα λεφτά. Πρόσωπο και φωνή αλλάζουν χίλιες εκφράσεις. Πραγματικός ηθοποιός. Και να δεις ότι δεν θα παίξει ρόλο ποτέ.

. είπε...

πολλά, u?

Your Man είπε...

θα σε πάρω να σου πω...

(be afraid, be VERY afraid!)

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

ωχ ωχ ωχ
μαριλίνα - your man 0-1!!!

. είπε...

σιγά μαρή ολλανδέζα..... =Ρ