6.3.10

Julia

Η όλη φάση με τη Τζούλια έχει τελικά και κάτι καλό. Είχε ένα θετικό αποτελέσμα το οποίο θα απολαμβάνουν οι νέες γενιές για πολλά πολλά χρόνια και σίγουρα ήταν ανέβασε το επίπεδο σε κάτι που έλειπε από την Ψωροκώσταινα.

Το DVD της Τζούλιας κατάφερε να γίνει πιο καυτό θέμα συζήτησης σε οικογενειακές συνευρέσεις ακόμα και από τις ταινίες της Disney. Κατάφερε να είναι πιο politically correct θέμα συζήτησης από τις μειώσεις μισθών στο γραφείο.

Μάνα και κόρη μπορούσαν να απολαύσουν στο σαλόνι του σπιτιού τους αυτά που και οι δυό τους έχουν κάνει κάποια στιγμή (η μια πρόσφατα και η άλλη πιο πρόσφατα) και να μη νιώθουν ντροπή για τις ερωτικές τους επιθυμίες.

Μπορείς επιτέλους να πεις στη συναδέλφισσά σου στο γραφείο τα πράγματα που θέλεις να της κάνεις με ένα μπουκάλι σαμπάνια και εκείνη να σε κοιτάξει με βλέμμα συναινετικό, συνομωτικό και αν μη τι άλλο και λίγο ανυπόμονο.

Εν μία νυκτί έγινε εντελώς αποδεκτό για τις γυναίκες να μπορούν να μιλήσουν με οποιονδήποτε για όποια αντικείμενα με φαλλικό σχήμα έχουν χρησιμοποιήσει στο σεξ.

Έγινε δημόσιος διάλογος για το αν τελικά το σεξ είναι καλύτερο στο κρεβάτι ή στο μπάνιο ή σε ποιό από τα άλλα μέρη που όλες είχαν δοκιμάσει και καμία δεν συζητούσε για να μοιραστεί τη γνώση.

Ομοίως για το αν τελικά στην πίπα πρέπει να χρησιμοποιεί κανείς δύο χέρια ή ένα. Και καθώς για πολλές κοπέλες, η Τζούλια ήταν η πρώτα τους τσόντα, έθεσε τελικά το ερώτημα του πόσο χρόνο διαρκεί το μέσο γαμήσι και αν τελικά ο ρυθμός του γαμησιού στο DVD ήταν πολύ γρήγορος!

Εν τέλει, το DVD της Τζούλιας κατάφερε να κάνει πολλά κρυφά ποταμάκια να μιλήσουν επιτέλους βρώμικα στο κρεβάτι, αφού έτσι άλλωστε το κάνει και η εθνική μας (μα)στάρ. Μπορεί πλέον η καθεμία να πει τον εραστή της μαλάκα, να μιλήσει για το τι θα πρέπει εκείνος να της κάνω από πίσω και να τον πληροφορήσει για την κατάσταση της μήτρας της!

Η Τσούλια, καταφέρε επιτέλους να φέρει σε κάθε σπίτι, γραφείο, σχολείο τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση που έλειπε. Κατάφερε να μας κάνει όλους να νιώσουμε εθνικά περήφανοι καθώς μας κλείνει το μάτι και βροντοφωνάζει ως νέα Βούλα Πατουλίδου:

«Είμαι η Τζούλια και τα παίρνω στο πρόσωπο με χαμόγελο, bitches!»



11 σχόλια:

Unknown είπε...

To kalitero apo ola einai oti akougontas ta astronomika posa pou pire i Tzoulia arxisan oles na skeftontai tin allagi karieras...Afou to ekane i Tzoulia (signomi Tsoulia) kai pire tosa, giati oxi ki ego lene..."ti kalitero exei auti apo emena?" Ante na tous eksigiseis tora...

arial είπε...

Δεν ειχαμε πως να περασουμε την ωρα μας.. και αποκτησαμε !

Τελικα μια Τζουλα θα μας σωσει (με ζ ή σ το αφηνω στη φαντασια σας :p )

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Ο καθένας στο είδος του κι η Τζούλια σ' αυτό, που ξέρει καλύτερα! Αν μη τι άλλο, αυτό είναι καλύτερο και για μας και για εκείνην από το να τραγουδάει...
Το μόνο, που με ενοχλεί από την όλη φάση είναι εκείνα τα "δεν ήξερα, διέρρευσε, μου το κλέψανε...". Περιττά και αστεία όλα αυτά - και, κυρίως, αντιεπαγγελματικά, σε τελική ανάλυση!!!
;-)

ασωτος γιος είπε...

nai re gamoto, ithela na iperaspisti tin tsonta pou ekane kai ta lefta pou pire,, na tous grapseis olous sto diasimo pia M...i tis kai na pei erxete kai sequel ellinakia...kai ta ellinakia na perimenoun se stysi gia to neo apagorevmeno.To mono kalo einai oti epiteous vrike ena axio dikgiroro tou epipedou tis ton Alexi

Acro είπε...

Πάντως, μετά από "αυτόν" τον παρτενέρ, πρέπει να έκοψε τη φόρα σε μερικούς (;) από αυτούς που φαντασίωναν μαζί της.
Φιλαράκι, αν δεν έχεις μπουρί αντάξιο του Video, άσε καλύτερα. Θα ακούσεις κανένα "δεν καταλαβαίνω τίποτε" και θα ψάχνεις να το βρεις...

bmystical είπε...

"Μπορείς επιτέλους να πεις στη συναδέλφισσά σου στο γραφείο τα πράγματα που θέλεις να της κάνεις με ένα μπουκάλι σαμπάνια και εκείνη να σε κοιτάξει με βλέμμα συναινετικό, συνομωτικό και αν μη τι άλλο και λίγο ανυπόμονο" ...ότι εσύ τώρα είχες πρόβλημα να το πεις αυτό σε συναδέλφισσά σου πριν το videaki...:-Ρ

amalthia είπε...

ω θα σε ξαφνιάσω "φίλε" μου!!

εμείς τα κοριτσάκια και πριν την Τζούλια τα λέγαμε όλα μεταξύ μας!

όταν λέω όλα εννοώ ότι οι φίλες των κοριτσιών που έχεις γαμη..εί γουίθ ξέρουν τα πάντα για το πουλί σου,για τις ατάκες σου πρίν-κατά τη διάρκεια και μετά το σέξ ,για τους σπασμούς σου, για τις τρίχες σου,για το σωβρακό σου,για το αρωμά σου,για τις διαστάσεις σου,για για για για για για....

...με λίγα λόγια είναι σαν να έχουν γαμη..εί αυτές μαζί σου...

Devilio είπε...

egw pou den eida to DVD ths Tzoulias na klapsw kai na kruftw apo ton kosmo apo th ntroph mou??

Spider N είπε...

Η εθνική κρίση θεραπεύεται με γ...σι. Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Αλλά, έπρεπε να εισάγουμε και τον γ.μιά μας, ρε γαμώτο! Μόνο μ..νιά παράγει αυτός ο τόπος;

athinovio είπε...

βασικά, ούτε και στην τσόντα έχει κανένα ιδιαίτερο ταλέντο. Περισσότερο σοκάρει ότι πρόκειται για μία επώνυμη παρά η επιδόσεις της που ήταν ψυχρές και στημένες, μία αναπαράσταση και όχι μία πραγματική πράξη.

Ειδικά ο περίφημος παρτενέρ, ήτανε λες και την εχμμμμ....από μακριά, χωρίς καν να την αγγίζει, όπως όταν βγάζουμε έξω τα σκουπίδια και κρατάμε την σακούλα όσο πιο μακριά γίνεται.


Πιο καλή ήτανε η "ερμηνεία" του ιατρικού προσωπικού στο περίφημο βιντεάκι που είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγους μήνες.

Unknown είπε...

Ευτυχώς που έχω απευλευθερωμένες απόψεις για το σεξ, έχω δει αρκετές τσόντες, δεν φοβάμαι να μιλήσω για την σεξουαλική μου ζωή (όχι φυσικά και με την μάνα μου) κ προ Τζούλιας!pJ δηλαδή!