4.6.05

Εδώ τα καλά γκομενάκια

Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό (όπως ξέρω πως γίνεται συνήθως). Για δουλειά μιλάω.

Έχω τέσσερα γκομενάκια (η μία είναι λίγο από σπόντα, αλλά είναι καλό κορίτσι και την συμπεριλαμβάνω) που ψάχνουν για δουλειά. Οπότε αν ακούσετε κάτι ή ψάχνουν κάτι εκεί που εργάζεστε, στείλτε ένα email.

Αμ τι, τόσο καιρό που μπαίνετε και διαβάζετε τζάμπα, καλά ήταν; :-)

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

(Updates με bold)

  • Νεοαποφοιτήσασα με πτυχίο σε business με logistics. Μεταπτυχιακό σε marketing με public relations. Προϋπηρεσία part-time σε δουλειά γραφείου, είχε και κάποια επικοινωνία με πελάτες. (Αθήνα) -- any time now.
  • Τελειόφοιτος ψυχολογίας με προϋπηρεσία ως κειμενογράφος full time σε μεγάλη εταιρία και ως barowman. Αναζητά δουλειά γραφείου απογευματινή ή άλλη δουλειά απογεύματα ή σαββατοκύριακα. (Αθήνα) -- την αποκαταστήσαμε προς το παρόν με κάτι εποχιακό, ότι άλλο βρείτε καλό είναι.
  • Κουκλάρα με πτυχίο σε business, προϋπηρεσία σε business development και sales. Πολύ καλή στην επαφή με παιδιά. Αναζητά σταθερή δουλειά. (Θεσσαλονίκη) -- βρήκε, βρήκε, είμαι πολύ χαρούμενος για πάρτη της.
  • Γουεμπντιζαϊνερού με πολλά προσόντα, γνώσεις, εμπειρία, προϋπηρεσία, σεμινάρια και ήθος στο δουλειά της, αναζητά δουλειά στο web design, flash και συναφείς δραστηριότητες. (Αθήνα) -- οδεύει προς αποκατάσταση.
  • Χημικός με οξυδέρκεια, παρατηριτηκότητα και σταθερό χαρακτήρα, αναζητά κάτι στο αντικείμενό της. Μεταπτυχιακό δεν έχει μεν, αλλά στην τελική δεν της χρειάζεται κιόλας, τα στοιχεία τα ξέρει όλα, εγγυημένα. (Αθήνα, αλλά μην τη βάζετε να τρέχει μακριά γιατί χάνεται) -- σε καλό δρόμο.
  • Απόφοιτος ΤΕΙ Τουριστικών με προϋπηρεσία σε διάφορες θέσεις service-orientated, συμπεριλαμβανομένης της Ολυμπιακής, ψάχνει για κάτι μόνιμο (Αθήνα).

Το καλό είναι πως σχεδόν όλα τα γκομενάκια είναι άμεσα διαθέσιμα, βολέψιμα από οικονομική άποψη (για τη χημικό δεν παίρνω όρκο, δε θέλω να με πάρει με τα H2SO4μετά) και είναι πανέμορφα και ευγενικότατα.

Και μόνο αυτό το τελευταίο μετράει για πολλά: ανεβασμένο ηθικό στο γραφείο, ψυχολογία του αφεντικού, σταμπάρισμα στο υποσυνείδητο του πελάτη. Μην αρχίσω, ε;

4 σχόλια:

alex είπε...

"Χημικός με οξυδέρκεια, παρατηρητικότητα και σταθερό χαρακτήρα"....
"πανέμορφα και ευγενικότατα"

Σαν να ψήλωσα λίγο σήμερα :)
Έχε χάρη που πρόκειται για αγγελία και είσαι λίγο μαζεμένος στις περιγραφές...ποιός ξέρει τι θα διάβαζα αν είχες αφεθεί ελεύθερος να εκφραστείς. :)

Να συμπληρώσω οτι ενδιαφέρομαι και για μια δουλειά γραφείου (όχι ραφείου) και οτι μπορώ να ξεκινήσω από χαμηλά και με θεμιτούς (ή αθέμιτους) τρόπους να ανέβω σιγά-σιγά (ή γρήγορα)

Estarian είπε...

Χμμ...χμμ.. λέω :P
θέλω κοπέλα να μου καθαρίζει το σπίτι μια φορά την εβδομάδα, να πλένει και να σιδερώνει πουκάμισα.Θα πληρώνεται και μετρητά και σε είδος γιατί ειμαι και πολύ μερακλής εργοδότης :P
δεκτές και πτυχιουχοι :P.
Σοβαρά τώρα, έχω μια λίστα με αγγελίες για θέσεις εργασίας εδώ πέρα. Το mail μου ειναι στο blog μου, οποιος θέλει επικοινωνεί και δινω πληροφορίες.

可可 είπε...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風

可可 είπε...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫