6.2.05

Εσείς, ο μεγάλος μου αδερφός

Αναρωτιέμαι αν τα blogs θα είχαν τέτοια μεγάλη επιτυχία σήμερα, αν δεν είχαμε μπει όλοι στο τριπάκι του Big Brother, το να προσκαλούμε δηλαδή αγνώστους να γνωρίσουν κομμάτια της προσωπικής μας ζωής που πιθανόν να μην γνωρίζουν όσοι μας βλέπουν καθημερινά.

Γουστάρουμε να παίρνουμε μάτι από την κλειδαρότρυπα, έτσι;

4 σχόλια:

Η Κουρούνα είπε...

Ναι... Όπως επίσης γουστάρουμε να γδυνόμαστε ενώ ξέρουμε ότι κάποιος μας παίρνει μάτι από την κλειδαρότρυπα.

DiS είπε...

Κάργα αλλά ...
Μην κοροϊδευόμαστε. Στα blog μας γράφουμε όλα αυτά που δεν δίνουμε δεκάρα αν τα δούμε πρωτοσέλιδα σ' όλες τις εφημερίδες (συμπεριλαμβανομένης και αυτής της Κυβερνήσεως) την επόμενη.

Ουδείς αποκαλύπτεται, τουλάχιστον στην ελληνική blogόσφαιρα. Διότι, όπως λέμε εδώ και κάτι καιρούς με τις κολλητές, "οι ίδιοι και οι ίδιοι ανακυκλώνονται από το chat στην msn κοινότητα, στην προσωπική σελίδα και τέλος στα blog".

Your Man είπε...

Δεν έχουμε όλοι κάποια μαργαριτάρια στα blog μας;

Εγώ ξέρω ότι έχω, αν κοιτάξεις δεξιά στα "ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ" θα δεις αποκαλύψεις. :)

Ανώνυμος είπε...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室