20.12.07

Υπάρχουν καλά και κακά. Αυτό είναι κακόοοοοο!

Ο Νίκος, μετά από μια δύσκολη ημέρα στο γραφείο και αφού το αφεντικό του τον ρώτησε τρεις φορές γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμα το project με τους Αυστριακούς συνεταιρους, αποφασίζει να πάει στο κοντινό του μπαράκι για μια μπύρα και να δει τον αγώνα.

Παρόλο που κανένας κολλητός του δεν τον ακολούθησε όπως συνήθως, δεν έχει όρεξη να γυρίσει στο σπίτι γιατί έχει έρθει η πεθερά του να μείνει με την κόρη της και το Νίκο για τα Χριστούγεννα και δε θα τον αφήσουν να χαζέψει τον αγώνα.

Άσε που θα είναι κι ο πιτσιρικάς εκεί με τη γιαγιά του που του κάνει όλα τα χατήρια και θα τον πρήξει πάλι για να του θυμίσει πως θέλει το νέο PS3 από τον Άγιο Βασίλη. Όχι, όχι, σίγουρα το μπαράκι ήταν καλύτερη επιλογή για να δει τον αγώνα.

Εκεί που κάθεται και παραγγέλνει, παρατηρεί πως στο μπαρ κάθεται μόνη της μια γυναικάρα με ένα ξώπλατο φόρεμα. Παρατηρεί την καλλίγραμη πλάτη της με τα λακάκια σε όλα τα κατάλληλα σημεία και όταν αυτή γυρνάει, βλέπει πως πρόκειται για γυναίκα-αστροναύτη. Η ομορφιά της είναι απλά εξωγήινη!

Προσπαθώντας να παρακολουθήσει τόσο το παιχνίδι όσο και τη γκόμενα, πάει να παραγγείλει μια δεύτερη μπύρα και ρωτάει το μπαρμάν:

- Ρε συ αγόρι, τι παίζει με αυτό το μωρό εκεί; Ποιά είναι;
- Τι να σου πω ρε φίλε, κι εγώ δεν την ξέρω. Πρώτο μωρό, δε λέω, αλλά έχει θέμα. Είναι τυφλή.

Ο Νίκος σοκάρεται με τα νέα. Παρατηρεί την κοπέλα από πιο κοντά τώρα και συνειδητοποιεί όντως πως δεν δείχνει να κοιτάει κάποιον ή κάτι, απλά αφήνει το βλέμμα της να πλανάται στο χώρο.

Παίρνει την απόφαση να την προσεγγίσει. Το μωρό είναι πολύ καλό για να γυρίσει απλά στη μπύρα του και να δει τον αγώνα. Η ομάδα θα δείξει κατανόηση όταν υπάρχει θέμα.

Στην άρχη ένιωθε λίγο περίεργα, αλλά προφασιζόμενος πως θέλει την άποψή της για τον αγώνα, τη γνώρισε, της μίλησε για δύο λεπτά, και εκείνη του είπε πως είναι τυφλή και πως έχει έρθει στο μπαράκι γιατί έχει καιρό να κάνει σεξ με κάποιον και ήθελε να βρει έναν άνδρα να την κάνει να νιώσει γυναίκα.

Ο Νίκος κώλωσε λίγο που η γκόμενα είναι τόσο συνειδητοποιημένη, αλλά σίγουρα τώρα δε θα έχανε την ευκαιρία του. Πριν καλά-καλά φτάσει ο αγώνα στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, της κάνει πρόταση να πάνε σε ένα ζευγαροξενοδοχείο δυο τετράγωνα παρακάτω και εκείνη δέχεται.

Ο Νίκος πάει μαζί της στο ξενοδοχείο, κάνουνε αχαλίνωτο σεξ για δύο ώρες και πέφτουν ιδρωμένοι και εξουθεωνομένοι στο κρεβάτι. Όταν κοιτάει το ρολόι του, συνειδητοποιεί πως ο αγώνας έχει τελειώσει και εκείνος έχει αργήσει να πάει στο σπίτι.

Η κοπέλα, μπαίνει στο μπάνιο για ένα γρήγορο ντουζάκι και ο Νίκος βρίσκει την ευκαιρία να πάρει τηλέφωνο τη γυναίκα του:

«Μωρό μου, θα αργήσω λίγο να έρθω σπίτι. Φεύγοντας από το γραφείο μου έκατσε μια στραβή!»

6 σχόλια:

Γιώργος Μαργαρίτης είπε...

Ε όχι!!! χαχαχα!

Είναι το καλύτερο ανέκδοτο που έχω ακούσει τώρα τελευταία!!!

Γαμάτο, απλά γαμάτο.
Ευχαριστώ Άγιε Βασίλη!

Lina είπε...

μαλακία

Ανώνυμος είπε...

Όντως, μεγάλη.

Με το βλάκα το Λεάνη κάνεις παρέα και σου λέει τέτοιες μαλ...;

Your Man είπε...

Όχι, έχω και δικούς μου φίλος που λένε μαλακίες, δε χρειάζομαι άλλους! :)

ARD είπε...

Κακό, αλλά καλόοοοοο...

bmystical είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.