1.1.08

Στόχοι για το 2008

Καθώς περίμενα τους καλεσμένους μου για το ρεβεγιόν και αντί να καθαρίσω το χαλί που είχε βρωμίσει από τα καυσόξυλα, μου ήρθε η έμπνευση να ανατρέξω σε κάποιο .doc που έγραφα κάποτε τους στόχους μου για κάθε χρόνο. Είχα να το ανανεώσω από την τελευταία μέρα του 2006.

Πήρα την παλιά λίστα και την ανανέωσα με νέους στόχους που το μόνο που είχαν να ζηλέψουν από τους παλιότερους είναι στους αριθμούς. Υψηλότερο μισθό, λιγότερα κιλά, περισσότερη άσκηση, καλύτερο αμάξι.

Τελειώνοντας, άρχισαν να καταφτάνουν τα πρώτα SMS. Κάποιοι είχαν βιαστεί και μάλλον δεν ήθελαν να πέσουν στην ώρα αιχμής των ραδιοκυμάτων. Και αυτή η στιγμαία απόσπαση της προσοχής μου ήταν αρκετή για να κοιτάξω τα πράγματα με άλλο μάτι.

Έκανα τις απαραίτητες συστάσεις μεταξύ της ετήσιας to-do list που είχα συντάξει και του πλήκτρου delete και πήγα να ανάψω τα κεριά γύρω από το τζάκι και σκάλωσα. Αποφάσισα πως το 2008 δεν πρέπει να είναι ποσοτικά καλύτερο, αλλά ποιοτικά. Και την ποιότητα δε μπορούν οι λέξεις τόσο εύκολα να τη φυλακίσουν, μπορείς μόνο να τη ζήσεις και μετά να πεις την ιστορία της.

Δεν ξέρω ακριβώς πώς θα αδράξω ποιότητα, αλλά μάλλον θα πρέπει πρώτα ξεκινήσω ανακαλύπτοντας τι ακριβώς θέλω. Πριν τρία χρόνια ήξερα τι ήθελα και τώρα που το απέκτησα, πρέπει να ξαναεστιάσω σε αυτό που θέλω να είναι σημαντικό για μένα.

Κι έτσι το 2008 ξεκινάει με αναζήτηση.

Αλλά πρώτα φασίνα...



Update: Επειδή μάλλον το ποστ ήταν πολύ εύκολα παρεξηγίσιμο, όσοι γνώρισαν την Τίνα θα πρέπει να γνωρίζουν πως η Τίνα ήταν μάλλον εκείνη που με οδήγησε στο να ξεκινήσω την αναζήτηση και σε καμία περίπτωση η φασίνα δεν αφορά φυσικά την ίδια.

3 σχόλια:

An-Lu είπε...

Πώς πήγε η φασίνα;!
Ελπίζω το 2008 να σε βρήκε πολύχρωμο και μεθυσμένο!
;-)

par...alogos είπε...

Καλή χρονιά κύριε Γιώργο!!!
Κι όπως είπες: καλύτερη ποιοτικά κατ` αρχάς!!!

vatraxokoritso είπε...

χρόνια πολλά καλή χρονιά κι από δω!
αυτό με την ποιότητα εδώ και 2 χρόνια στο λέω, αλλά με γράφεις κανονικά!
χαίρομαι που το κατάλαβες.


(κούκλα,έξυπνη και καλό παιδί, τι άλλο θέλεις για να μην φερθείς μαλακισμένα αυτή την φορά;)