5.9.06

Ψώνια στου Καλογήρου

(ο εμπνευστής θα αναγνωριστεί μετά θάνατον)

Κυρίες και Δεσποινίδες,

Διαβάστε ΠΟΛΥ προσεκτικά τα παρακάτω μέχρι το τέλος της σελίδας. Αυτές οι πληροφορίες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες αυτή την εποχή.

Φανταστείτε πως βρίσκεστε στον Καλογήρου ένα Σάββατο απόγευμα. Γίνεται Ό Χαμός και περιμένετε στην ουρά για να πληρώσετε.

Μία άλλη κυρία βρίσκεται στην αρχή της σειράς στο ταμείο και πληρώνει. Ανάμεσα σε εσάς και τη πρώτη κυρία (που πληρώνει) βρίσκεται μια τρίτη κυρία.

Ακριβώς πίσω από το κεφάλι της ταμεία βρίσκεται ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ζευγάρι παπούτσια που δεν είχε πέσει στην αντίληψή σας μέχρι πρότινος. Η ταμπέλα από πάνω του γράφει: ''Τέλος Εποχής - 50%''.

Παράλληλα με τον ενθουσιασμό σας με σφυγμούς εκστατικού χαρακτήρα, συνειδητοποιείτε πως η κυρία μπροστά σας κοιτάει ακριβώς τα ίδια παπούτσια που σας χάρισαν στιγμές ακαριαίας ηδονής.

Και οι δύο (εσείς και η εν λόγω κυρία) έχετε αφήσει τις τσάντες σας στις αντίστοιχες φίλες σας (γιατί shopping χωρίς την φίλη μας δεν είναι
shopping) και έχετε πάνω σας μόνο τα λεφτά που χρειάζονται για τα ψώνια που κρατάτε.

Θα ήταν πραγματικά αγενές και ανήκουστο για μια chic κοπέλα σαν και σας να μπείτε μπροστά από την κυρία χωρίς να έχετε την τσάντα με τα λεφτά μαζί σας (σας θυμίζουμε πως την κρατάει η φίλη σας) ενώ πάνω σας έχετε μόνο όσα λεφτά χρειάζονται για να αγοράσετε τα παπούτσια που κρατάτε.

Όμως για καλή σας τύχη διασταυρώνετε τα βλέμματά σας με τη φίλη σας η οποία καταλαβαίνει αμέσως την κατάσταση και ετοιμάζεται να σας πετάξει την τσάντα σας προκειμένου να έχετε επιπλέον χρήματα για να αγοράσετε τα πεδιλάκια που μπανίσατε.

Εάν σας την πετάξει και για να την πιάσετε θα πρέπει να προσπεράσετε την κυρία-ανταγωνιστή σας και άρα να αγοράσετε πρώτη τα παπούτσια θα ήταν σωστό και καθόλου αγενές. Έτσι δεν είναι ?

Απεναντίας εάν περνάγατε μπροστά της πριν η φίλη σας σας πετάξει την τσάντα (και φαινόταν εν τέλει ότι της φάγατε την σειρά εν ψυχρώ και με μόνο σκοπό να ''αρπάξετε'' τα παπούτσια από εκείνη) θα ήταν μεν σωστό αλλά πάρα πολύ αγενές (πράγμα που δεν σας αρμόζει).

Θυμηθείτε πως θα ήταν τελείως απρεπές να προσπεράσετε πριν σας πετάξουν την τσάντα σας!!!

Ξανασκεφτείτε λίγο όλο αυτό το σκηνικό κυρίες και δεσποινίδες μου....

Λίγο ακόμα....

Μια μικρή προσπάθεια....

Ακριβώς!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Μόλις καταλάβατε τον κανόνα του OFF-SIDE !!!

14 σχόλια:

Trilian είπε...

Λιιιιιιιίγο φαλλοκρατικό αλλά ποοοολύ καλό! : )))

Derek είπε...

πετυχημένο

Marilina είπε...

μπορεί να είναι ξεσκέπαστο αλλά πού και πού δουλεύει....
=ΡΡ

vatraxokoritso είπε...

δεν ξερω γιατι αλλα δεν βγαινει το σχολιο..

ειναι η καλογηρου και οχι ο καλογηρου..
ο καλογηρου ειναι ηθοποιος και λεγεται σπυρος..

Dimitris είπε...

Γαμάτο...
Και εγώ πεδευόμουν να της το εξηγήσω με σχεδιαγράμματα και άλλες μλκς!!!
Ευγε..

Prineas είπε...

Dystyxos vatraxokoritso einai O Kalogirou...

The story begins in 1890 when Komninos Kalogirou founded a store at Kolokotroni Street, downtown Athens, which is still in operation today! His daughter Anna along with her husband Fragiskos Lemonis strengthened the company year by year through improvements. The future proved to be amazing as new stores were opened one by one.

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Ρε παιχταρά κυκλοφόρησε ήδη!!!

Το είδα σε mail που κυκλοφορεί στο γραφείο με τίτλο "Μόνο για γυναίκες" χωρίς όμως να αναφέρει την πηγή...

Ρε συ τελικά είναι δικό σου ή σου το έστειλαν και σένα;
Αν είναι να τους δείξω το blog

Your Man είπε...

Προφανώς δεν είναι δικό μου, γι αυτό λέει πάνω-πάνω πως ο εμπνευστής θα αναγνωριστεί μετά θάνατον (επειδή είναι ανώνυμος)...

Αλλά το blog μπορείς να τους το δείξεις, έχουμ παραστάσεις κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή και λαϊκή την Κυριακή στις 20:00..

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Ναι ρε Γιώργο αλλά με την αποκάλυψη απογοητεύω την Μαριλίνα που για μια στιγμή πίστεψε πως δούλεύει καμιά φορά (το ξεσκέπαστο)
Χάλια... Τι θα νομίζει τώρα...

Marilina είπε...

άσε γιάννη... χαμένο ήταν το παιχνίδι ούτως ή άλλως =)rk

sikia είπε...

Αυτό το μπλογκ είναι ενημερωτικό και πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία. Μαθαίνω τόσα κάθε φορά... Φιλάκια...

drum&pan είπε...

κυριε george,θα γραφετε συχνoτερα posts???

Your Man είπε...

κύριε πάνο, δε μπορώ να υποσχεθώ τίποτα...

An-Lu είπε...

- Δεν συχνάζω σε Καλογήρου και συναφή ευαγή ιδρύματα!
- Οφσάϊντ με τσάντα; Τα "πυροτεχνήματα" με μορφή κινητών, μπουκαλακίων, ψιλών που θα εκτοξευτούν πανταχόθεν, τα σκέφτηκε ο ποιητής;