1.4.06

Παίζει κάτι με το Αγρίνιο;

Ρε μήπως να το κάναμε trademark το Αγρίνιο;

Λέω μήπως να σταμπάρουμε γκομενάκια με μια στρογγυλή σφραγίδα στον πισινό: "made in Agrinio" και να τα λανσάρουμε ως haute couture;

Ξεχάστε τα Κολωνάκια, τα Β.Π. και τις Γλυφάδες. Το καλό το πράγμα έρχεται από αυτή τη μικρή επαρχιακή πόλη με πληθυσμό 100.000 (βαριά).

Δεν ξέρω τι τα ταΐζουν εκεί πέρα και δε θυμάμαι να έχω βρεθεί στο Αγρίνιο. Εγώ παλιά κάτι για Σέρρες ήξερα αλλά κάτι τα 600 χιλιόμετρα που μας χωρίζουν, κάτι το ότι εδώ δεν ξαναβλέπεις γκόμενα που μένει στο Πικέρμι, ποτέ δεν φτάνουν οι Σέρρες να είναι πρώτη προτεραιότητα.

Αλλά - για να επανέρθω και στο θέμα - κάτι σούπερ σέξυ next door girls που κυκλοφορούν ελεύθερα στην πρωτεύουσα δηλώνουν περήφανα "είμαι από το Αγρίνιο" (και χωρίς λλλλι και ννννι), είναι διαθέσιμα, ελκυστικά, τσαχπίνικα και πάνω από όλα σέβονται τους μεγαλυτέρους τους και δε τους βγάζουν το λάδι στο κυνήγι.

Ενδείκνυνται όλες οι ηλικίες που ξεκινάνε από 2. Και κατά περίεργο τρόπο σε μεγάλο ποσοστό (3 από το δείγμα των 4) αναγνωρίζουν πως όλοι είμαστε ένα τίποτα πάνω στη γη και κοιτάμε να περάσουμε όμορφα και να γουστάρουμε και όχι να στριμωχνόμαστε σε κλαμπζ και να καπνίζουν τα ρούχα μας σε σκυλάδικα.

Και ξεχάστε ψηλομύτες φοιτητριούλες νομικής, τρεντουλιάρικες χορεύτριες σε κλαμπζ (αυτές ποτέ δεν με τρέλλαιναν ούτως ή άλλως) και πωλήτριες σε ρουχάδικα.

Agrinio rulez!

21 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Απο το Αγρινιο ε;
Ειναι τα καλυτερα που****κια που κυκλοφορουν στην αγορα.Μιας και εχω καποια πειρα πρεπει να σου πω οτι δεν εχω συναντησει μεργαλυτερο μπουρδελο απο αυτο του Αγρινιου.Αν τις δεις ειναι απο το πρωι μεχρι το βραδυ ντυμενες στη τριχα με diesel παρακαλω ασχετα αν δεν εχουν να φανε στο σπιτι τους.Παρ'ολα αυτα καποιες εχουν κατι φατσουλες κολαση!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα καλύτερα πουτανάκια είναι αυτά που έχεις στις φωτογραφίες σου στο flickr
Βιζιτούδες όλες

. είπε...

Με το συμπάθειο κι όλας ρε γιωργάκη, αλλά δεν περιμενα από ένα άτομο σαν και σένα να κάνει τέτοιες γενικεύσεις...

τι να πω... γηράσκω αει διδασκόμενη..

alombar42 είπε...

Σου έχουν μιλήσει για τη Λάρισα ποτέ; :)

vatraxokoritso είπε...

ωχ! ερωτευθηκαμε στο αγρινιο τωρα..
αντε αντε..
με το καλο βρε..
χαχαχα

Your Man είπε...

@Πρέζα: Πουτανάκια; Τσκ τσκ τσκ, πιπέρι στο στόμα. Γεμάτα ζωή είναι τα κορίτσια!

@Ανώνυμε: Έχεις δίκιο, μου έχουν φάει τα λεφτά οι βιζιτούδες. Εσύ πώς είπαμε τις αναγνώρισες; Κι εσύ πελάτης;

@Μαριλίνα: Μωρό μου Θρακιώτικο εσύ, μην ανησυχείς, μόλις έχω κι άλλο δείγμα από Κομοτηνή, θα είσαι η πρώτη που θα το μάθει.

@Αλόμπαρ: Σε είδα και λαχτάρησα; ;-)

@Βατραχοκόριτσο: Το βγάλαμε το συμπέρασμα;

. είπε...

δε μπορέις να φανταστείς πόση αγωνία έχω για άλλη μια γενίκευση... =ΡΡ

Derek είπε...

e oxi kai 100.000 katoikous to Agrinio!!!!

mhn trela8oume kiolas...

20.000 kai poly einai

(kata ta alla sinypografw :P)

YO!Reeka's είπε...

μια χαρά το Αγρίνιο και το μικρό δείγμα που έχω δείχνει τέσσερα PHD στο τσιφτετέλι. Αλλά το νννι-λλλι παίζει στάνταρ! Αμαλλλία!

Ανώνυμος είπε...

Σε εχει φυστικωσει Αγρινιώτης ρε ;;;

Provato είπε...

γιώργο σε ρώτησε κάτι ο άνθρωπος..

ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΥΣΤΙΚΩΣΕΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΡΕ;

μπε μπεεεε

Your Man είπε...

Αγρινιώτης ε; Δε θυμάμαι ρε γμτ.

Ανώνυμος είπε...

Laughing_Sheep, εισαι για την Αννιτα Πάνια ;-)

Provato είπε...

είμαι! εσύ, ΕΙΣΑΙ η ανίτα πάνια;


μπε μπεεε

:-))

(όσο για σένα George, άμα δεν θυμάσαι... τι να πω με απογοητεύεις... μπε φίλε)

Ανώνυμος είπε...

πεσμου πότε να σε καλέσω μεγάλε
;-)

Provato είπε...

τώρα! μπε μπεε

ambrosiac είπε...

Πως ετσι για Σερρες?!

Ξερεις τι γκομενακια βρισκεις, βολτα στην Μεραρχιας? Και σ' ανεβαζουν μετα σε χωσια στον Κουλα, κι ειναι ολο χωσια και Κουλας και χωσια και Κουλας μεχρι τελευταιου στεναγμου.


ΥΓ Ναι, εχω παει παντου. Ναι, τα εχω κανει ολα :)

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαστε που****κια! Μη λέτε γελοιότητες...Και δε μιλάμε με νννι και λλι,ως επί το πλέιστον! Ας κοιτάξει ο καθένας τα δικά του... Κάθε περιοχή έχει τις ιδιαιτερότητές της... Και για όσους έχουν αντίρρηση (ας ξεστραβωθούν επιτελούς) γιατί ναι είμαστε μεγάλη πόλη και σύμφωνα με έρευνες πάνω από 100.000 ζουν στο Αγρίνιο! Ξεκαβαλήστε επιτέλους...

Ανώνυμος είπε...

για χαλαρωστε λλλλλιγο.το Αγρινιο εχει 120.000 κατοικους μαζι με τα χωρια.το Αγρινιο ταιζει Πατρα,Γιαννενα,Αρτα,Λευκαδα χαρη στο φοιτητοκοσμο που σπουδαζει εκει.κ για να τελλλλλλειωνω η Αιτωλοακαρνανια κ η Πελλοπονησος ηταν αυτες που πολεμουσαν οταν η θρακη κ η Μακεδονια ηταν γιουσουφακια των Τουρκων κ των Βουλγαρων,οταν η Ηπειρος εκανε καμακι με τουσ Αλβανους κ οταν η Θεσσαλια σηκωνε σημαια Αυστριακη.Μιλα με Λαρισαιο,κοζανητη,καρδιτσιωτη κ αν καταλαβεις τιποτα σφυρα μου κλεφτικα.αντε γειααααα.

Ανώνυμος είπε...

An kai Agriniotis den mporo na po pos diafono me tin gnomi ton perisoteron.....
I plaka einai pos se opio meros tou planiti kai na pas olo tha briskonte kapoi na lene enantion kapiou apo kapia alli perioxi tis horas tou ...
kai edo bgenei to simperasma oti oi anthropoi asxolountai me malakies otan den exoun kati kalitero na kanoun....
Zito to feggari.........

Unknown είπε...

Το Αγρίνιο έχει περίπου 60 με 80 χιλιάδες κόσμο (νομίζω), αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μια κακοφταγμένη πόλη. Μάλλον έχετε δίκιο για τα "μπουμπούκια" που βγάζει, έχει πάρει το ματάκι μου κάτι 17χρονα.. Αλλά δεν έχω γνωρίσει όλες τις κοπέλες τις Ελλάδας για να βγάλω από τώρα συμπέρασμα.

Anyway, μπορεί και να 'χετε δίκιο..