2.1.06

"Ή το κουνέλι ή εγώ"

... είπε η μάνα της Βάσως.

Η Βάσω φυσικά απάντησε "το κουνέλι" αλλά τελικά επειδή μάλλον θα πρέεπει είτε η Βάσω είτε το κουνέλι να βρούνε ένα νέο σπίτι, αποφασίσαμε να χαρίσουμε ένα από τα δύο.

Και η λογική επιλογή είναι να χαρίσουμε όποιο από τα δύο θα ήταν πιο εύκολο να δεχτεί ο νέος ιδιοκτήτης. Και επειδή η Βάσω είναι κάπως δύσκολη, αποφασίσαμε να χαρίσουμε το κουνέλι.



Το όνομα του χαριτωμένου κούνελου της φωτογραφίου είναι Γιώργος.

Όχι επειδή είναι ένας υπέροχος σέξυ χορευτής αλλά επειδή έχει μεγάλα αυτιά (και παίρνει το όνομά του από τον Γιώργο Αυτιά, εντάξει;).

Είπαμε να τον βγάλουμε Βάσω μια που εκτός από αυτιά έχει και μεγάλα δόντια, αλλά τελικά υπερίσχυσε το Γιώργος γιατί έχει τρίχες σε όλο του το σώμα.

Το ρεζουμέ της υπόθεσης όμως τώρα είναι ότι επειδή μαζεύτηκαν πολλά ζώα στο σπίτι της Βάσως , το κουνέλι το χαρίζουμε για να μην καταλήξει στιφάδο. Το κουνέλι χαρίζεται με το ανετότατο κλουβί του και όλα τα αξεσουάρ (μαστίγια, δερμάτινη στολή κλπ).

Η Βάσω θα ήθελε να έχει μια επικοινωνία με το κουνέλι (ναι, η Βάσω μιλάει με ΟΛΑ της τα ζώα) οπότε θα προτιμηθούν τα νότια προάστια της Αθήνας ως ανάδοχο σπίτι.

Στείλατε email: g@GeorgeIsYourMan.com

(Αλλιώς μας βλέπω και μας έτσι: http://www.savetoby.com/)

6 σχόλια:

alombar42 είπε...

Μάζευε κι ας είν' και ρόγες!

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τις χρειαστείς (τις ιδέες εννοώ).

:)

vatraxokoritso είπε...

παλι καλα..
σε μενα "καποιος" ειχε πει..
"η το τσιγαρο η εγω"..

Areth είπε...

Αυτό νομίζω το χει πει ο Καρβέλλας:D

vatraxokoritso είπε...

αρετη υπονοεις οτι ειμαι η αννα βισση?
;-p

Ανώνυμος είπε...

άμα είναι να σε επισκέπτεται τέτοιο κορίτσι να το κρατήσεις στο σπίτι σου. Από την άλλη μαζί με εσένα και τις κατσαρίδες θα γίνετε ζωολογικός κήπος...

Your Man είπε...

@Αντώνιος: Καλή σου η προσπάθεια για επιτυχημένο χιούμορ, σου βάζω άριστα τρία. Το κορίτσι έρχεται ούτως ή άλλως (και ευτυχώς όχι με το μαλλί που είχε στη φωτογραφία, αλλά δε το κάνω θέμα γιατί θα μου πείτε ότι ζηλεύω το μαλλί της).

Όσο για τις κατσαρίδες, τους κάνω μπάνιο και τις γυαλίζω κάθε δυο μέρες για να είναι ευπαρουσίαστες. :)