22.9.05

Λογοκριτές όλης της Ελλάδας ενωθείτε...

Από το σημερινό "BusinessToday"

14 σχόλια:

Lili είπε...

ok...μη με βρισεις, αλλα προσωπικα βρισκω αρκετα περιπλοκο να εξηγησω στην κορη μου τις μελισσες και τα πουλακια...πως θα της εξηγησω το same sex intercourse, εαν και εφοσον δεν το εχει μεσα της(δεν ειναι δηλαδη ομοφυλοφυλη) και θεωρω οτι η ηλικια της ειναι πολυ μικρη για να εχει εικονες οποιουδηποτε σεξουαλικου μνματος?
Καi το uncle Ben δειχνει ενα ομοφυλοφιλο ζευγαρι χωρις να με προβληματισει διοτι πολυ απλα εχει γινει με τακτ και γουστο και περναει απαρατηρητο απο το πιτσιρικι που δεν ειναι ετοιμο να μαθει παραπανω απο την ηλικια του.
Ασε που η συγκεκριμενη διαφημηση αποκρινεται σε εφηβους και προωθει λιγο το promiscuity, κατι που με τις αρρωστιες που κυκλοφορουν ειναι λιγο μαλακια.
Αλλα απο κει και επειτα ...να γινει καταγγελια...(?)


Πω πω, τελικα ειμαι αρκετα συντηρητικη...και δεν με ενοχλει καθολου..:P

Your Man είπε...

Μάστα.

Δηλαδή δε σε πειράζει που βλέπει ετερόφυλα ζευγάρια να χουφτώνονται, έτσι;

Γιατί αν το ΕΣΡ είχε τέτοιο θέμα, θα κυνηγούσε δεκάδες διαφημίσεις, όχι μόνο την Dentyne.

Η ας πούμε θα κυνηγούσε τη διαφήμιση εκείνου του alcopop (νομίζω το Smirnoff Ice ήτανε) που έδειχνε ένα τύπο να πηγαίνει στο σπίτι του κολλητού του και για πρώτη φορά να γνωρίζει τη μάνα του, την οποία όμως την γνώριζε από παλιά γιατί την είχε πηδήξει. Και το μήνυμα ήταν "Clear your conscience".

Αλλά εκεί ΦΥΣΙΚΑ και δεν τους ενόχλησε.

Lili είπε...

Δηλαδή δε σε πειράζει που βλέπει ετερόφυλα ζευγάρια να χουφτώνονται, έτσι;


Ποιος ειπε οτι βλεπει ζευγαρια να χουφτωνονται?
Εφοσον ειναι γνωστο οτι κανουμε παρεα... ΠΡΟΣΕΧΕ λιγο τι λες, διοτι δημιουργειται εντυπωση οτι
ειτε την αφηνω να βλεπει αυτα στην τηλεοραση, (στην καλυτερη)
ειτε βλεπει εμενα να το κανω...(και μαλιστα μαζι σου)(στην χειροτερη):P


Η αληθεια ειναι οτι δεν θα ηθελα να ΔΕΙ χουφτωματα σε μια ηλικια που θα ξερει τι ειναι.
Οπως και δεν θα ηθελα να δει φονο με αιμα, θριλερ, τσοντα και ειδησεις.
Εξ ου και τα πολλαααααα dvd.

. είπε...

συμφωνώ με τη λιλη και επίσης μου την έχει σπάσει που το θέμα της ομοφυλοφιλίας έχει γίνει μέθοδος προώθησης προιόντων. πολύ σούπα πλέον. ασ δείξουμε ότι είμαστε και καλά ανοιχτομυαλοι με άλλους τρόπους, όχι εκμεταλλευόμενοι τη διαφορετικότητα. και πορσωπικά με ενοχλεί η οποιαδήποτε δημόσια υπερβολική επίδειξη σεξουαλικότητας. έιτε στην τηλεόραση (γιατί και το κοινό έχει δικαιώματα) έιτε in real life (γιατί ρε φίλε ,μπράβο έχεις πουλί να το χαίρεσαι αλλά εγώ δεν τραβώ ζόρι να το βλέπω να χάιρεται).

erva_cidreira είπε...

Οι άρες-μάρες-κουκουνάρες εν είδει επιχειρημάτων από ομοφυλοφοβικές bloggers, και μάλιστα με το γνωστό περισπούδαστο ύφος.
Τι άλλο θα διαβάσουμε ακόμη...

. είπε...

ομοφυλοφοβικές;;;; hello!!!! μάλλον δεν έγινε αντιληπτο το τι είπα. γίνομαι ομοφυλοφοβική με το να μη θέλω να γίνονται προιόντα εκμετάλλευσης; α, το βρήκα, έιμαι σεξοφοβική..... :D

Lili είπε...

Ερβα δεν ξερω που ειδες το "υφος" σε ενα γραπτο κειμενο, και δεν μου αρεσει να με κατηγορουν για κατι ειδικα οταν δεν κανουν τον στοιχειωδες κοπο να δουνε και τις παραπανω προτασεις.
To να με προβληματιζει η εκθεση της 4χρονης κορης μου δεν ειναι το ιδιο με το να σπασω στον ξυλο καποιον που αγαπαει ατομα του ιδιου φυλου.
Το να διαπαιδαγωγησω σεξουαλικα την κορη μου δεν ειναι το ιδιο με το να δει μια τσοντα.
Το να μην μου αρεσει μια χυδαια διαφημηση(οπως καποτε μια που φιλοταν ενα ζευγαρι,κακογουστα)δεν σημαινει οτι θελω να καψω στην πυρα την διαφορετικοτητα.

Νομιζω, οτι-αν κρινω απο το μπλογκ σου-εχεις σκοπο ζωης την ενημερωση για τα gay rights αλλα εχει και η κορη μου δικαιωμα σε χρονια αθωωτητας χωρις να αναρωτιεται πραγματα που δεν μπορω ακομα να της εξηγησω.

Και ΑΥΤΟ ηταν το νοημα, και οχι αυτο που προσπαθησες να περασεις..


Απο κει και επειτα πιστευε ΟΤΙ θελεις.

(erika, εσυ εισαι?)

erva_cidreira είπε...

Καλά, τώρα. Είναι γνωστή η προσφυγή στην – υποτίθεται - καλή αισθητική για να κρύψει κανείς τη μισαλλοδοξία του. Όπως, άλλωστε, και η επιλεκτική ευαισθησία όσον αφορά στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών για να καλύψει τις δικές του φοβίες, στην καλύτερη περίπτωση, το ρατσισμό και την κακότητα του, στη χειρότερη. Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί υπάρχουν ομοφυλόφιλα παιδιά που δυστυχούν...
Πάντως, καλό θα ήταν, ως πρώτο βήμα, να μάθει κανείς πώς γράφεται η λέξη «ομοφυλοφιλΙα», μπας και από την ετυμολογία καταλάβει και το νόημα της. Μετά ρωτώντας παει και στην Πόλη.

(κα Λουκά, εσείς είστε;)

. είπε...

έχεις ετεροφυλοφοβία; γιατί; τι σου καναμε;;; και γιατί τόσο μένος; δεν καταλαβαίνω. υποστήριξε αυτά που θες, μην κάνεις υποθέσεις για ΄΄ατομα που δεν ξέρεις και μη ρίχνεις ευθύνες για κοινωνικά φαινόμενα σε μεμονωμένα άτομα. και εγώ και η λιλη μιλήσαμε για τη γενικότερη προβολή σεξουαλικών θεμάτων. μήπως εσύ μιλάς για την προβολή του blog σου; μη βρίσκεις εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.... (εκδηλώνει τύψεις και ανασφάλεια,αν θες αν μιλήσω όπως εσύ.)

Your Man είπε...

Εγώ λέω να βρούμε κάποιο τρόπο με τον οποίο αμφότερες οι δίδες Λίλη και Μαριλίνα να μας ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ πως δεν είναι ομοφυλοφοβικές.

Χμ, αν σκεφτώ ΚΑΠΟΙΟΝ τρόπο για να το πετύχουμε αυτό, θα σας ενημερώσω, δε μου έρχεται κάτι τώρα...

Lili είπε...

Kοπελλα μου ειμαι σιγουρη οτι στο δικο σου universe,ολοι εχουν προβλημα με την ομοφυλοφιλια σου,γιατι δεν αντεχεις να αντικρυσεις το γεγονος οτι εισαι φοβερα επιθετικη και αγενης,(ακρως προσβλητικη και ξερολας) και οτι ουσιαστικα δεν εχουν προβλημα με το που δινεις το μ*** σου, αλλα για τον κωλο που εχεις για στομα.

















Aν οι λεσβιες σου μοιαζουν εστω και λιγο, μακρια απο μας(αν δεν το καταλαβες, δεν εισαι και ο καλυτερος εκπροσωπος τους, μαλλον κανεις ζημια στο κινημα), μαλλον μολις εγινα ομοφυλοφοβικη.




George, u r my buddy but I will never do you this favor,...:P you can always ask miss congeniality above.

erva_cidreira είπε...

Αν σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι όπως γράφεις, το πρόβλημα δεν θα είναι η ανικανότητά σου να εξηγήσεις στη μικρή σου κόρη τα σχετικά με την ομοφυλοφιλία, αλλά μάλλον το γιατί είχε τόσο κακή τύχη.
Βλέπεις, τους γονείς δεν τους διαλέγουμε. Μήπως θα έπρεπε;

Lili είπε...

Αναμενομενη αντιδραση.

Ψυχοτικος Δονκιχωτισμος, κακοποιηση -φανταζομαι- και πολυ κακομαθημενη...
Αληθεια, λεσβια εγινες επειδη το γουσταρεις η για να τσατισεις τον μπαμπα?






Φανταζομαι ναι,διαβαζωντας σε... δεν διαλεγουμε τους γονεις μας.



(επιλεγουμε ομως να μην διαιωνισουμε την μαλακια τους με αιωνια αντιδραση και το δαχτυλο τεντωμενο με κατηγορω σε αγνωστους που εκφερουν την αποψη τους και δεν σε ξερουν ουτε απο χτες)


Γιωργο δεν θα σου γαμησω το μπλογκ, σταματαω εδω.

e-Lawyer είπε...

Αυτός ο διάλογος είναι ανεπίτρεπτος και απαράδεκτος. Το γεγονός ότι ένας συνομιλητής προσδιορίζει μια πολιτικώς ορθή στάση απέναντι στους ομοφυλόφιλους και στη συνέχεια ξεμπροστιάζεται ως λεσβία δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν.