11.9.05

Εσείς τι είδους γαλατικός blogger είστε;


Ρε ποιόν μου θυμίζουν αυτοί οι bloggers που όλο πλακώνονται;

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνε, αφού όλο ο ένας με τον άλλο ασχολείται.

Απ' όλους έχει ο μπαξές:

Αστερίξ: Bloggers που έχουν τη συμπάθεια και το θαυμασμό πολλών άλλων bloggers, κυρίως για το ήθος τους και όχι για τις διαστάσεις τους.

Οβελίξ: Ρομαντικοί, ερωτευμένοι και αφηρημένοι bloggers που μπορούν να σε εκνευρίσουν με την απλότητα που βλέπουν τον κόσμο, αλλά είναι απαραίτητοι για να περάσει ένα βαρετό μεσημέρι στη δουλειά.

Ιντεφίξ: Μέλη στον blogger που δεν έχουν δικό τους blog αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα σχολιάζουν, συμφωνούν και διαφωνούν με τα όσα διαβάζουν στα blogs των άλλων Γαλατών.

Πανοραμίξ: Σοφοί bloggers που ασχολούνται κυρίως "με τα δικά τους" και στους οποίους καταφεύγουν οι νεότεροι bloggers όταν έχουν κάποιο πρόβλημα.

Ματζεστίξ: Bloggers οι οποίοι αρέσκονται στο να ακούνε την ατάκα "είσαι αρχηγός, δικέ μου". Γραφικοί τύποι που δίνουν χαρακτήρα στο χωριό, χωρίς όμως ιδιαίτερη ουσία.

Κακοφωνίξ: Bloggers που πιστεύουν πως έχουν κάτι να πούνε αλλά κανείς δε θέλει να τους ακούσει. Συμπεριλαμβάνονται όσοι γράφουν ποιήματα τα οποία καταλαβαίνουν μόνο όσοι τους ξέρουν προσωπικά.

Μαθουσαλίξ: Bloggers μιας άλλης γενιάς, που κάποτε είχανε Spectrum, Commodore, Amstrad, Amiga, Arari ST, Archimedes ή κάτι αντίστοιχο, μπήκανε στο Internet πριν την Amazon και το Google και θυμούνται τις άλλες εποχές των modems με τις ταχύτητες των 14.4K.

Διχώνιους: Ρωμαίοι bloggers που σπέρνουν τη διχόνοια στο γαλατικό μπλογκοχωριό. Πολλές φορές παίρνουν και το ρόλο Κατασκόπιους, αφού καμοφλάρονται πίσω από δεύτερες μυστικές ταυτότητες!

Διαλέχτε την προσωπικότητά της, προσθέστε νέους χαρακτήρες, ή πείτε ποιοί bloggers αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία.

10 σχόλια:

gsatelite είπε...

Προσωπικα μ'αρεσει ο Καταλφαβητιξ....βρωμαει ψαριλα,την λεει στον Κακοφωνιξ,τις τρωει απο τονΑσυρασεντουριξ,εχει μεγαλη και κιτρινη Γαλατικη μουστακα,και ειναι παντα η αιτια καβγα στο Γαλατικο χωριο..μεχρι να περασει η γυναικα του Μαθουσαλιξ..ασε που ο Πανοραμιξ τους συγχωρει ολους γιατι κανουν σαν παιδια μολις ερθει η ωρα του μαγικου φιλτρου...
Αυτα..ειμαι καλα γιατρε μου;

vasvoe είπε...

My man, προτείνω να φτιάξεις κι ένα τεστ (σε συνεργασία με καταξιωμένους bloggοεπιστήμονες βεβαίως-βεβαίως) που να το κάνει όποιος περνάει από δω για να μπορεί να δει σε ποια κατηγορία ανήκει.

Εγώ δεν μπόρεσα να βρω τί είδος είμαι γιατι ξέχασες να προσθέσεις κατηγορία για πρωτοεμφανιζόμενους bloggers που τυχαίνει να έχουν τα γενέθλιά τους και τα πέρασαν με to "Learn JAVA&HMTL for beginners".

libertarian είπε...

Μαθουσαλίξ εδώ.

Όμως έχω ακόμα ενεργή την Amiga μου για το διαδίκτυο ;)

Lili είπε...

Eeee, η γυναικα του Μαθουσαλιξ( ναι εκεινη η μουναρα...)




ριαλι τζωρτζ, δεν εχω ιδεα που συγκαταλεγομαι.

Your Man είπε...

@Gsatelite: Σε βρίσκω πολύ διαβασμένο. Δεν είχα ιδέα πώς τον λέγανε τον ψαρά στα ελληνικά (και δε φανταζόμουν πως είχε κρατήσει το αυθεντικό του γαλλικό όνομα Ordralphabetix)

@Vasvoe: Το τεστ διατίθεται μόνο κατά τη διάρκεια private consult, για το οποίο μου σκάτε 80 ευρώ για να σας πω όχι μόνο τι Γαλάτης είστε αλλά και τη συνταγή του μαγικού φίλτρου.

@Libertarian: Είχα την 500άρα (με εξτρά μνήμη φυσικά) και γούσταρα τρελλά τα Lemmings. Κατέβασα emulator αλλά δεν κατάφερα να τον τρέξω. Άστα, ζόρια.

Lili: Ποιά μουνάρα; Εκείνη την πιτσιρίκα που τα έχει με τον κωλόγερο; Από πού κι ως πού; :-P

Cybergoulion είπε...

Χαχα, εδώ Μαθουσαλίξ, στάνταρ!

Μην ξεχνάς επίσης τη Μιμίνα-blogger που αυτή τη στιγμή κουτσομπολεύει τους άλλους από το ταπεινό μικρό γαλατικό της blog, αλλά μια μέρα θα έχει το δικό της domain στη Λουτέτια.

Για να μην πω για τους βαστάζους του αρχηγού bloggers που μπορεί να μη γράφουν οι ίδιοι τίποτα άλλα λένε στο Ματζεστίξ τις απόψεις του για να ακούει τα "είσαι αρχηγός, δικέ μου". Που και που περνάνε κάτω από καμία πόρτα όμως!

λεμόνι δίχως όνειρα είπε...

Αφασία! :)

Οβελίξ, λέω, αλλά φέρνω κάτι και από Μαθουσαλίξ...

Συνήθης Ύποπτη είπε...

Εννοείται πως είμαι το αγριογούρουνο! Ή στην χειρότερη ένα γωμέικο γουγούνι.

(Άντε, επειδή γκρινιάζεις -λέμε τώρα- χαλαρά είμαι μία Κακοφωνίξ, πάντα τον συμπαθούσα άλλωστε τον κακομοίρη)

Your Man είπε...

@Cybergoulion: Καλά, με έστειλες με τις λεπτομέρειες που θυμάσαι! :)

@Λεμόνι: Κάνας φρουτοπωλίξ δεν υπήρχε;

@Συνήθης: Ξέρεις τι μου θύμισες τώρα ε; Ότι υπάρχουν και οι Πειρατές, συγγνώμη, πειγατές.

Lili είπε...

ναι πορνογερε, αυτη...
που δειχνει 10 χρονια νεοτερη...

(εκτος αν προτιμας να ειμαι η ΦΡΑΜΠΑΛΑ)




Αν οι γυναικες ηταν αγριογουρουνα θα ησουν αναμφισβητητα ο Οβελιξ..:P(εχετε και την ιδια περηφανη κορμοστασια)
:P