9.3.07

I love you. You love I?

Κάποια στιγμή, σου συμβαίνει πάντα. Είτε την τρίτη μέρα είτε τον τρίτο μήνα, δε μπορείς να αποφύγεις την ερώτηση που κάπου εκεί στο πίσω μέρος του μυαλού της την απασχολεί γιατί θέλει να δει πόσο σημαντική είναι για σένα.

Το πόσο σημαντική είναι μια ερώτηση που απαντάται μόνο ποιοτικά (πιο σημαντική από τον Ολυμπιακό, για παράδειγμα) και αυτό είναι καλό τον πρώτο καιρό που είστε ακόμα σε μια φάση φλερτ, μια φάση χαζομάρας, μια φάση τέλος πάντων που άμα χαλάσει η μαγιά δεν έγινε και τίποτα.

Μετά όμως τον πρώτο καιρό, μετά τα πρώτα καλά σέξια, μετά την πρώτη παρεΐστικη εκδρομή στα βλάχικα ή το ψαράκι στην Πειραϊκή, δεν της φτάνει η ποιοτική απάντηση, γιατί παρόλο που της λες ότι χαίρει θαυμασμού, εκτίμησης και sex appeal ανώτερου του Θρύλου, όταν έχει μπάλα οι επιλογές της είναι είτε να φάει κέρατο από την τηλεόραση είτε να αφήσει την ομάδα για τα προκαταρτικά και να σε χαρεί αυτή στο ζουμί.

Και έλα μετά να μου πεις εσύ ότι το στιχάκι "Έτσι γαμάει ο Πειραιάς" που φωνάζει η γειτόνισά μου τα βράδια δεν είναι σεξουαλικό υπονοούμενο.

Επιστροφή στο θέμα μας όμως. Η ερώτηση λοιπόν που έρχεται μετά τα Ολυμπιακά όργια είναι η εξής και έρχεται κάπως έτσι, ενώ εσύ δε δίνεις καμία σημασία στα λεγόμενα τα οποία φυσικά έχουν και ένα είδος παύσης ως μέθοδος αφομοίωσης των λεγόμενών της από το δικό σου (μικρό) κεφάλι:

Καλά τα έμαθες για τη Λίτσα, την κόρη της κουμπάρας του ψιλικατζή; Παντρεύεται. Εμ βέβαια, καιρός ήταν. Έχει ξετινάξει τη γειτονιά αυτό το κορίτσι. Αν δεν ήταν αυτή, σιγά που θα πάταγε κανένας στο ψιλικατζίδικο να αγοράσει γάλατα. Στις 7 το πρωί και ήδη βαμένη και μακιγιαρισμένη. Αφού εγώ για να καταλάβεις την πρώτη φορά νόμιζα πως το κορίτσι μόλις είχε γυρίσει από τα μπουζούκια και δεν είχε προλάβει να αλλάξει το κορίτσι.

Αλήθεια, το ήξερες ότι είχε πάει και με τον Μάκη; Βέβαια, παλιά ιστορία. Εμένα μου το είπε αυτή του τρίτου που κάθετα τα μεσημέρια στο μπαλκόνι της και κοιτά ποιός περνάει. Όχι ότι είναι καμία κουτσομπόλα βέβαια, αλλά συνταξιούχος είναι η γυναίκα, δεν έχει με τι να ασχοληθεί όταν δεν παίζει την Μαρία την Άσχημη.

Ο Μάκης, καλό παιδί κι αυτός δε λέω. Ψηλό, γεροδεμένο, μια χαρά παιδί. Πλάκα-πλάκα, πρέπει να είχε κι αυτός τις επιτυχίες του, πρέπει να ήταν ωραίο παιδί από μικρός. Αλήθεια, εσύ ήσουν ζωηρούλης μικρός; Για πες μου, με πόσες έχεις πάει πριν από μένα;

Η χρήση του προλόγου βέβαια ήταν μόνο ως λιπαντικό για να φτάσουμε πιο ανώδυνα (αβάδιστα μάλλονθα έλεγα) στην ερώτηση-κλειδί. Όπως λέει και ο Σωτήρης (και εκτός από το σεξ, το στιχάκι βρίσκει εφαρμογή και στη γυναικεία λογοδιάρροια): Με σάλιο και υπομονή, κι ο κώλος γίνεται μουνί.

Τα άσχημα νέα, φίλε μου, είναι πως όπως και το "Με κάνει χοντρή αυτό το φόρεμα;", έτσι κι εδώ δεν υπάρχει σωστή απάντηση...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτες τις ερωτησεις απαντα κανεις με το ιδιο νομισμα - "θα σου πω, αλλα πες μου πρωτα εσυ κατι. Εσυ?"

Ανώνυμος είπε...

Άκου τώρα.. Αν της πεις πως έχεις πάει με λίγες θα σε περάσει για μαλάκα ενώ αν της πεις ότι έχεις πάει με πολλές θα αρχίσει να αναρωτιεται πότε θα την αφήσεις για να πας με την επόμενη.. (Ή ακόμα χειρότερα, μήπως η επόμενη έχει ήδη εμφανιστεί..)Από την άλλη η πιθανότητα του να ερωτευόμαστε τα ρεμάλια και παντρευόμαστε τα "καλά παιδιά" μπορεί τελικά να είναι κάτι παραπάνω από urban ledgend... Οπότε, αν την γουστάρεις σαν γκόμενα , το δυνατό σημείο της σχέσης σας είναι το καλό σεξ και αντέχεις και τις σκηνές ζηλοτυπίας (που θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο), πες της την αλήθεια... Ο ανταγνωνισμός είναι καλό πράγμα στην ζωή και στο κρεβάτι ακόμα καλύτερο...(Δημιουργεί μια διάθεση για προσωπικά ρεκόρ)... Αν την βλέπεις ως πιθανή μελοντική μητέρα των παιδιών σου, πες της ψέματα και ξεκίνα να χαλαρώνεις λίγο σε επιδόσεις και να ρίχνεις το βάρος σου σε κοιωνικές συναναστροφές (γάμους, βαφτίσια και μεσημέρια Κυριακής σε χασαποτεβέρνες με γονείς) και εξόδους με άλλα .. φιλικά σας ζευγάρια....

Psychia είπε...

@Fevis
Το θέμα είναι πόσες είναι οι πολλές και πόσες οι λίγες στα μάτια της. Γι'αυτό είναι σημαντικό αυτό που είπε η donnabella, δηλαδή να γνωρίζεις τον δικό της αριθμό εκ των προτέρων (και να ελπίζεις πως σου είπε την αλήθεια).

@Da Man
Αλήθεια, με πόσες έχεις πάει; :)

MTdoggie είπε...

μην το σκεφτεσαι πολυ!εννοειται ρωτα πρωτος,αλλα αφου ετσι κι αλλιως "πειραγμενη" απαντηση θα παρεις προσαρμοσε και την δικη σου αναλογα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαστε όλες τέτοιες!Γαμώ τις γενικεύσεις μου γαμώ...
Πάντως από την περιγραφή σου και μόνο,ήδη την έχεις φτυσμένη τη γκόμενα,οπότε τι σκας για το τι θα της απαντήσεις;

Mad Maxine

Lili είπε...

"δεν καθησα ποτε ν αμετρησω, τι ερωτηση ειναι αυτη;"
και σκαστο φιλι στο στομα.




make it light

. είπε...

όντως γενίκευση. αν δεν θέλουμε να απαντήσουμε κάτι, δεν απαντάμε, σιγά το βασανο δλδ...

Ανώνυμος είπε...

Ανθρώπινη περιέργεια!
Μπορείς ν'απαντήσεις με ειλικρίνεια και να πεις πως προτιμάς να μην της πεις, άλλωστε τι σημασία έχει το παρελθόν; Έτσι θα απενοχοποιήσεις κι εκείνη κι ούτε γάτα ούτε ζημιά.

el