20.12.06

Five percent

Διαβάζω αυτό και μένω μαλάκας.

Ποιά είναι η είδηση; Ότι το 95% των αμερικάνων (και φαντάζομαι και άλλων μη μουσουλμανικών κρατών όπως η Ελλάδα-Μπανανία) έχει κάνει σεξ πριν το γάμο ή ότι υπάρχει ένα ολόκληρο 5% που δεν το έχει κάνει;

Και για να γίνω κακός Τετάρτη βράδυ, πόσοι από αυτό το 5% είναι αγάμητοι λόγω δικής τους επιλογής;

13 σχόλια:

Λύσιππος είπε...

Οσο και να σου φαίνεται παράξενο, η Αμερική είναι μια πολύ συντηρητική κοινωνία. Πολλοί νέοι άνθρωποι γνωρίζονται στο σχολείο, είναι ζευγάρι και συμφωνούν από κοινού να μην έχουν ερωτική επαφή μέχρι να παντρευτούν (πχ στα 18-21 τους). Είναι θέμα ανατροφής, κουλτούρας αλλά και θρησκευτικής καθοδήγησης.

AsGoodAsItGets είπε...

Δες κι αυτό:

http://www.current.tv/studio/media/4749881

Ανώνυμος είπε...

Είναι θέμα οπτικής γωνίας: εγώ το βλέπω μικρό το 5% και ο Λύσιππος έχει δίκιο σε αυτά που αναφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο με το θέμα, αλλά λύσε μου την απορία. What does no 6 stand for?

Ανώνυμος είπε...

"έχουμε τιγκάρει στους ξενέρωτους man"? "Έχουμε"? I didn't know you were an item. Σόρι Μ13, την έχασα την τελετή μύησης στο προσωπικό σου παρεάκι. Α, όχι, λάθος, δεν έγραψα στο δικό σου μπλογκ -το πληκτρολόγιο απείλησε να αυτοαναφλεγεί από βαρεμάρα. Jesus, δεν σας μαθαίνουν τρόπους στον Πύργο;

Your Man είπε...

Όχι ότι θα με χαλούσε ένα ματς μαλλιοτραβήγματος ανάμεσα σε δυο κομμεντατζούδες μου σαν χριστουγεννιάτικο δώρο (Άγιε Βασίλη, παίρνε ιδέες) αλλά πέγκυ μου νομίζω πως η μ13 απαντούσε σε μένα, γιατί όπως και να το κάνουμε, είμαι ο ομορφότερος και πάνω από όλα "λαμπρότερος" γκόμενος εδώ μέσα.

Τώρα κεράστε με ένα μελομακάρονο.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτό το 5% της αμερικής περιλαμβάνουν και όσους πήραν το δρόμο του virginity reborn?
Αυτή η αναγεννημένη παρθενιά είναι το εξής:
Είσαι μικρός/ή και το αίμα βράζει.
Τί κάνεις; Το φυσιολογικό, βγάζεις τα μάτια σου.
Κάποια στιγμή όμως ανακαλύπτεις το Θεό (ή τον Μπους ή τους ευαγγελιστές ή τους νεο-ορθόδοξους, μικρή σημασία έχει, όλοι το ίδιο είναι) και λες:
Πω, πω, πω, αμάρτησα.
Και ξεκινάς κάθε Κυριακή πρωί να πας στην εκκλησία της μικρής (πλην τίμιας) βλαχοαμετικανικής πόλης σου. Εκεί γνωρίζεις μια κοπελίστα συνεσταλμένη και χαμηλοβλεπούσα. Πάτε κάθε Κυριακή μετά τη λειτουργία για καφέ στα donkin donuts ή στα starbucks (κουβά για ξέρασμα γρήγορα please) και εκεί μαθαίνεις ότι και αυτή είναι μετανοιηθείσα αμαρτωλή.
Κύλησε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι.
Όμοιος στον όμοιο και κοπριά στα λάχανα.
Αποφασίζεται ότι κάποια στιγμήοι δύο σας θέλετε να έλθετε εις γάμου κοινωνία. Αλλά επειδή πριν το γάμο σεξ γιοκ, αποφασίζεται να μείνεται αγνοί. Πέρνετε λοιπόν όρκο ότι ό,τι μα ό,τι και αν κάνετε πριν δεν έχει σημασία. Εξομολογηθείκατε και σχωρεθήκατε. Από εδώ και στο εξής κοκό ντεν έχει μέχρι να σας ευλογήσει ο παπάς. Ε, αυτό είναι η αναγγενημένη παρθενιά.

Τώρα εσύ ξαφνιάζεσαι με το 5%.

Dust in the wind είπε...

Nα προσθέσω μια επιπλέον πιθανή εξήγηση σε όσα πολύ σωστά παρέθεσε ο από πάνω μου: η έρευνα δεν αναφέρει πως μετράει για σεξ την πίπα ;-)

. είπε...

εγώ νόμιζα ότι μετά το γάμο κάνεις λιγότερο σεξ....

Ανώνυμος είπε...

O καθένας στο κρεβάτι του κάνει ό,τι γουστάρει...
Αν κάποιος θεωρεί ότι δεν πρέπει να έχει προγαμιαίες σχέσεις δεν είναι περισσότερο...ξενέρωτος (πλάκωσαν οι uber-cool χασικλοψυχάκηδες και κάνουν κριτική του λούτσου...) από κάποιον που έχει πάρει το μισό Βόλο πριν "ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας" (star news).

Your Man είπε...

Έχει πάρει το μισό Βόλο; Σιγά την πόλη!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι δεν το ιστορούσε ο μύθος για τον Κωστόπουλα;
Πήταν κι Βλιωτς!

Ανώνυμος είπε...

Σε βλέπουμε να ποστάρεις ολο και
"συχνότερα" , τι θα γίνει με σένα ?
Θυμίσου τις παλιές ένδοξες μέρες
και ρίξε κάνα δυνατό......
κάτι σε συνέχειες ........