6.4.05

Ζώδιο

Όχι απλά δεν πιστεύω σε ζώδια και λοιπές παπαρολογίες, αλλά κατά ένα τρόπο λυπάμαι και όσους τα διαβάζουν έστω και για πλάκα, γιατί στην πραγματικότητα ψάχνουν για ένα κίνητρο να κάνουν ή να μην κάνουν κάποια αλλαγή στη ζωή τους και ακούνε τον κάθε τσαρλατάνο για να το βρούνε.

Παρόλα αυτά, διάβασα το ζώδιο μου σε μια φάση που ξέμεινα στο αυτοκίνητο και περίμενα με ένα περιοδικό στο χέρι. Άλλωστε, πρέπει να μελετήσεις τον έχθρο για να ξέρεις ότι είναι ακόμα εχθρός σου.


Ζυγός

Την περίοδο αυτή θα δοθεί έμφαση στις δημόσιες εμφανίσεις σας, τις επαγγελματικές εξελίξεις και τις οικονομικές διαπραγματεύσεις. Οι ευρισκόμενοι σε υψηλές θέσεις, όπως και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, θα δώσετε μάχες από τις οποίες μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι.



Μπήκα στο ρόλο του μέσου αναγνώστη ζωδίων (συγκεκριμένα σκέφτηκα τι θα έλεγε μια φίλη που τα διαβάζει ανελλιπώς) και σκέφτηκα πως θα αναρωτιόταν - αν ήταν στη θέση μου - γιατί δε της λένε πότε θα ερωτευτεί.

Και μου ήρθε το εξής - άσχετο με τα ζώδια.

Δε με πειράζει τόσο το να μη με θέλει πλέον η Χ ή η Ψ που είχα ερωτευθεί. Με πειράζει πολύ περισσότερο το να μην υπάρχει κάποια άλλη που να έχω ερωτευθεί.

1 σχόλιο:

alex είπε...

george, pou les mia apo ta idia,an den uphrxan oi filoi den 8a hksera oute ti zwdio eimai...
parola auta koitaw pou kai pou ta zwdia pisw apo ton arka.
ka8e fora...ma ka8e fora grafei poso kala einai ta oikonomika mou kai pws mia megalh epaggelmatikh eukaria 8a mou do8ei suntoma...akoma perimenw :P
poso 8a h8ela ta astra na elegan thn alh8eia...