10.10.05

Θα μας τα φάνε πάλι...

Βρήκανε τρόπο να μας τα φάνε πάλι. Έβγαλε η Vodafone την υπηρεσία Welcome Tone την οποία είχε ως τώρα μόνο η Cosmote, αυτή που επιλέγεις τι μουσική θα ακούνε όσοι σε καλούνε.

Η χρέωση;

7μισι λεπτά για να ακούσω τα top τραγούδια = 5.25 ευρώ
Αγορά για το Ο τέλειος ο άνδρας = 1.78 ευρώ
Μηνιαία χρέωση = 0.60 ευρώ

Γι αυτό σας λέω, θα μας τα φάνε πάλι...

3 σχόλια:

John Karakatsanis είπε...

Άστα να πάνε Γιώργο...
Από παντού μας τα παίρνουν.

Προχθές μίας φίλης μου της ξεκλειδώθηκε καταλάθος το πληκτολόγιο του κινητού της και συνδέθηκε με Vodafone Live. Επί μία ώρα ήταν συνδεδεμένο. Δεν κατέβασε τίποτα, αλλά η πλοήγηση κοστίζει...

Δε θα έπρεπε να έχει η Vodafone μία ρύθμιση, από την οποία αν παραμείνει κάποιος χρήστης συνδεδεμένος στο Vodafone Live! χωρίς να κάνει κάποια κίνηση για 5 λεπτά πχ να τον ξεσυνδέει, προστατεύοντας έτσι τους συνδρομητές της ??

(σημειώνω ότι έχει κινητό siemens που κλειδώνει/ξεκλειδώνει με το πάτημα της δίεσης #, πολύ εύκολα δηλαδή.

Εγώ όταν πρωτοχρησιμοποιήσα το Vodafone Live, πριν κάνα χρόνο, μπήκα για 5 λεπτά έτσι να δω τι παίζει χωρίς να κατεβάσω τίποτα, αλλά δε γνώριζα ότι χρεώνεται και η πλοήγηση. Ευτυχώς μου χρεώθηκαν μόλις 5 ευρώ στην κάρτα.

Τώρα πήρα κινητό χωρίς Vodafone Live (Nokia 6670), ούτε εγγράφηκα σε Pointmania κλπ, όπως με τα 100 smart, που με έπρηζαν κάθε μέρα να στείλω μήνυμα για να κερδίσω 1 από τα 100 smart. Δε θέλω smart ρε σεις! Ντε και καλά να στείλω? Ουστ!

(Τα πα και ξεθύμανα)

Your Man είπε...

Don't worry.

Πλέον κάθε σύνδεση στο Vodafone Live πάει 35 λεπτά, ανεξαρτήτος όγκου και ώρας σύνδεσης.

:-)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πήρα τηλέφωνο στο 1444,χρεώθηκα αγόρασα το κομμάτι που ήθελα και όταν με καλούν δεν παίζει !!!!!!!!