29.1.07

Rock DJ

Δεν καταλαβαίνω γιατί στο ραδιόφωνο υπάρχουν παραγωγοί οι οποίοι μιλάνε.

Τους πρωινατζήδες τους καταλαβαίνω. Κάνουν την πλάκα τους, λένε τις μαλακίες τους, σκάμε κάνα χαμόγελο όταν πειράζουν το ραδιογκομενάκι της παρέας, (το οποίο more often than not δεν είναι αποκρουστικό in real life αλλά ένα χαριτωμένο και σπιρτόζικο ξανθάκι).

Τους βραδινατζήδες και μπλαμπλάδες που κάνουν αφιερώσεις ή μιλάνε με ακροατές επίσης τους καταλαβαίνω. Κάποιοι δε θέλουν μόνο λίγα λόγια και πολλή μουσική, αλλά θέλουν να έχουν και κάτι να σκεφτούνε. Η δουλειά τους είναι να μιλάνε, να απαντάνε. Κανένα πρόβλημα.

Αλλά εξηγήστε μου γιατί μιλάνε οι παραγωγοί που έχουν ως μοναδικό σκόπο να παίζουν μουσική; Και μάλιστα, νιώθουν πως πρέπει να μας ενημερώσουν κιόλας σε ότι μαλακία τους κατέβει και πάντα να δείξουν ευαισθησία για το τρέχον θέμα.
- Ναι, βέβαια, η κροκέτα στην Αμερικάνικη πρεσβεία δεν είναι καλό πράγμα, εμείς είμαστε εναντίον της βίας. Έτσι δεν είναι παιδιά; (Ανάλυσης της είδησης σε βάθος λέμε τώρα, έτσι;)

- Δεν πρέπει να λέτε ψέματα σε κανέναν, γιατί δεν είναι καλό και όταν σας ανακαλύψουν θα υπάρξουν συνέπειες. (Έλα! Μου λες αλήθεια;)

- Και μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να παρκάρετε στο κέντρο της Αθήνας. Εκτός βέβαια αν πάρετε αυτές τις καρτούλες από τα περίπτερα. Εγώ πάντως δυσκολεύτηκα να βρω περίπτερο που να τις πουλάει. Άσε που ο περιπτεράς δεν ήξερε να μου πει πώς να τη χρησιμοποιήσω και αναγκάστηκα να διαβάσω τις οδηγίες. Ταλαιπωρία σας λέω, μη το επιχειρήσετε.
(Άνοιξε ρε φίλε κάνα blog και άσε τα ραδιοκύματα για κάναν άλλον)

Και το σημερινό:
- Η ισπανική κυβέρνηση αποφάσισε να αλλάξει τα νούμερα γυναικείων ρούχων γιατί η ανορεξία είναι μια μεγάαααλη μάστιγα σε όλο τον κόσμο. (Βέβαια, κονταροχτυπιέται για την πρώτη θέση στη λίστα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με τον καρκίνο, τις παθήσεις της καρδιάς και το AIDS).
Δηλαδή προφανώς δεν έχω σχέση με το ραδιόφωνο, και όταν είσαι άσχετος η γνώμη σου είναι ανενημέρωτη, αλλά πείτε μου σας παρακαλώ σε τι σκατά εξυπηρετεί ένας radio DJ να μου θυμίζει τα προφανή ανάμεσα σε δύο τραγούδια;




Δε θυμάμαι σε καμία μπαρότσαρκά μου να σταματάει ο DJ το πρόγραμμα ανάμεσα σε Beyonce και FiftyCent για να ανακοινώσει από το μικρόφωνο:
Ααααχ, τι κακό πράγμα ο πόλεμος. Φτώχεια, πείνα, καταστροφή και νεκροί παντού. Αλήθεια, γιατί να σκοτώνονται οι άνθρωποι;
... Επειδή ίσως κάποιον τσάντισαν;

3 σχόλια:

. είπε...

το χειρότερο είναι να λένε παπαριές, άμα έχουν μυαλό για έξυπνα σ΄χολια είναι ευχάριστο. νομίζω στη Θεσσ τα πιό βλακώδη σχολια τα άκουσα στον σταρ εφεμ

Psychia είπε...

Και που'σαι ακόμα να ακούσεις κυπριακό ραδιόφωνο... ο Θεός να σε φυλάει από τέτοιο κακό.

sikia είπε...

Εμένα μου αρέσουν αυτοί που λένε "είναι μια όμορφη μέρα σήμερα και γιαυτό έχουμε κέφια και θα περάσουμε ωραία τις επόμενες ώρες" (δηλαδή αν δεν είχαν κέφια, θα μας έχωναν μπινελίκια).