26.11.07

Bob Φουκαράκης ο Φουσκωμενοπαντελόνης

Μη μασάτε.

Τα νέα του ότι το ΕΣΡ τα πήρε με τον Μπομπ επειδή τον ψιλοπαίρνει είναι στάχτη στα μάτια.

Στην πραγματικότητα, ο μοναδικός λόγος που επιτίθεται το ΕΣΡ στον Μπομπ είναι επειδή έμαθε πως είναι drug dealer (εεεε συγγνώμη, coffee dealer εννοούσα) από το Amsterdam και χρησιμοποιεί πλαστό διαβατήριο με ψεύτικο όνομα φερόμενος ως Κρητικός για να μην κινεί υποψίες όταν ταξιδεύει από τα Ζωνιανά στην Ολλανδία.

Ο γνωστός συνεργός του Πάτρικ ο Αστερίας ταξιδεύει πάντα με τον Μπομ για να προκαλεί αντιπερισπασμό στις διωκτικές αρχές καθώς περνάνε από το τελωνείο κάνοντας παντελώς ηλίθιες και ανούσιες ερωτήσεις, παριστάνοντας πως είναι μέρος του χαρακτήρα του, όταν στην πραγματικότητα έχει IQ 196.

Ως εγκέφαλος της σπείρας φέρεται ένας τετραπέρατος και τσιγγούνης με το κωδικό όνομα κύριος Καβούρης, το οποίο φημολογείται πως είναι ψευδώνυμο κάποιου βαρώνου της κοκαΐνης από τη Μπογκοτά. Την ιδέα για το ψευδώνυμο φέρεται να την συνέλαβε από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Κολομβία.

Το ΕΣΡ συνεργάζεται μυστικά με την Interpol για να στιγματίσει τον Bob προκειμένου να προκαλεί τα βλέμματα του γενικού πλήθους, η οποία θα εμποδίσει σημαντικά τις επαφές που θα μπορεί να έχει ο Bob με άλλους διεθνείς εγκληματίες.

Το Κανάλι 9 και ο Νίκος Ευαγγελάτος που φέρονται ως θύματα στην απόφαση του ΕΣΡ στην πραγματικότητα συνεργάζονται με τη Δίωξη Ναρκωτικών αφού έχει άτυπα συμφωνηθεί να εξασφαλίσουν αποκλειστικά πλάνα από τη σύλληψη του Bob και των υπόλοιπων μελών της σπείρας.

2 σχόλια:

par...alogos είπε...

Καλημέρα.
Επειδή έχω κάνει έρευνα για το θέμα πιάσε μερικά που έγραψα κι εγώ με τίτλο "Φούστης και Ανάρχας ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης???":

Το ΕΣΡ έχοντας λύσει όλα τα προβλήματα των σκουπιδιών που βλέπουμε στην τηλεόραση, άρχισε να ασχολείται και με τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη.

Στο εξωτερικό λέει ότι υπάρχουν αντιδράσεις για τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη, ότι παρουσιάζει ομοφυλοφιλικές τάσεις [πως μπορεί τώρα ένα σφουγγάρι να είναι γκέι δεν μπορώ να καταλάβω. Ας μου εξηγήσει κάποιος την στάση (...ζωής). Και στην τελική και ομοφυλόφιλος να είναι τι τους κόφτει αυτούς;], στην Ελλάδα τον κατηγορούμε για βανδαλισμούς, ενώ η ελληνική τηλεόραση έχει να προβάλει χρόνια τώρα σκηνές βίας.

Εγώ ένα έχω να πω:
Λευτεριά στον αναρχικό Μπομπ τον Σφουγγαράκη

καθώς και άλλα συνθήματα που ακούστηκαν σε ραδιοφωνικές εκπομπές δίνοντας τον παλμό τον υπέρμαχων του Μπομπ:

* Αγώνας - αγώνας, να βγει απ` το κελί. Ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης δεν είναι αδερφή.
* Κάτω τα χέρια απ` το Σφουγγαράκη, δεν είναι ο Ταξίαρχος που φόραγε στριγκάκι.
* Ντροπή σας το σπόγγο να λέτε τζιτζιφιόγκο.

Πολύ το πάω το ΕΣΡ!!! Με κάνει να γελάω ώρες ώρες!!!

Αντε και μια photo αφιερωμένη: εδώ

An-Lu είπε...

:-P
Πολύ σοβαρά πράγματα αυτά και δεν μπορεί να τα συλλάβει ο πτωχός γοργονίσιος νους μου!