16.4.10

Hunters

Αγαπητές γυναίκες,

Είναι εκλπληκτικό το πόσα νεύρα, πόση τσαντίλα, πόσο θυμό και πόση απογοήτευση κρύβετε μέσα σας. Αλλά κυρίως απογοήτευση. Αναρωτιέστε τόσο συχνά «Μα γιατί δε μου την πέφτει;» την ίδια τη στιγμή που καταρρίπτετε όλους τους άλλους με το να μην είστε ανοιχτές.

Και εξακολουθείτε να αναρωτιέστε γιατί δεν σας στην πέφτει. Σοβαρά τώρα;

Δε σας την πέφτει γιατί η απόρριψη είναι επίπονη. Γιατί δεν το πιστεύει αρκετά. Γιατί μέσα στο μυαλό του σε έχει για μια θεά που επιλέγει άνδρες από μια μακριά λίστα από λατίνους εραστές, σοφιστικέ διανοούμενους και πετυχημένους επιχειρηματίες. Γιατί το έχει κάνει σε άλλες και έχει φάει τα μούτρα του.

Δεν σας την πέφτει επειδή πιστεύει ότι δεν έχει κάτι να σας δώσει που θα σας ενδιαφέρει. Επειδή μια ακόμα απόρριψη πιστεύει ότι τον φέρνει πιο κοντά στη στειρότητα.

Γιατί έτσι είναι τα πράγματα. Αν δε μπορεί ένας άνδρας να προσεγγίσει μια γυναίκα είναι εξ' ορισμού στείρος. Δε θα διαιωνίσει το είδος του, δε θα συνεχίσει το όνομά του.

Ακόμα δεν έχουμε ξεφύγει από την παλαιολιθική εποχή όπου το να είσαι καλός κυνηγός σημαίνει ότι επιλέγεις με ποιόν θα είσαι.

Και είναι κρίμα που το πρώτο κριτήριο είναι αυτό, γιατί κάποιοι εκεί έξω είναι διατεθιμένοι να δώσουν τόσα πολλά πράγματα που θα θέλετε μετά στη σχέση. Έχουν μαθει να αγαπάνε, να νοιάζονται, να ακούνε, να δίνουνε. Απλά δεν έχουν μάθει να κυνηγάνε.

Και μένουν μόνοι. Οπότε την επόμενη φορά, ρίξτε μια δεύτερη ματιά και σ' εκείνον που δεν κυνηγάει. Ίσως να κάνει άλλα πράγματα.

Ευχαριστώ.

32 σχόλια:

Maria Rafaella είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Maria Rafaella είπε...

Αγαπητέ άνδρα,

Είναι εκπληκτικό το πόσο καλά κρύβετε ότι μας τη πέφτετε. Ναι, έχετε δίκιο. Δεν είναι εύκολο να είσαι κυνηγός και σίγουρα γίνετε δυσκολότερο όταν εμείς οι γυναίκες θέτουμε ψηλά τον πήχη και τον τόνο της φωνής μας όταν για ακόμη μια φορά γκρινιάζουμε ότι κανείς δε μας τη πέφτει.

Αλλά εξακολουθείτε να αναρωτιέστε γιατί το κάνουμε αυτό?
Σοβαρά τώρα?

Γκρινιάζουμε γιατί όπως κι εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι, δε μας τη πέφτετε. Δεν κάνετε κινήσεις κι όταν κάνετε δεν είναι τόσο…προφανείς ώστε να το καταλάβουμε κι εμείς και πίστεψε με θέλουμε να το καταλάβουμε και θέλουμε να αγαπηθούμε.

Αλλά όταν εσείς οι ίδιοι δε πιστεύετε στον εαυτό σας, στις ικανότητες σας, τότε πως περιμένετε να πιστέψουμε εμείς? Κατηγορείτε τις γυναίκες για υπερβολικές απαιτήσεις όταν εσείς πρώτοι φαντάζεστε ότι ψάχνουμε λατίνους εραστές.

Μη μου πεις ότι σε απέρριψε κάποια και δε κατάφερες να ξανακάνεις κίνηση. Όλοι έχουμε πληγωθεί και όλοι πιθανόν να ξαναπληγωθούμε. Όταν θέλεις μια γυναίκα πρέπει να της αποδείξεις ότι κάνεις αυτό ακριβώς. Τη θέλεις και θα την έχεις ο κόσμος να χαλάσει.

Καλός κυνηγός δε σημαίνει να φλερτάρεις 10 γκόμενες και οι 9 να πούνε ναι. Καλός κυνηγός σημαίνεις ότι κυνηγάς από τις 10 γκόμενες τη μία που δεν την αναφέρεις καν σαν γκόμενα και τη κυνηγάς μέχρι να γίνει δική σου.

Οπότε την επόμενη φορά και για να μη μείνεις μόνος, δώσε μια δεύτερη ευκαιρία πρώτα στον εαυτό σου και έπειτα ίσως να σου δώσει κι εκείνη. Αν όχι, τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει.

Παρακαλώ.

Your Man είπε...

@rafaella

Δε μιλάω για μένα, αλλά στην τελική δεν έχει σχέση.

Όλοι πιστεύουν στον εαυτό τους περισσότερο ή λιγότερο. Η μαλακία είναι ότι όσο κι αν σε κάποιους φίλους μου βλέπω ότι είναι γαμώ τα παιδιά, τόσο οι γυναίκες δε το βλέπουν αυτό και απλά τον βλέπουν σαν φίλο.

Έχει να δώσει. Πολύ. Και δεν την πέφτει δεξιά κι αριστερά. Αλλά λίγη σημασία έχει αυτό τελικά όταν του έχουν τσακίσει την αυτοπεποίθηση όσες προηγήθηκαν...

Maria Rafaella είπε...

Δεν εγραψα "αγαπητέ γιώργο" αλλά αγαπητέ άνδρα, μη μυγιάζεσαι. Άλλωστε αναφερόσουν σε όλες τις γυναίκες...

Όσο για τα υπόλοιπα που λες, θα φανώ δίκαιη, συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά το ίδιο ισχύει και για εμας... Μάλλον κάποιοι χαλάνε τη πιάτσα.

oTheos είπε...

"""Καλός κυνηγός δε σημαίνει να φλερτάρεις 10 γκόμενες και οι 9 να πούνε ναι. Καλός κυνηγός σημαίνεις ότι κυνηγάς από τις 10 γκόμενες τη μία που δεν την αναφέρεις καν σαν γκόμενα και τη κυνηγάς μέχρι να γίνει δική σου."""

Τότε είναι σίγουρο πως θα μείνεις μόνος...

Zirzirikos είπε...

Έλα ρε man, μην γκρινιάζεις κι εσύ.

Έτσι είναι τα πράγματα. Με το να γκρινιάζουμε δεν καταφέρνουμε τίποτα. Και στο κάτω κάτω, βασικά, εν τέλει, γουστάρουμε κιόλας.

Το μυστικό είναι να μην ακούς τι λένε οι γυναίκες. Ή μάλλον, να τα ακούς, αλλά να μην τα πράττεις αυτολεξί. Π.χ. η φίλη Maria Rafaella γράφει:

"Καλός κυνηγός δε σημαίνει να φλερτάρεις 10 γκόμενες και οι 9 να πούνε ναι."

Actually, that's exactly what it means. Επίσης, κανένας κυνηγός δεν έγινε κυνηγός χωρίς να φάει ένα μάτσο χυλόπιτες πρώτα. Και να συνεχίζει να τρώει. Αν δεν φάει εκατό χυλόπιτες πρώτα δεν θα μάθει πως να σε προσεγγίσει όπως θες ("δεν την αναφέρεις καν σαν γκόμενα και τη κυνηγάς μέχρι να γίνει δική σου"). Με άλλα λόγια: Για να μάθεις τι θέλουν οι γυναίκες, ρώτα τις φίλες σου. Για να μάθεις πως να τους το δώσεις, ρώτα τους φίλους σου. Τα καλά πεσίματα για τις γυναίκες είναι σαν τους νόμους και τα λουκάνικα: Όλες τα θέλουν, καμία δεν θέλει να ξέρει από που προέρχονται.

Να το θέσουμε απλά: Τις αρέσει ότι είσαι αστείος και ετοιμόλογος, δε θέλει να ξέρει ότι τις ατάκες τις έχεις χρησιμοποιήσει σε 100 άλλες, 5 εξ'αυτών το ίδιο βράδυ, και μέχρι να βρεις τις σωστές έχεις πει πολλές μαλακίες. Τις αρέσει ότι την έφερες σε ένα ωραίο μπαράκι, δεν θέλει να ξέρει ότι σ'αυτό φέρνεις άλλη κάθε βράδυ κι ότι έχεις φέρει πολλές σε άλλα μπαράκια για να δεις που ξενερώνουν. Τις αρέσει ότι ασχολείσαι με τη προσωπικότητα και το χαρακτήρα της, δε ξέρει ότι το κάνεις γιατί χθες το βράδυ σου πήρε πίπα στη τουαλέτα η σερβιτόρα που έχει και ωραιότερο κώλο απ'αυτήν και σήμερα σου στέλνει πρόστυχα μυνηματάκια, οπότε δεν σε νοιάζει και τόσο πολύ αν θα σου κάτσει και έχεις πιασει κουβέντα να περνάει η ώρα.

"Μη μου πεις ότι σε απέρριψε κάποια και δε κατάφερες να ξανακάνεις κίνηση. Όλοι έχουμε πληγωθεί και όλοι πιθανόν να ξαναπληγωθούμε."

Όχι. Με απέρριψε κάποια και ξαναέκανα κίνηση. Σε άλλη. Her loss. Και αυτό νομίζω ότι προσπαθεί να πει ο man.

athinovio είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
athinovio είπε...

Πιστεύω ότι είναι στημένο παιχνίδι, και για τους δύο.

Ίσως, και οι δύο "στήνουμε" εαυτούς, αυτό πρέπει να φορέσω, αυτό πρέπει να πω, αυτό να αγοράσω, έτσι πρέπει να δείχνω άνετος/-η. Λέω αυτό που ο άλλος περιμένει να ακούσει, παρόλο που δε μου βγαίνει. Πού είναι η έξαψη σε όλο αυτό?

Και περιμένουμε το ίδιο και από τους άλλους. "Φτιάχτηκα, αρωματίστηκα, στήθηκα, τώρα κάαααθομαι"

Ο έρωτας είναι για να μας αρέσει όχι για να αγχωνόμαστε. Κάνεις ότι γουστάρεις και ελπίζεις να αρέσει και σε κάποιον άλλον.

Βλέποντας το σεξ σαν προιόν, καταντάς να βλέπεις τους ανθρώπους σαν αντικείμενα.
Όπως μετρούσαμε τα παγωτά όταν ήμασταν πιτσιρίκια.

Lina είπε...

δυστυχώς ή ευτυχώς αυτα ειναι θεμα μαρκετινγκ....

ξέρω ένα σωρό καλά παιδιά που είναι μόνα λόγω κακού μάρκετινγκ του εαυτού τους και σιχάθηκα να βλέπω μαλακισμένα που μονο το μάρκετινγκ κατέχουν.

Επίσης ειναι και Θέμα ταργκετ γκρουπ. Γιατί απευθύνονται στο τάρκετ γκρουπ που κανει μπαμ ότι θα διαολοστείλει όποιον δεν εχει ομορφιά, κοιλιακούς, λεφτά και γενναιοδωρία ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργος έχει δίκιο. Τέλος!

jsclavos είπε...

Η marilou έχει δίκιο! .-

Your Man είπε...

O jsclavos έχει δίκιο. Τέλος. :-)

Alitovios είπε...

Οι γυναίκες σήμερα δεν ψάχνουν κάποιον να τις φλερτάρει αλλά να τις συναρπάσει. Άμα τρως όλη σου τη μέρα κάνοντας βαρετά πράγματα που να βρεις το κουράγιο να γίνεις συναρπαστικός. Εν ολίγοις οι γυναίκες ψάχνουν κάτι που δεν υπάρχει γιατί κάποιοι άλλοι (βλέπε media) τις έχουν πείσει πως υπάρχει. Μύλος...

Ynot είπε...

Άντρες και γυναίκες, ας γίνουμε απλά ειληκρινείς. Πρώτα με μας και μετά με τους αλλούς. Τι ψάχνουμε, τι θέλουμε, τι ζούμε. Όταν εσύ δεν τολμάς να της πεις, "μ αρέσεις, θέλεις να δοκιμάσουμε" τότε κι αυτή θα σκεφτεί ότι δεν είναι αρκετή για σένα και θα διαλέξει να σε έχει δίπλα της σαν φίλο, παρά να ρισκάρει. Μιλάτε περισσότερο! Μεταξύ σας! Όχι με φίλους!

Γιατί πρέπει να έχει κάποιος, οχτώ γυναίκες, για οχτώ διαφορετικούς ρόλους?
Μαγκιά και γούστα, είναι η μια γυναίκα που έχεις να μπορεί να σε τρελένει τόσο, όσο καμιά σερβιτόρα σε χεσμένη τουαλέτα, να κάνει μαζί σου συζητίσεις περί ανέμων και υδάτων μέχρι το πρωί, να σου δίνει διαφορετική οπτική σε πράγματα που σε πνίγουν και να μπορεί ταυτόχρονα να σου ετοιμάζει τα πιο φανταστικά φαγητά που έχεις φάει.

Δεν υπάρχουν κυνιγοί και γκόμενες.. Υπάρχουν καμένοι και καμένες..

Ανώνυμος είπε...

George, sorry alla ayta pou grafeis einai akyra...dld ti?prepei na leme panta ,,nai,,? Tha simfoniso apolita me ton Athinovio , otan eisai stimenos sto telos panta tha xaseis.Oloi kseroume na stinomaste, kai oloi katalavainoume otan to kanei o allos kai ayto apo mono toy se kseneronei, giati aploustata otan o allos stinetai gia na se entiposiasei einai san na leei oti o pragmatkos toy eaytos den einai arketos...!!! Be your selves pou na parei kai tha vreite aytin pou sas tairiazei.Nai yparxoun gkomenes oi opoies theloun lefta kai kouvarntaliki gia na sou katsoun alla den nomizo oti ayti i sizitisi afora kathara to sex, alla mia prosegisi metaksi anthropon pou epithimoun mia omorfi sxesi.Anthopon pou kseroun poioi einai kai ektimoun ayto pou einai, kseroun ti zitane , kseroun oti den einai teleioi kai den psaxnoun to teleio....ayto xreiazetai, tipota parapano.

athinovio είπε...

"THN" αθηνόβιο

Ανώνυμος είπε...

@athinovio...sorry :-)

Unknown είπε...

Η αληθινή και θλιβερή διαπίστωση ότι τελικά πράγματι το φλέρτ έχει πεθάνει...

amalthia είπε...

η δεν μας γουστάρει..εμάς και τις φίλες μας που χαχανίζουμε σαν ηλίθιες.

μαλάκας είναι ο άνθρωπος να έρθει να μας την πέσει και μετά να τον σχολιάζουμε όλες παρέα?!

ασωτος γιος είπε...

πεστα!

Licensed To Love είπε...

Αυτό που λέει ο George, είναι ότι υπάρχει μια κατηγορία ανδρών που για διάφορους λόγους έχουν αποφασίσει ότι ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα αλλά το φλερτ ψυχοφθόρο ή τουλάχιστον για κάποιους λόγους έχουν αποφασίσει ότι ο ρόλος του κυνηγού δεν τους πάει.
Τυχαίνει να είναι και δική μου άποψη ότι συχνά σε αυτή την ομάδα ανθρώπων μπορεί να αναμένει να βρει κανείς ανθρώπους ευαίσθητους και όχι απαραίτητα δειλούς. Όχι κυνηγούς, αλλά πολεμιστές. Που θα αγωνίζονταν γι' αυτό που έχουν και αγαπούν και δε θα εξευτελίζονταν εξαντλώντας την επινοητικότητά τους σε γυναίκες που διψούν για τον άνδρα του fast food πολιτισμού της "ατάκας".
Η διαφορά φίλε George, είναι πως αυτοί οι άνθρωποι ούτως ή άλλως, δε θα ενδιέφεραν τις περισσότερες γυναίκες που γνωρίζουμε και για τις οποίες υποθέτεις ότι θα ήταν καλή τύχη να γνωρίσουν. Ανήκουν σε άλλο είδος. Μη με καταλάβετε λάθος. Όχι με την ελίτίστικη έννοια, όχι καλύτερο ή χειρότερο, όχι περισσότερο ή λιγότερο εξελιγμένο ή ικανό. Απλά διαφορετικό, με στοιχεία, ευαισθησίες και κώδικα επικοινωνίας μη συμβατό και αναγνωρίσιμο από τις περισσότερες γυναίκες.

athinovio είπε...

Άδικη ομαδοποίηση των γυναικών.
Αν οι γυναίκες που κυνηγάτε είναι ρηχές, τότε η ανταπόκριση που θα έχετε θα είναι ρηχή.
Αλλά τα θέλετε όλα: και να δείχνει σαν την Αφροδίτη, και να είναι καλλιεργημένη, και να σας κάτσει χωρίς εσείς να κάνετε το παραμικρό. Μα είναι δυνατόν να αρέσεις σε ΟΛΕΣ?

Καταναλωτισμός και στο φλερτ...

Το κακό είναι ότι η ημέρα έχει 24 ώρες μόνο, πράγμα που σημαίνει ότι αν περάσεις τις 12 (γυμναστήριο, κομμωτήριο, ψώνια, ύπνος, δίαιτα, κτλ) για να δείχνεις θεογκόμενα, τότε δν έχεις καιρό, όχι να καλλιεργήσεις την προσωπικότητά σου, αλλά ούτε άρλεκιν να διαβάσεις.
Άν έχει περάσει μία γυναίκα 12 ώρες σε καλλωπισμό, τότε εννοείται ότι δεν θα της αρκεί ο πας εις τυχαίος μέτριος με μία κρύα ατάκα.
Μία γυναίκα που επενδύει τόσα πολλά στην εμφάνιση, θέλει τα λεφτά της πίσω, και καλά κάνει.

Αν δείχνει σαν να είναι προς πώληση, τότε ίσως και να είναι προς πώληση, αλλά αυτό δεν σας αρέσει, γιατί νομίζετε ότι είστε ο εραστής των 5 ηπείρων και ότι τη ρίξατε με τη γοητεία σας.

Αν όλες οι γυναίκες σας φαίνονται ίδιες, τότε ίσως ψάχνετε στο λάθος μέρος, γιατί σίγουρα δεν είμαστε όλες ίδιες.

Αμα πια!

Licensed To Love είπε...

Athinovio,

Δεν έχει να κάνει με το αν οι γυναίκες είναι ρηχές ή όχι. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι μια γυναίκα, είτε ρηχή είτε όχι, δε θα ασχοληθεί ανάλογα με κάποιον ο οποίος δε θα διαθέσει χρόνο για να τη φλερτάρει. Και κατά κανόνα, δε θα αποφασίσει να φλερτάρει εκείνη ένα τέτοιο άνδρα. Στην Ελλάδα τουλάχιστον.
Επίσης, το ότι η μέρα έχει μόνο 24 ώρες για να κάνεις όλα αυτά τα τρομερά πράγματα όπως γυμναστήριο, κομμωτήριο, ψώνια, δίαιτα και καλλιέργεια της προσωπικότητάς σου, είναι πρόβλημα δικό σου και όχι της ημέρας. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται πρωτίστως να καλλιεργήσουν την προσωπικότητά τους, κι όμως το κάνουν χωρίς να είναι η βασική τους επιδίωξη επειδή τυχαίνει να έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και δραστηριότητες για πράγματα έξω από τον εαυτό τους. Η καλλιέργεια της προσωπικότητας δεν είναι σα την καλλιέργεια της πατάτας. Είναι παράπλευρη ωφέλεια του να υπογραμμίζει κανείς την παρουσία του στον κόσμο με το να τον κατανοεί να τον αλλάζει προς το καλύτερο στο βαθμό που του επιτρέπουν οι δυνάμεις του και η θέση του.

athinovio είπε...

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται πρωτίστως να καλλιεργήσουν την προσωπικότητά τους, κι όμως το κάνουν χωρίς να είναι η βασική τους επιδίωξη επειδή τυχαίνει να έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και δραστηριότητες για πράγματα έξω από τον εαυτό τους.

Με αυτά τα λόγια απάντησες μόνος σου στο ζήτημα: αν κάποιος δραστηριοποιείται σε πολλά επίπεδα, τότε καλλιεργεί την προσωπικότητά του, και όχι όταν κοιτιέται στον καθρέφτη ολημερίς.

Μήπως έτσι είναι και η γοητεία, δλδ να έρχεται σαν μία παράπλευρη ωφέλεια?

Licensed To Love είπε...

Μα το θέμα δεν είναι από που πηγάζει και τι σημαίνει γοητεία.
Το θέμα είναι ότι ο George, επισημαίνει κάτι απλό: υπάρχει μια μερίδα ανδρών που αυτή τη στιγμή είναι αόρατοι στο οπτικό πεδίο μιας μέσης γυναίκας και ο λόγος είναι αυτό που ανέφερες:
"Άν έχει περάσει μία γυναίκα 12 ώρες σε καλλωπισμό, τότε εννοείται ότι δεν θα της αρκεί ο πας εις τυχαίος μέτριος με μία κρύα ατάκα".
Τι άραγε τείνει να μπορεί να βλέπει μια γυναίκα που ξοδεύει τόσες ώρες στον καθρέπτη; Απλό: ένα είδωλο στον καθρέπτη.
Μάλιστα, επειδή ως είναι φανερό ο George αγαπά πολύ τις γυναίκες (και περισσότερο τους φίλους του), μπαίνει στον κόπο να τις ενημερώσει, μάταια κατά τη γνώμη μου ότι "κοιτάξτε υπάρχουν και καλά παιδιά εκεί που δε φλερτάρουν αλλά είναι σοβαροί, ξέρουν να αγαπούν κλπ".
Αυτό που λέω εγώ είναι ότι αυτοί οι άνδρες έτσι κι αλλοιώς δεν αφορούν αυτές τις γυναίκες. Είναι άλλο είδος. Κανείς δε θα ωφεληθεί από μια τέτοια συνύπαρξη.

athinovio είπε...

ΟΚ

Alitovios είπε...

"κοιτάξτε υπάρχουν και καλά παιδιά εκεί που δε φλερτάρουν αλλά είναι σοβαροί, ξέρουν να αγαπούν κλπ".

Φλερτ δεν είναι μόνο το πέσιμο. Φλερτ είναι να πεις και μια έξυπνη κουβέντα, ή να χαμογελάσεις σε μια άγνωστη στο δρόμο χωρίς να έχεις σκοπό να την πηδήξει ντε και σόνι. Μην τα κάνουμε όλα τόσο πολύπλοκα που στο τέλος πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό.

Εγώ νομίζω πως αυτό που λείπει από τους άντρες σήμερα είναι ο αυθορμητισμός.

Malax είπε...

Ρε μαν ωραία τα λες, αλλά συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ότι στου Γκοβού την πόρτα όσον θέλεις βρόντα την. Διότι ο πάσα εις την σήμερον ημέραν στο τέλος παίρνει αυτό που του αξίζει. Θες κοιλιακούς; Θα πάρεις κοιλιακούς. Θες αγαπούλες και φιλάκια, θα πάρεις αγαπούλες και φιλάκια. Τα θες όλα; Θα πάρεις το τρίτο το μακρύτερο.

panos srpk είπε...

George, you are my man!
Πρωτον πολυ γελασα με αυτο το ποστ.
Δευτερον ε ναι ρε παλι καλα που το ειπε καποιος μπας και το διαβασει καμια και δουμε προκοπη!
Κακα τα ψεματα τωρα, να πω τη δικια μου εκδοχη. Αν για παραδειγμα μια γυναικα καρφωσει καποιον και περιμενει απ'αυτον την κινηση, τοτε αυτοματα κανει delete τους υπολοιπους γυρω της. Ειναι σα να λες οτι θελει τον συγκεκριμενο? Ε χαθηκε ρε παιδι μου και ο αλλος? Δεν ειναι ενας ο Θεος και οι υπολοιποι Κουασιμοδοι.
Ή να το πω αλλιως... Εγω αν δω μια γκομενα, θα καταλαβω 2 πραγματα. Ειτε γουσταρει κατι καλυτερο απο μενα ειτε θα μου δωσει λανθασμενα "μηνυματα". Και αν πρεπει να ειμαστε εμεις οι κηνυγοι, τοτε ας γινει με την καταλληλη οσμη γιατι πολλες χυλοπιτες κυκλοφορουνε και δεν εχουν και την καλυτερη γευση...

Αυτα!
Μιλησε ο κοτος λοιπον!

Unknown είπε...

Ωραία κουβέντα.
Εγώ έχω καταλάβει ότι όλα περί αγάπης είναι για τον περισσότερο κόσμο θεωρίες ξεσηκωμένες από περιοδικά και μεσημεριανές εκπομπές. Κανείς μας (ή σχεδόν κανείς) δεν ξέρει πραγματικά πως να αποφασίσει ποια γυναίκα να προσεγγίσει και ποια να κυνηγήσει. Αλλά κυρίως να διαισθανθεί αν πρέπει να κυνηγήσει τη συγκεκριμένη. Με το "κυνηγήσει" δεν εννοώ το κυνήγι για το σεξ. Και αυτό θα έρθει στην ώρα του. Αμφότεροι (άνδρες/γυναίκες) επαναλαμβάνουμε τραγικά λάθη. Στην ουσία ενδιαφερόμαστε για τον εαυτό μας και όποιος το κάνει αυτό θα αγαπήσει τον εαυτό του. Τουτέστιν δεν έχει να δώσει σε άλλον τίποτα, αλλά αντίθετα επιζητάει και επιθυμεί να ικανοποιήσει τον εαυτό του και μόνο αυτό.

Καλά παιδιά και καλά κορίτσια μάλλον υπάρχουν. Αλλά και αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Όλοι καλοί λέμε ότι είμαστε, αλλά δυστυχώς δεν είμαστε αυθεντικοί. Και επιπλέον δεν γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε αυθεντικοί, αλλά νομίζουμε ότι είμαστε.

Άρα το πράγμα είναι μπερδεμένο από την αρχή.

Στη ζωή ο καθένας μας έλκει αυτό που είναι. Αυτή είναι η λεγόμενη "ψυχολογική συγγένεια". Ορίζει τους φίλους, τις σχέσεις μας, κλπ κλπ. Αν δει ο καθένας τη ζωή του θα το διαπιστώσει. Δεν φταίνε οι άλλοι ή οι άλλες. Εμείς φταίμε.

Έχουμε γίνει τόσο πολύπλοκοι και ο νους μας έχει γίνει τόσο διεστραμμένα δημιουργικός που έχουμε παγιδευτεί στα ίδια μας τα καπρίτσια. Πάρτε την "επιθυμία" πχ σαν έννοια. Δεν φέρνει απόλαυση και πόνο μαζί πάντα; Τι είναι αυτό όμως που καταργεί απλά την "επιθυμία" και τη θέση του παίρνει η συνειδητή γνώση του τι θέλω;

Αν λυθεί αυτό θα λυθούν και οι σχέσεις των ανθρώπων και ο καθένας θα είναι με αυτόν που πρέπει να είναι. Έτσι απλά και φυσιολογικά. Χωρίς φασαρίες και χωρίς "μπαράκια" και άλλα συναφή "κόλπα".

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους,

Διαβάζω το blog σου εδώ και χρόνια, αλλά πρώτη φορά θέλησα να γράψω κάτι γιατί κουράστηκα με τις π@π@ρολογίες των "γυναικών".
Παραθέτω λοιπόν τα εξής 2 link:
http://cavestudioz.blogspot.com/2009_08_01_archive.html
και
http://www.greektube.org/content/view/21286/2/

Το μεν πρώτο κάνει μια σούπερ ανάλυση της κατάστασης και το δεύτερο μιλά με αστείο και γλαφυρό τρόπο για την ίδια φάση στην μικρο-κοινωνία των Χανίων.
Τώρα με τις π@π@ρες που έχουν ακουστεί από τις "γυναίκες" του στύλ "δεν υπάρχουν πλέον άντρες να μας την πέσουν" μήπως μπορεί καμία να μας εξηγήσει την απόλυτη μειοδοσία που παίζει γενικά στις σχέσεις που επιλέγουν να κάνουν αυτές οι "γυναίκες". Κοιτάξτε γύρω σας και δείτε με τι τύπους κυκλοφορούν( και δεν εννοώ την εμφάνιση). Ψαξτε ψάξτε και δεν θα τον βρείτε κορίτσια. Ο άντρας cosmopolitan απλά δεν υπάρχει.
Αυτά για τώρα και με τις υγείες σας

Stefanos είπε...

Τόσα χρόνια ακόμα δεν έχεις μάθει. Το ρόπαλο δεν πέθανε ποτέ...
:D