2.11.05

Best censors

Αγαπητοί κύριοι του ΕΣΡ,

Μόλις σας τα έχωσα από email και fax.

Το ξέρω πως θα με γράψετε στ' αρχίδια σας, αλλά εκεί ακριβώς θα γράψω κι εγώ εσάς και την απόφασή σας. Εκεί σας γράφω γενικότερα όταν αποφασίζετε εσείς για το καλό το δικό μας όταν θα μπορούσαμε αν διαφωνούμε με κάτι, απλά να αλλάξουμε το σταθμό.

Αυτά τα ηθικοπλαστικά εγώ δε τα καταλαβαίνω. Τώρα μόλις ήμουν έξω στου Ψυρρή, μια περιοχή με ιστορία ενάντια στην καταπίεση, και στο δρόμο τα "άντε γαμήσου ρε πουτανάκι" και τα "ρε μαλάκες, να φάμε καμιά κρέπα" δίναν και παίρναν ανάμεσα στις παρέες.

Σας ενοχλεί; Γιατί; Επειδή προωθεί μια κουλτούρα ζωής με την οποία διαφωνείτε; Επειδή η δική σας ελευθερία είναι καταπιεσμένη; Επειδή ποτέ δεν γουστάρατε αυτό που κάνατε; Επειδή ποτέ δεν κάνατε one night stand; Επειδή εμείς περνάμε καλύτερα από εσάς;

Αν θεωρείτε πως οι βωμολοχίες δεν είναι μέρος της κουλτούρας μας, τότε πλανάστε πλάνη οικτρά. Μαλάκα, πούστη, αρχίδι, πουτάνα, καριόλα, ξεκωλίδι είναι η καθημερινότητα των περισσοτέρων. Ανεξαρτήτως πτυχίων και κουλτούρας.

Όταν τρώει γκολ η εθνική γαμωσταυρίζεις ρε. Όταν το βάζει, νιώθεις σα να σου παίρνει πίπα η Paris Hilton. Αν δε νιώθεις έτσι, τότε έχεις πρόβλημα. Είσαι αποξενωμένος από τα συναισθήματά σου. Ή απλά δεν τα παραδέχεσαι γιατί είσαι κομπλεξικός.

Αν εσείς προτιμάτε να φυτοζωείτε και να εκφράζεστε με το γάντι και να κάνετε επίδειξη δύναμης με το να κλείνετε σταθμούς, γιατί ο καθένας γαμεί ότι και όπως μπορεί, τότε κι εμείς σας έχουμε κλασμένους ρε.

Και είστε τυχεροί που ποτέ δεν άκουγα ποτέ Best και δεν ξέρω ποιός είναι ο Ψαριανός, γιατί τότε πραγματικά θα τα έπαιρνα.

3 σχόλια:

vatraxokoritso είπε...

Έχεις δίκαιο αγαπητέ Γιώργο
Και εγώ έτσι ακριβώς θα αντιδρούσα αν κλείναμε το αγαπημένο μου μπορντέλο!!!


Πλάκα κάνω..
Είναι γνωστό ότι είναι μαλάκες
Δεν χρειαζόταν άλλη μια ηλιθιότητα για να καταλάβουμε..
Αυτοί δεν είναι απλώς αγάμητοι είναι εντελώς κακογαμημένοι

( παραφερθηκα ?)

. είπε...

συμφωνώ με την ουσία, διαφωνώ με την οπτική. το αν ένα πρόγραμμα είναι "χυδάιο" (ούτε εγώ έχω ακούσει, και μιλάω εντελώς γενικά), χαλάει πολλούς και καλά τους κάνει. όπως και μερικούς δεν τους χαλάει, και πάλι καλά τους κάνει.

δε συμφωνώ μαζί σου σχετικά με το ότι αυτοί που δε βρίζουν είναι κομπλεξικοι(περίληψη). αλλά είναι δικάιωμα κάποιου να εκφράζεται δημόσια. αυτό που έγινε είναι αντισυνταγματικό, και σίγουρα όλο και κάπου αλλού θα βρωμάει η κατάσταση. εκτός κι αν όλα τα υπόλοιπα κανάλια/σταθμοί/περιοδικά είναι "καθωςπρέπει"

twocows είπε...

Και τουλάχιστον αν νοιώθει κάποιος ότι προσβλήθηκε ας πάει να του κάνει μήνυση του δημοσιογράφου, όχι να κλείσει ολόκληρο σταθμό επειδή μόνο και μόνο έχει τις διασυνδέσεις του.