17.9.05

Μπαχατέλα


Μπορεί να είναι άκομψο και χωρίς έγχρωμη οθόνη ή φωτογραφική μηχανή, αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα απο κοπανήματα, ταρακουνήματα και νερά.

Η μπαταρία του εδώ και δυόμισι μέρες δεν έχει πέσει ούτε μια μπάρα (από τις εφτά) και δεν χάνει το σήμα του σε υπόγεια, σε ασανσέρ και παλιά κτίρια.

Τα κουμπιά του είναι άνετα ακόμα και για κάποιον με δάχτυλα σαν χωριάτικα λουκάνικα και δεν στραβώνομαι αν θέλω να δω την οθόνη του μέσα στον ήλιο φορώντας μαύρα γυαλιά.

Άμα είχε και μεγαλύτερο τηλεφωνικό κατάλογο θα το κρατούσα.

6 σχόλια:

Unknown είπε...

6310i? με διαφορά το καλύτερο τηλέφωνο που έβγαλε ποτέ η Nokia... Πουλιέται ακόμη, και έχει και (υποτίθεται) και λίστα αναμονής... Εγώ πάντως θα κρατήσω το δικό μου άλλο ένα χρόνο τουλάχιστον.

Your Man είπε...

Πρέπει να είσαι ο όγδοος που μου το λέει στις 3 αυτές μέρες.

Μέχρι και στο service της SonyEricsson που τους έλεγα ότι με αναγκάσανε να έχω μια μπαχατέλα για κινητό με πιάνει η κοπέλα συνομωτικά και μου λέει "αυτό είναι από τα καλύτερα κινητά που έβγαλε ποτέ η Νόκια".

Dimitris Athanasiadis είπε...

Για να μην έχει πέσει ούτε στα 6/7 η μπαταρία μάλλον δε μιλάς πολύ στο κινητό μου φαίνεται - κι άστα αυτά περί μεγάλου τηλεφωνικού καταλόγου:P

Your Man είπε...

Μάρτυς μου ο Θεός κι Απρίλης μου ο Δίας, όχι μόνο τον έχω μεγάλο και πίστεψε με όταν σου λέω ότι έχει πάρει πολύ κόσμο. Τι θες τώρα δηλαδή, να αρχίσω να λέω ονόματα και να καίω τον κοσμάκη;

John Karakatsanis είπε...

Όντως George to 6310i είναι από τα καλύτερα κινητά της Nokia...

Μπορεί να είναι λίγο "μπαχατέλα" όπως λες, αλλά μόνο από άποψη "εμφάνισης" (δηλαδή λίγο μακρύ κλπ).

Τα κινητά είναι ειδικότητά μου!

vangelakas είπε...

τι να πω κι εγω που εχω το 5510 της νοκια...

το μεγεθος του εκανε τις διασωστικες δυναμεις στην Ν.Ορλεανη να μου το επιταξουν για να μανουβραρουν πιο ευκολα στα νερα.

Αντε να δουμε ποτε θα μου το επιστρεψουν...

τωρα το "μου" στο "επιστρεψουν" λιγο σχετικο μιας και ο Αγουδημος στο "Μαρινα" το ειχε διπλα στις λοιπες βαρκες.

Εγω ομως το αγαπω. Μου βγαινει παντα ρεπερτοριο Βοσκοπουλου οταν ο νους παει σε αυτο κι αρχιζω να αδω. Κακοφονιιιιξ; Εισαι εδω; Σ'εφαγα!

Παντως τωρα σοβαρα, το 6310 ειναι μπομπα. Η σειρα εκεινη απο το 6110 ειναι - ηταν μαλλον η καλυτερη....