7.1.06

Happy News

Υπάρχει ένας λόγος για τα πάντα.

Μπορεί κάποιες φορές να μην τον ξέρουμε. Μπορεί να μην τον βλέπουμε. Μπορεί να μην τον καταλαβαίνουμε. Μπορεί να μην θέλουμε να τον δεχτούμε. Αλλά υπάρχει ένας λόγος που το κάθετί που συμβαίνει γύρω μας.

Γράφτηκα σε ένα site, το HappyNews (δεν βάζω λινκ γιατί έξυπνα παιδιά είστε και μπορείτε να το βρείτε μόνοι σας), το οποίο από την αρχή του χρόνου μου στέλνει κάθε μέρα newsletter με τις κυριότερες χαρούμενες ειδήσεις του 24ώρου που πέρασε.

Η είδηση στο πρωτοσέλιδο σήμερα είναι πως τρεις αδερφές (όχι από τις αδερφές που φαντάζεστε) γέννησαν τρία παιδιά σε τρεις συνεχόμενες μέρες. Το άρθρο εξηγεί λεπτομερώς πότε έσπασαν τα υγρά της πρώτης, της δευτέρης και της τρίτης.

Άλλα σημαντικά νέα είναι το ότι οι Γιαπωνέζοι γιάπηδες πέρασαν καλά στους εορτασμούς της πρωτοχρονιάς, ότι η Βαλτιμόρη είναι η πιο υγειής πόλη των ΗΠΑ, ότι όπου νά'ναι η Νέα Ορλεάνη θα γιορτάσει το Mardi Gras (τσικνοτρίτη;) και ότι το Πεκίνο θα κλείσει την Απαγορευμένη Πόλη για ανακαίνηση ενόψει Ολυμπιακών.

Κάτι τέτοια βλέπεις και μετά πλέον δεν αναρωτιέσαι γιατί πουλάνε οι ειδήσεις με αυτοκτονίες ρώσων, δολοφονίες αστυνομικών, απαγωγές Πακιστανών, μαχαιρώματα Αλβανών και βιασμούς Ρωσίδων.

Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες.

2 σχόλια:

John Karakatsanis είπε...

Χρόνια πολλά και στις Ιωάννες!
Ως Γιάννης thank you George!

Dimitris Athanasiadis είπε...

Υπάρχει ένας λόγος για τα πάντα.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τα πάντα.