22.7.06

21-22 Ιουλίου

Σημαδιακή ημερομηνία.

Πριν από κάμποσο καιρό, μ' άρεσε μια κοπελίτσα.

Σχέση δε μπορούσαμε να κάνουμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Το ότι δεν της άρεσα ήταν μόνο ένας από αυτούς, αλλά καθώς έχει δείξει η ιστορία, αυτό το εμπόδιο είναι συνήθως ξεπεράσιμο. Πώς το να είσαι αρχιδάκι καμιά φορά είναι μικρό τίμημα αν σε γουστάρει η γκόμενα για πήδημα... Ε, κάτι αντίστοιχο.

Ένας άλλος, πιο σημαντικός, είναι το ότι με θεωρούσε παρτάκια. Μέχρι εδώ καλά, καμία διαφωνία. Συμφωνώ πως πολλές φορές φορές βγάζω αυτή μου την πλευρά, την εγώ κάνω αυτό και όποιος θέλει ακολουθεί.

Πώς όμως κάποιος ο οποίος είναι έτσι μπορεί να αποδείξει σε κάποια πως όταν την θέλει πολύ, σηκώνεται από τον καναπέ του και κινεί γη και ουρανό για να την αποκτήσει ενώ ταυτόχρονα της δίνει να καταλάβει ότι στην τελική, ναι, γουστάρω, αλλά μη νομίζεις ότι δεν υπάρχουν κι άλλες υποψήφιες;

Σχέση δεν κάναμε ποτέ. :(

Έτσι και φέτος, μέχρι να γνωρίσουμε κάποια wow, θα συνεχίσουμε με τα εφήμερα...

2 σχόλια:

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Να το αποδείξεις εκ των πρωτέρων δεν μπορείς...μπορείς όμως να το κάνεις :)) κι αν δεν "πέσει" στοχεύεις σε άλλες υποψήφιες.
Η κάπως έτσι τελοσπάντων! (Το είχα καλύτερο στο μυαλό μου αλλα τωρα που το εγραψα μου φαίνετε λίγο μουφα...)

Καλα, νυσταζω κιόλας
καλημέρα ε?

diki είπε...

Καλά γενικώς η εικόνα που σχηματίζει κάποια για σένα στην αρχή δεν έχει ποτέ σχέση με την πραγματικότητα. Άλλες φορές σε βλέπει τρομερά πιο κουλ απ' ό,τι είσαι και σου κάθεται (και μετά τραβάει τα μαλλιά της). Άλλες φορές σε βλέπει εντελώς λάθος κι εκεί ακολουθεί πολύ μπλα-μπλα ή θυσίες ή κινήσεις εντυπωσιασμού που σπανίως πιάνουν, αφού έχεις πέσει στην παγίδα του κυνηγητού. Άστα να πάνε. Thank god for our other options. ;-)