12.5.06

Απορίες ημέρας

Προσέχτε γιατί μπορεί να συμβεί στον καθένα. Κάθεσαι εσύ αμέριμνος στο pc σου. Και σκάει ένα email από κοπελιά η οποία ήτω συγκάτοικός σου, με την οποία ουδέποτε υπήρξε ούτε χειραψία. Subject: Μάντεψε! Περιεχόμενο του email, φωτογραφίες από τον αρραβώνα της! Ρε ούτε ένα ανέκδοτο δε σου έχει στείλει ποτέ, ούτε μια Κρίσμας καρντ, ούτε ένα Προώθησε Αυτό Το Email Για Να Σωθεί Το Μικρό Παιδάκι Στη Σομαλία.

Τόσο πολύ ήθελε να μας πει πως επιτέλους την πήρε κι αυτήν κάποιος;

Το ότι είναι η ίδια η οποία νταραβεριζόταν με έναν ψυχασθενή, ο οποίος την χώρισε, εκείνη διαλαλούσε πως τον ξεφορτώθηκε και όταν τον ξαναείδε τον είχε στα ώπα-ώπα μέχρι που τα ξαναβρήκανε και την ξαναχώρισε μετά από ένα χρόνο, είναι τυχαίο;

Δίνω τόπο στην τρέλλα της αλληνής για να σας πληροφορήσω για κάτι σημαντικό. Το ξέρετε ότι χρησιμοποιείτε το οδοντικό νήμα σας λάθος; Έκατσα με τον οδοντίατρό μου και μου τα είπε με το σι και με το νίγμα. Όχι μέσα-έξω το νήμα, σαν πριόνι. Λάθος. Το σωστό είναι δύο πάνω κάτω ανάμεσα στα δόντια και μόνο.

Σήμερα κάνει εγκαίνια το Banana Moon. Αποφασίσε να μην είναι πλέον gay bar και μεταφέρθηκε πάλι στο Callimarmarian Stadium. Διχάζομαι μεταξύ του να επιδείξω τις ακουστικές μου ικανότητες στο Karaoke και του να επιδείξω τις χορευτικές μου ικανότητες σηκώνοντας τα φρύδια μου στο ρυθμός της μουσικής.

Η νύχτα διατίθεται για bar hopping. Τώρα τι μαλακία είναι αυτή και όλοι θέλουν να πάνε μετά τις 12, δε το καταλαβαίνω. Κι εγώ που τώρα είμαι νυσταγμένος αλλά στις 10 θέλω να βγω, τι να κάνω; Να κοιμηθώ;

Σκατά πάλι. Πρέπει ή να ξυπνήσω για να βγω, ή να βγω για να ξυπνήσω.

Κάνει κανείς κάνα πάρτυ πιο νωρίς;

10 σχόλια:

. είπε...

οπως πάντα, θα σταθώ στο πιό μικρό σημείο του ποστ...

φυσικά και δεν το χρησιμοποιούμε σαν πριόνι το νήμα, είανι πασιφανές τι χειάζεται για να φύγει ό,τι έχιε μαζευτεί στα δόντια. το θέμα έιανι ποιός κάθεται να το χρησιμοποιήσει ρε γμτ..

αν το χρησιμοποιούσαμε όλοι, οι οδοντίατροι θα πεινούσαν

Ανώνυμος είπε...

esy prepi nase poli megalos malakas

Your Man είπε...

Ναι, πρέπει.

Αλλά μη το φωνάζεις, θα μας πάρουν πρέφα.

Unknown είπε...

χαχα.. τι γέλιο που έχουν αυτοί οι Ανώνυμοι...!! Είπε το παράπονό του και έφυγε... lol

Λύσιππος είπε...

Γενικά μερικοί δεν έχουν ιδέα πως να δουλεύουν με τα εργαλεία (πχ πριόνι).

Στο θέμα του αρραβώνος, έλαβα κι εγώ ένα τέτοιο που μάλιστα ζητούσε και ...συνεισφορά στο gift registry.

Λύσιππος είπε...

Δες κι αυτό το ωραίο:

LONDON, England (Reuters) -- More than 60 percent of Britons use items such as screwdrivers, scissors and earrings to remove food from between their teeth, according to a survey published on Friday.

The National Dental Survey found that, when it came to oral hygiene, people used whatever was close to hand to pick their teeth.

More than 60 percent questioned by the British Dental Health Foundation said they used makeshift items, including knives, keys, needles and forks.

The survey also found that 23 percent of people chose to leave food stuck between their teeth, increasing the risk of gum disease and bad breath, according to the foundation which promotes oral health.

vatraxokoritso είπε...

Ναι ανώνυμε είναι μεγάλος μαλάκας και επειδή οι γυναίκες τέτοιους μαλάκες γουστάρουμε πάντα ο μικρός έχει τις καλύτερες γκόμενες!!!!
Χαχαχαχαχαχα!!!

Φιλιά φιλιά..

Your Man είπε...

Μη του λές τέτοια βατραχάκι, γιατί τώρα θα τ' ακούσεις για όλο το γυναικείο φύλο.

Ανώνυμος είπε...

έχει ένα παρτάκι στις 20/5, ενδιαφέρεσαι? Ειναι για γαμο-βαφτίσια ενός γνωστού! Σίγουρα θ' αρχίσει νωρίς διότι μετά ο πιτσιρής θα πρέπει να τουφιάσει!

Your Man είπε...

Ε εντάξει, άμα είναι να έχει και πιπινάκια, είμαι μέσα! :)