19.2.08

ΠΤΒΘΜ*: Αριθμός Περίπτωσης 457895424

* Που Τους Βρίσκω Θεέ Μου;

Η ιστορία ανήκει σε μια fan, οδοντίατρο στο επάγγελμα, κωλάρα στο σώμα. :)


Και ήρθε η Μιρέλλα. Ετών 26. Παντρεμένη από τρελό έρωτα στα 21. Στο δεύτερο ραντεβού μου είπε ότι το έχει σκυλομετανιώσει.

Μου ζητάει να της αλλάξω το μεταλλικό σφράγισμα στο τελευταίο δόντι - στο βάθος κήπος - και να το κάνω άσπρο, γιατί δεν είναι ωραίο όταν σε γαμάει ο άλλος να βλέπει μαύρα σφραγίσματα.

Τη ρωτάω γιατί έχει τόσο ανοιχτό το στόμα όταν γαμιέται. Μου απαντάει ότι της αρέσει να γελάει κατά τη διάρκεια της πράξης. Οκ, είπαμε, κολοκυθόπιτα.

Μου λέει ότι είναι πολύ κουρασμένη, δουλειά, σπίτι, παιδί. Ήρθε με την ψυχή στο στόμα βραδιάτικα γιατί έφτιαχνε το πρωινό του άντρα της. Τη ρωτάω τί πρωινό είναι αυτό που θέλει προετοιμασία από το προηγούμενο βράδυ.

- Τηγάνισα τα συκωτάκια, μου λέει.
- Ποια συκωτάκια; Για το πρωινό; Συκωτάκια τρώει για πρωινό ο σύζυγος;
- Όχι, μου απαντάει γελώντας...

Μπερδεύομαι και μένω με τον τροχό στο χέρι να δουλεύει. Τον αφήνω στη θέση του γιατί πια είμαι πολύ περίεργη για το μενού.

Αρχίζει την περιγραφή.

Παίρνει πρώτα τα συκωτάκια και τα τυλίγει στο έντερο από το μοσχάρι.

Είπατε τίποτα;

Αυτό το σύμπλεγμα εντοσθίων το τηγανίζει λίγο και μετά το ρίχνει μέσα στον τραχανά που φτιάχνει παράλληλα. Στη συνέχεια ξεροψήνει μικρά κομματάκια ψωμιού μέχρι να γίνουν τραγανά (οι υπόλοιποι τα λέμε κρουτόν) και τα ρίχνει κι αυτά μέσα στον τραχανά.

Και τέλος. Έτοιμο. Απλά και όμορφα! Κάθε μέρα το κάνει αυτό.

Αυτές είναι γυναίκες.

Που πάω εγώ με τα cheerios; Πώς θα ανταγωνιστώ εγώ τη Μιρέλλα αύριο μεθαύριο που θα χωρίσει και θα διεκδικούμε τον ίδιο άντρα; Δηλαδή αν φτιάχνει αυτό για πρωινό, το μεσημέρι τί φτιάχνει;

Ευτυχώς, Θεέ μου, παίρνω καλές πίπες.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχααααχαχ!
Έγραψε η ιστορία !
Το τηλεφ. της για ενα σφραγισματάκι αν μπορείς στείλε :P :P

An-Lu είπε...

Δεν μπορώ να πω...το ΠΤΒΘΜ πρέπει να αποτελέσει τη βάση για σπονδυλωτό σήριαλ!!!!!!!!
;-)

bmystical είπε...

Εμένα άλλο με απασχολεί... υπάρχει γυναίκα που να θέλει να γαμεί άντρα που έχει φάει συκωτάκια και τραχανά για πρωϊνό??? how low can u go...

Lina είπε...

μήπως θέλει να τον ξεκάνει με τη μέθοδο "αναβάθμιση χοληστερίνης";;

Cookie Basher είπε...

Ευτυχώς, ευτυχώς!

ARD είπε...

Τι να πω... Πάντως, μεταξύ της κοπελιάς που παντρεύεται από τα 21 και το σκυλομετανιώνει και φτιάχνει αυτές τις αηδίες και της οδοντιάτρου με την κωλάρα, τις καλές πίπες και τα cheerios προτιμώ χαλαρά την οδοντίατρο.

@ bmystikal Προφανώς γι' αυτό το έχει σκυλομετανιώσει.

fvasileiou είπε...

Αυτό δεν είναι πρωινό: Είναι συνειδητό σχέδιο δολοφονίας. Θα τον εξοντώσει με χοληστερίνη και κανένα δικαστήριο δεν θα μπορεί να την καταδικάσει.

Προτιμώ για πρωινό την πίπα :)