28.1.06

Γυμνάσια

Πήγα γυμναστήριο.

Είχα ραντεβού με ένα παλιό συμμαθητή να τα πούμε εκεί (μετά από 10 χρόνια που έχω να τον δω) γιατί έμαθα πως πηγαίνουμε στο ίδιο γυμναστήριο, με τη μόνη διαφορά ότι εκείνος πηγαίνει, ενώ εγώ δεν.

Μιλήσαμε χτες το τηλέφωνο και σήμερα που είπε να συναντηθούμε εκεί. Ήμουν εκεί στις 17:05, πέντε λεπτά καθυστέρησης δεν είναι τίποτα. Ανεβαίνω πάνω, δεν τον βλέπω, χαλαρώνω.

Μπαίνω στα αποδυτήρια, αλλάζω και κάνω μερικές ασκήσεις στους βασικούς μυς των ματιών μου βλέποντας 4 ξανθές Ρωσίδες να κάνουν ασκήσεις. Με κούρασε λίγο γιατί όλο αυτό το πάνω-κάτω, μέσα-έξω, δεξια-αριστερά μπορεί να επιφέρει και κάνα νευροκαβαλήκεμα στο οπτικό νεύρο και μετά να μη μπορείς να εστιάσεις στον κώλο που έχεις μπροστά σου.

Κατά τις 17:30, την ψιλιάζομαι τη δουλειά και καταλαβαίνω ότι ο Παύλος μου είπε 7:00 και εγώ κατάλαβα 17:00. Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά είναι που την πατάω έτσι.

Έκανα λίγο jogging, κάνα κοιλιακό για να σμιλέψω το φιδίσιο κορμί μου, κι έφυγα.

Δεν είναι γραφτό να ξεκινήσω εγώ γυμναστήριο.

Σε άλλα 10 χρόνια ίσως...

(Μην παραπονιέστε για posts, είπαμε έχουμε δουλειά, ντάξει;)

2 σχόλια:

alombar42 είπε...

Αμα δεν μπορείς (έστω λόγω δουλειάς) να γράψεις περισσότερες πληροφορίες για τον κώλο της ρωσσίδας, έχεις χάσει το νόημα εντελώς!

Σε βάζω σε ένα σωρό τρύπες τις οποίες θα κληθείς να κλείσεις, ελπίζοντας στο τέλος να πεις "πονάω αλλά μου αρέσει" :)

vatraxokoritso είπε...

Εμείς σε ξέρουμε από την καλή και περισσότερο από την ανάποδη..
Αυτά να τα πεις εκεί που δεν σε ..