7.12.06

These boots were made for shopping

Μπότες στο Prince Oliver Κολωνακίου. 595 ευρώ. Ακριβές.

Και σε αυτή τιμή, το άλφα αμέσως γίνεται άλφα στερητικό.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

George σοβαρέψου ....
Εχεις κόψει τώρα τελευταία ....

Your Man είπε...

Ανώνυμε, η κάβλα μου στη ζωή δεν είναι η τηλεθέαση.

Ανώνυμος είπε...

Αλλά? Οι μπότες από το Prince Oliver?

Your Man είπε...

Τώρα μίλησες σωστά! :)

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, η κάβλα μου στη ζωή δεν είναι η τηλεθέαση.

Μπουάχαχαχα!!! Καλόοοοο
Σε καλό σου, με έκανες και γέλασα το δόλιο!

Να σου πω και εγώ ένα με έναν "Συγγραφέα και Άλλα...";
Άντε, με το καλό και "Καλλιτέχνης και Άλλα..."

Really easy bait, indeed!

Ανώνυμος είπε...

George,

Αντίστοιχο πρόβλημα είχα το περασμένο Σάββατο με κάτι κωλόprada στο Selfridges, 360 quid ακατέβατα...
Κλάμα γοερό...1400 το μήνα πλερώνει το phd το ΕPSRC...αλλά τηλ. στην αδελφή στη DC και βρέθηκε η ιδία μπότα...550 bucks. (Φονιάδες των κλεφτών Αμερικάνοι!)
Tι θέλω να πω; Γελάω αλύπητα με τις τιμές όταν έρχομαι διακοπές στην Ελλάδα....Ψάξε το λίγο παραπάνω και το Μιλάνο 75 λεπτά μακριά είναι!

ΥΓ. Μη γράφεις για μπότες ακριβές. Θα πλακώσουν άπλυτοι κνίτες να σε φλομώσουν στο marx spamming ;-)

An-Lu είπε...

Μην τις αγοράζεις!
Υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα, στις μπότες θα κολλήσεις;-)

Your Man είπε...

Έλα ντε. Στις μπότες θα κολλήσω ή σε κάνα γκομενάκι; Ε;

Ανώνυμος είπε...

ακου τι βρηκα εγω, καινουριο σχεδιο τζακετ απο τιμπερλαντ, τιμη 390 σε πολυκαταστημα (φανταζομαι καπου εκει παιζει και στο καταστημα της τιμπερλαντ)... το θεμα ειναι οτι το εχω ερωτευτει το ατιμο και δεν θα ησυχασω μεχρι να το παρω... αλλα μολις ειδα στο timperland.com οτι εις τις αμερικες, εχει μολις 240 δολλαριακια... σχεδον διπλασια τιμη δηλαδη εδω... αυτο παλι πως εξηγειται???????

Ανώνυμος είπε...

"These boots were made for shopping" - μετάφραση στα ελληνικά, "Όταν η φιγούρα συναντάει το μπλόγκιν". Το λυπηρό είναι πως υπάρχουν τύποι και τύπισσες που εντυπωσιάζονται από κάτι τέτοια. Ευτυχώς όχι πολλοί πλέον - οι περισσότεροι χασκογελάνε και σκέφτονται "κοίτα το μαλάκα που νομίζει πως τον κάναν άνθρωπο μια φίρμα και ένα τριψήφιο νουμεράκι". Καλοφόρετες και περαστικά.

Your Man είπε...

Είναι φιγούρα το ότι είπα ότι κάποιες μπότες είναι ακριβές και δεν τις αγόρασα;

Ω τρισμέγιστε ανώνυμε, ω τρανή φωνή του τι μπορούμε και τι δε μπορούμε να γράφουμε, ΠΑΛΙ μαλακία είπες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπες οτι δεν τις αγόρασες. Το υποννοούμενο του ποστ φάνηκε σαν "ακριβές οι πουτάνες οι μπότες αλλά χαλάλι τους, γούσταρα και τις πήρα". Αν μόνο εγώ το διάβασα έτσι, πάσο και mea culpa

Your Man είπε...

Γουστάρεις τόσο να βγάλεις ένα συμπέρασμα εναντίον μου που ούτε καν φαντάστηκες τι μπορεί να σημαίνει η λέξη "στερητικό", ε;

Αχ δεν είμαι καλός στις δύσκολες λέξεις. Πώς το λένε αυτό; Προκατάληψη;

Ανώνυμος είπε...

Καμιά προκατάληψη - το "στερητικό" θα κολλούσε περισσότερο αν πράγματι στερήθηκες μισό μηνιάτικο για να τις πάρεις. Anyway, πολύ το ζαλίσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε; Είμαι πάλι στο καπνιστήριο του Πολυκλαδικού, σε full blown φρικουλο - συσπείρωση; Ακούω πάλι θεωρίες γι "αυτά που πραγματικά αξίζουν στη ζωή"; My man, αν κατάλαβα το ποστ σου, απλά έγραψες για κάτι που σ' άρεσε και ήταν ακριβό. Μέχρι εκεί. Και μπορεί να το πάρεις, μπορεί και όχι, δικαίωμα και πρόβλημά σου. Οι ταγαρο-ανώνυμοι, τι μαζοχιστικό κίνητρο έχουν να μπαίνουν και να κομεντάρουν;

Your Man είπε...

Πέγκυ, μου φαίνεται πως δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις (όπως μόνο ο Ανώνυμος φαίνεται κατάλαβε) πως όλα αυτά που γράφω είναι μέρος μιας συνομωσίας για να το παίξω καρμυροάνετος, για να κάνω φιγούρα πως σκαμπάζω από μόδα για να χτυπήσω Κολωνακιώτικα γκομενάκια.

Γιατί ως γνωστόν, υπάρχει τσούρμου γυναικείου πληθυσμού ο οποίος περιμένει να μάθει ότι αγόρασα (ή δεν αγόρασα γιατί δεν είχα τα φράγκα να δώσω) ακριβές μπότες για να μου στείλει email να μου πει ότι θέλει να έρθει να τις δει για να τις εκτιμήσει και από κοντά.

Καλά ρε Πέγκυ, τίποτα δεν κατάλαβες;


Και τώρα μεταξύ μας... Το Πέγκυ ΣΟΥ είναι όπως λέμε George is YOUR man?

Ανώνυμος είπε...

εξαρτάται. Τις πήρες τις μπότες ή όχι;

Your Man είπε...

Ρε βαλτή είσαι; Όχι λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι λοιπόν, είμαι βαλτή. Είμαι εγκάθετη των απανταχού ταγαρο-αντικονφορμιστών και σε προκαλώ προκειμένου να σε εκθέσω ως ελεεινό ματεριαλιστή που παίρνει πόντους για όπου του λείπουν, από ένα ζευγάρι ανεγκέφαλες καπιταλιστικές μπότες.

Ανώνυμος είπε...

@peggy: O swstos o paixths skaei 500 h 1500 eyrw (an ta dia8etei), tis foraei kai an (an leme) tis proseksei kaneis, tou pei me geia kai ton rwthsei poso tis phre, tou petaei ena "tipota mwre, o Ai Vassilis mou tis efere" kai allazei 8ema. Ayth einai h mikrh diafora tou plousiou kapitala apo to neoplouto ex-merokamatiarh.

(opoiadhpote omoiothta me pragmatika proswpa einai entelws symptwmatikh).

Ανώνυμος είπε...

@ anonymous
δεν διαφωνώ. Υποθέτω ούτε και ο άνθρωπός μας. So?

. είπε...

ας μπει κι άλλη σπαστική στην παρέα =)

τη γνώμη μου για τις τρέντυ μπότες νομίζω τη φαντάζεσαι, όπως κι εγώ φαντάζομαι ότι χέστηκες για τη γνω΄μη μου, και καλά κάνεις κιόλας.

τελευτάια αυτό που παρατηρώ είναι ότι αντιδράς πολύ πε΄ριεργα στα αρνητικά σχόλια, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατι. δεν έχεις ν αποδέιξεις τίποτα, ούτε χρειάζεται να προσπαθείς να αποστομώσεις όλους όσους είναι απ την άλλη μεριά.

γνώμη μου. (μπορείς να χέσεις ελέυθερα).

Ανώνυμος είπε...

εγώ το προέβλεψα ότι θα πλακώσουν οι κομπλεξικοί άνεργοι αγάμητοι κνίτες....

evaki είπε...

Τ Ο Ι Ν Κ !!!

Μα έλεος !!! Ακόμα μ'αυτό ασχολείστε;;;

Georgeouko μη συγχίζεσαι, θα σου πλέξω καλτσούλες να είσαι τουλάχιστον έτοιμος για όταν θα μπορείς ν'αγοράσεις μποτούλες ακόμα καλύτερες και ακριβότερες !

Και τώρα πάω να λιποθυμίσω εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τη βλακεία του κόσμου. Παράκληση: γράψε το επόμενο θεματάκι το συντομότερο γιατί δεν θα αντέξω πολλές μέρες ακόμα !

Φιλιάααααα !

Ανώνυμος είπε...

Έχει ωραία πράγματα στο Prince Oliver ρε γαμώτη αλλά πρέπει να είσαι ο ίδιος ο Prince για να τα αποκτήσεις. Πουκάμισα 400 ευρώ και δε συμμαζεύεται... Μπα; έχουν αρχίσει να κόβουν τα τάληρα; τελευταία φορά που είχα περάσει όλα ήταν στρογγυλά... 500, 600, 800...

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο...

Ανώνυμος είπε...

Sorry forgot link:

http://www.youtube.com/watch?v=ruHhl918AGM