30.12.05

Santa baby...

Όχι ρε, δε θα κάνω τίποτα Πρωτοχρονιάτικα.

Θα αφήσω όλα τα clubs και όλες τις πίστες (χιονοδρομικές και μη) στις αρχοντόφατσές σας που θέλετε να πάτε να τα σπάσετε. Για το καλό του χρόνου βέβαια, λες και πέρσι που τα σπάσατε σας πήγε καλά ο χρόνος.

Σιγά μην κάτσω να στριμωχτώ για να ακούσω τον χ διάσημο τραγουδιάρη (αυτός με διαβάζει εμένα;) ή να μας βάλουν 12 άτομα σε τραπέζι με 4 υπαναθρεμμένα σκαμπουδάκια και να τους παρακαλάμε να μας φέρουν και Coke Light, με μόλις 150 ευρώ το μπουκάλι. Όοοοοχι φίλε μου.

Ούτε φυσικά θα ανάψω την τηλεόραση για να δω μπούτια, βυζιά και κώλους να μου εύχονται happy new year, γιατί φοβάμαι πως θα μπερδευτεί καμιά ξανθιά και θα μου ευχηθεί happy birthday και θα θυμηθώ πάλι πως γέρασα.

Θα κάνω το μπανάκι μου ωραία ωραία, θα βουλιάξω μέσα στον αφρό για κάνα δίωρο για να βγάλω από πάνω μου τη βρώμα της φετινής χρονιάς ενώ στο background παίζει το Santa Baby και άλλες διασκευασμένες χριστουγεννιάτικες επιτυχίες, θα υποσχεθώ στον εαυτό μου πως το 2006 θα γίνω καλύτερος (εραστής; επαγγελματίας; στο μπάσκετ; θα δούμε!), θα δω τα βεγγαλικά από το μπαλκονάκι μου πίνοντας ένα ballantines στα καλά τα ποτήρια που δεν βγάζω στον κόσμο και θα ξαπλώσω.

Θα σηκωθώ κατά τις 2 και θα κατευθυνθώ σ' ένα cafe-bar που θα έχει οριενταλατζούδες που θα μου κάνουν το χορό της κοιλιάς, θα τους βάλω ένα δεκαρικάκι στο βυζί, θα πιω άλλο ένα ποτηράκι και μετά θα γνωρίσω κόσμο.

Τρέμε κόσμε.

2 σχόλια:

alombar42 είπε...

Ηδη τρέμω, εγώ ο κόσμος!
Πάντως πολύ καλά θα κάνεις - δε λέει για όξω τέτοιες μέρες. Σα να πηγαίνεις Μύκονο δεκαπενταύγουστο :)

Να μην το ξεχάσω...
Αφιερωμένο εξαιρετικά για το 2005.
Οσο για το 2006 σου εύχομαι πολλά πετσετάκια ;)

. είπε...

kali fasi, alla sto telos ta xalas.... leo ego, min to pareis k katakarda, giati eisai kai iperevesthitos