7.10.05

Δε μπορώ σήμερα, έχω γύρισμα

Σήμερα έχω γύρισμα!

Ναι, ναι, από αυτά με τις κάμερες και τους σκηνοθέτες.

Βρέθηκε επιτέλους άνθρωπος να εκτιμήσει το χορευτικό μου ταλέντο. Δηλαδή, οι άνθρωποι ζητάνε κομπάρσους για μια σειρά που γυρίζουν, αλλά τι να κάνω που μέσα στους κομπάρσους θα είμαι κι εγώ, ένας σταρ.

Φεύγω για να μην αργήσω πολύ για πρώτη μέρα (και μοναδική). Θα σας τα πω όλα μετά.

3 σχόλια:

φακίρης είπε...

φίλτατε, αναμένουμε εκτενή αναφορά!

είχα βρεθεί κάποτε κομπάρσος σε γύρισμα για το history channel (!) και το τι έζησα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό (τρελό σούργελο εντωμεταξύ το και-καλά documentary για την αρχαία ελλάδα, αλλά ας μην το κάνω θέμα τώρα, ίσως μια άλλη φορά).

αυτό που βρήκα πιο γαμάτο από όλα είναι ότι παίζαν όλα μα όλα τα κλισέ που είχα στο μυαλό μου για το χώρο και τις διαδικασίες του γυρίσματος. π.χ.

* τρελοσουρλουλού τύπισσα με τον απαραίτητο gay βοηθό στο make-up, οι οποίοι κάναν τις ασύλληπτες συζητήσεις για κάθε λογής ιδιότητες της τρίχας και της κεφαλής όπως π.χ. ποιό νούμερο ισιωτήρι για τα μαλλιά θα ταίριαζε ιδανικά στο δικό μου τύπο μαλλιού.
-"i think that number 2 would be the one"
-"oh no no honey, the baby one is the best", κτλ.

* αυστηρή-bitch σκηνοθέτης, αλλά και gay βοηθός σκηνοθέτη και βοηθός-βοηθός σκηνοθέτη (ναι επίσης gay), οι οποίοι με την απαραίτητη γλυκύτητα σου λέγαν καμιά εικοσαριά φορές ότι "η σκηνή ήταν γαμάάτη", μπράβο, εύγε κτλ, "αλλά πάμε μία ακόμα".

* μπουχτισμένοι tech-άδες για φωτισμό, ήχο, κλπ οι οποίοι αποστασιοποιημένοι από το σκηνικό μοιάζαν να απολαμβάνουν το σόου όσο και ο μεταλλάς μπασίστας σε live εθνικής.

[να παρατηρήσω ότι το gay, δεν το λέω με κάποια άσχημη χροιά, απλά είναι εντυπωσιακό πως για κάποιους ρόλους σε τέτοιους χώρους έχω μια τέτοια εικόνα στο μυαλό μου, η οποία μου φάνηκε πολύ αστείο που επιβεβαιώθηκε σε αυτή την εμπειρία μου στο χώρο του θεάματος]

[ωχ, να παρατηρήσω επίσης ότι αντί να περιμένω να μας πεις για την εμπειρία σου, με έπιασε πάλι η πολυλογία και η τάση να λέω ιστορίες. anyhow, περιμένω να ακούσω πως φαίνονται όλα αυτά σε έναν star.]

vangelakas είπε...

Καλημέρα σας, καλήν επιτυχία...

(άν καί στήν αρχή νόμιζα ότι έφθασε ο Πάσχας μέ εκείνο τό ανέκδοτο μέ τούς δύο οβελίες...)

Your Man είπε...

Βαγγέλακα thank you.

Φακίρη, ετοιμάζω post.