13.9.06

Η μαλακία με το ότι δε βλέπω καθόλου τηλεόραση είναι ότι χάνω κάτι τέτοια:



(χέστους τους άλλους, το τελευταίο είναι όλα τα λεφτά)

9 σχόλια:

vasvoe είπε...

πάει, πνίγηκα

αχ πότε θα μας βάλουνε νόβα

ΑΥΤΟ είναι ψυχαγωγία κυρίες και κύριοι

diki είπε...

Η χυδαιότητα με μόνο σκοπό τη θεαματικότητα και το ντόρο/σούσουρο δεν είναι αστεία. Κάτι τέτοιοι βγάζουν κακό όνομα στους ομοφυλόφιλους. Αρκετά καλή η αντίδραση του Μικρούτσικου. Του πήρε βέβαια λίγο χρόνο (ίσως του την είπανε στο ακουστικό). Jesus rise all.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να αρχίσω να αμφιβάλλω για το χιούμορ μου ή το χιούμορ των υπολοίπων που στραβώσαν, αλλά προσωπικά λύθηκα.."χάσατε ένα κιλό ή έχω καιρό να γαμήσω?".. τρελό neg! Το ποιος είναι homo η' ΚΚΕ η' Παοκτζής ή δεν ξέρω γω τι άλλο είναι εντελώς άσχετο εν προκειμένω. Δεν έβγαλε κι έξω την μαλαπέρδα να την ανεμίζει.

. είπε...

καλέ... γαμεί και ο ψινάκης;

ρόδινος, ευτυχισμένος κόσμος, να ήταν και λιγότερο στημένος...


συμφωνώ με δίκι.

diki είπε...

Άντε χάσου ρε που θα συμφωνήσεις και μαζί μου :-)

Μα καλά είναι αστεία η ερώτηση "αν σου χώσω το τριαντάφυλλο στο κώλο πώς θα είναι"; Πώς να είναι δηλαδή; Και προς τι ερώτηση; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ. Χοντράδα είναι και πολύ πιθανό σικέ.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά είναι αστεία η δήλωση "Άντε χάσου ρε που θα συμφωνήσεις και μαζί μου :-)" ? :-P Ηθικό δίδαγμα: πιο πολύ απ'το τι λες μετράει το πως, που, πότε και σε ποιον το λες.

Στη συγκεκριμένη φάση μου φάνηκε πετυχημένο, κυρίως επειδή ήταν απρόβλεπτο - για το θεατή τουλάχιστον. Το αν αυτοί είχαν προσυνεννοηθεί είναι άλλο καπέλο. Αλλά και σικέ να ήταν που το πρόβλημα ? Αν ήταν έτσι, δε θα υπήρχε θέατρο, κινηματογράφος, χορός, βασικά οι περισσότερες τέχνες.

. είπε...

Μα καλά είναι αστεία η δήλωση "Άντε χάσου ρε που θα συμφωνήσεις και μαζί μου :-)"

ναι, είναι, γιατί ταιριάζει με τη "σχέση" που έοχυμε με τον δίκι, πολύ γρήγορα έκρινες.

καθόλου απρόβλεπτο για το κοινό, ο ψινάκης πάντα χρησιμοποιεί χοντράδες μπροστά στο κοινό του χάριν αστεισμού.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έκρινα γρήγορα, εσύ δεν επιασες την ειρωνία προφανώς. Tο ίδιο πράμα λέμε, το τι είναι αστείο είναι θέμα context. Κάτι που ακούγεται σαν μπινελίκι στο context A βγάζει γέλιο στο context B. Όσο για τις χοντράδες, άλλοι πληρώνουν για να τις απολαύσουν (Χαρυ Κλυν, Πανούσης, κτλ.).

. είπε...

σιγά μην τους βάλω στο ίδιο τσουβάλι με τον ψινάκη!

:s