2.1.06

"Ή το κουνέλι ή εγώ"

... είπε η μάνα της Βάσως.

Η Βάσω φυσικά απάντησε "το κουνέλι" αλλά τελικά επειδή μάλλον θα πρέεπει είτε η Βάσω είτε το κουνέλι να βρούνε ένα νέο σπίτι, αποφασίσαμε να χαρίσουμε ένα από τα δύο.

Και η λογική επιλογή είναι να χαρίσουμε όποιο από τα δύο θα ήταν πιο εύκολο να δεχτεί ο νέος ιδιοκτήτης. Και επειδή η Βάσω είναι κάπως δύσκολη, αποφασίσαμε να χαρίσουμε το κουνέλι.Το όνομα του χαριτωμένου κούνελου της φωτογραφίου είναι Γιώργος.

Όχι επειδή είναι ένας υπέροχος σέξυ χορευτής αλλά επειδή έχει μεγάλα αυτιά (και παίρνει το όνομά του από τον Γιώργο Αυτιά, εντάξει;).

Είπαμε να τον βγάλουμε Βάσω μια που εκτός από αυτιά έχει και μεγάλα δόντια, αλλά τελικά υπερίσχυσε το Γιώργος γιατί έχει τρίχες σε όλο του το σώμα.

Το ρεζουμέ της υπόθεσης όμως τώρα είναι ότι επειδή μαζεύτηκαν πολλά ζώα στο σπίτι της Βάσως , το κουνέλι το χαρίζουμε για να μην καταλήξει στιφάδο. Το κουνέλι χαρίζεται με το ανετότατο κλουβί του και όλα τα αξεσουάρ (μαστίγια, δερμάτινη στολή κλπ).

Η Βάσω θα ήθελε να έχει μια επικοινωνία με το κουνέλι (ναι, η Βάσω μιλάει με ΟΛΑ της τα ζώα) οπότε θα προτιμηθούν τα νότια προάστια της Αθήνας ως ανάδοχο σπίτι.

Στείλατε email: g@GeorgeIsYourMan.com

(Αλλιώς μας βλέπω και μας έτσι: http://www.savetoby.com/)

8 σχόλια:

alombar42 είπε...

Μάζευε κι ας είν' και ρόγες!

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τις χρειαστείς (τις ιδέες εννοώ).

:)

scorpina είπε...

.....θα φάει δηλαδή η Βάσω ή εσυ το λαγούδι?

Όχι....κρατήσου.....θα το πω και γω σε γνωστούς και φίλους....

vatraxokoritso είπε...

παλι καλα..
σε μενα "καποιος" ειχε πει..
"η το τσιγαρο η εγω"..

Areth είπε...

Αυτό νομίζω το χει πει ο Καρβέλλας:D

vatraxokoritso είπε...

αρετη υπονοεις οτι ειμαι η αννα βισση?
;-p

αντώνιος είπε...

άμα είναι να σε επισκέπτεται τέτοιο κορίτσι να το κρατήσεις στο σπίτι σου. Από την άλλη μαζί με εσένα και τις κατσαρίδες θα γίνετε ζωολογικός κήπος...

Your Man είπε...

@Αντώνιος: Καλή σου η προσπάθεια για επιτυχημένο χιούμορ, σου βάζω άριστα τρία. Το κορίτσι έρχεται ούτως ή άλλως (και ευτυχώς όχι με το μαλλί που είχε στη φωτογραφία, αλλά δε το κάνω θέμα γιατί θα μου πείτε ότι ζηλεύω το μαλλί της).

Όσο για τις κατσαρίδες, τους κάνω μπάνιο και τις γυαλίζω κάθε δυο μέρες για να είναι ευπαρουσίαστες. :)

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風