6.1.07

Χάσμα των γενναίων

Είμαι θύμα του καπιταλισμού της τελευταίες 24 ώρες.

Πήγα στη Voda γιατί θυμόμουν ότι έχω μια επιδότηση που δεν έχω χρησιμοποιήσει, και για την οποία φυσικά η Voda δε σε ενημερώνει γιατί σου λέει ότι μπορεί αυτός μετά από 4 χρόνια να έχει ξεχάσει πότε τον επιχορηγούμε.

Πάω εκεί και μου λένε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έχω μια επιδότηση των 120 ευρώ. Κάνω μια βόλτα στο μαγαζί, βλέπω ένα κινητό που έχει ακριβώς τόσα, τους το δείχνω και ζητάω να μου το τυλίξουνε για το σπίτι.

Πολύ καλή επιλογή, μου λένε, αλλά και πολύ κοινή και ως εκτούτου λυπούμεθα βαθύτατα αλλά δεν έχουμε στοκ της συγκεκριμένης συσκευής. Δείχνω την αμέσως επόμενη κοστο-σχεδιαστικά (πήδηξα μία που δεν βλεπόταν (όχι αυτό δεν ήταν σχόλιο για τη σεξουαλική μου ζωή)) και ούτε αυτή υπάρχει.

Κάπου ανάμεσα στα πού πας ρε Καραμήτρο που θες να βρεις και κινητό αμέσως μετά τις γιορτές και στο να μου μπαίνουν ψύλλοι ότι με δουλεύουνε για να πάρω ακριβότερη συσκευή, τελικά κατέληξε σε ένα μπιζνοτηλέφωνο, σταυρώνοντας τα δάχτυλά μου πως ίσως χρειαστεί και τελικά τα βγάλει τα λεφτά του αν απαντήσω και σε κάνα email μια ώρα αρχίτερα.

Παρόλο βέβαια που το όνειρο κάνω πικνίκ στο πάρκο και παράλληλα κάνω και δουλειά στα πολύ χαλαρά δε το πιστεύω ούτε γι αστείο, όλο και κάπου θα χρειαστεί. Και ως εκ θαύματος ούτε αυτό υπάρχει σε στοκ.

Για να μη τα πολυλογώ (άλλο), αποφάσισα να φανώ τεχνολογικά γενναίος και πήρα τελικά το HTC P3300 το οποίο άμα λάχει ψήνει και καφέ.

Αλλα, γαμώ τον καπιταλισμό σας γαμώ, και το ελεύθερο εμπόριο σας μέσα, γιατί δε μπορείτε όλοι μαζί να φτιάχνετε όλα τα γκατζετάκια για να λειτουργούν όλα μεταξύ τους, που έχω γαμηθεί για να κάνω τα αυτονόητα: να έχει Internet το κινητό μέσω WiFi, να έχει κινητό το laptop μέσω Bluetooth και να μετακομίσω όλα τα contacts μου από το παλιό κινητό χωρίς να μου δείχνει πρώτα το επώνυμο και μετά το όνομα!*

* Σε παλιά εκδοχή αυτού του προβλήματος που δε θυμάμαι πως το έλυσα, το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχε η φίλη Μάρα Κούτα, η οποία έγινε Κούτα Μάρα.

Και παρά τη σημερινή λαμπρή εορτή των Φώτων εμένα δε με φώτισε κανείς και ακόμα δεν έχω βρει πώς λειτουργούν αυτά τα τεχνολογικά μαραφέτια. Θα φτάσω 40 και δε θα μπορώ να επικοινωνήσω με το γιό μου όταν θα παίζει Playstation 7.

8 σχόλια:

John Karakatsanis είπε...

Καλορίζικο George!

vatraxokoritso είπε...

για να καταλαβω...
θα περασεις οτι περασες και την προηγουμενη φορα που αλλαξες κινητο?
απορω με την υπομονη σου -αν θυμασαι..ειχες βγαλει τρελη αγανακτιση!

αιντε καλο κουραγιο!

Ανώνυμος είπε...

To ενδεχόμενο να σε είδε η υπάλληλος και να φοβήθηκε από την καραφλοασχήμια και την υπέρμετρη σεξουαλικότητα σου (χαχαχα, μη χέσω...) το σκέφτηκες;
Σε παγκόσμια κλίμακα, η εξυπηρέτηση των μπάζων σαν κι εσένα έρχεται σε τελευταία μοίρα

Trilian είπε...

δηλαδή σου έπιασαν το κωλαρίνι και το ευχαριστήθηκες κιόλας... αυτό αγαπητέ λέγεται σωστό μαρκετινγκ! Πάντως σε καταλαβαίνω και εγω τα ίδια τραβάω αλλα δεν εχω παραδοθεί ακόμα... αν όμως δεν έχουν και την επόμενη φορά την συσκευή που θέλω θα υποκύψω...

Trilian είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πάντως στο καινούργιο μου "βοτσαλάκι" ακόμα προσθέτω νούμερα με τον παραδοσιακό τρόπο...
;-)
Με γειά σου!

Ανώνυμος είπε...

Θα φτάσω 40 και δε θα μπορώ να επικοινωνήσω με το γιό μου όταν θα παίζει Playstation 7.

Λογικό και αναμενόμενο!
Η μάνα του δε θα σου δίνει την κηδεμονία ή θα έχει βγάλει ασφαλιστικά μέτρα!
Χαχαχαχα

Your Man είπε...

Ανώνυμε, ντροπή!

Δεν κάνει να μιλάς έτσι για την αδερφή σου! :)


(Στο επόμενο επισόδειο, θα τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε γιατί εγώ σε αντίθεση με σένα σήμερα γαμούσα και τώρα δε μου ξανασηκώνεται. Σόρρυ, ε;).