10.7.07

Σενάρια, σενάρια, σενάρια

Υπάρχουν σενάρια και σενάρια.

Υπάρχει το σενάριο να πας διακοπές και το σενάριο να τη βγάλεις στο γραφείο, παρέα με το κλιματιστικό. Υπάρχει το σενάριο να περάσεις καλά στις διακοπές, αλλά και το σενάριο να περάσεις καλύτερα στην άδεια πόλη.

Και μετά υπάρχουν τα άλλα σενάρια.

Αυτά που είναι τυπωμένα σε χαρτί, αυτά που ένας ή περισσότεροι άνθρωποι δούλεψαν για να βάλουν ένα σωρό λέξεις σε μια σειρά που να βγάζει ένα νόημα και ίσως και ένα γέλιο, ένα δάκρυ, ή τουλάχιστον ένα μισθό για ένα ολόκληρο επιτελείο ανθρώπων.

Αυτά, τα τελευταία σενάρια είναι μεγάλη φάρα, αλλά όχι τόσο κατά τη διάρκεια της ζωής τους, όσο κατά τη διάρκεια της κύησης.

Ποτέ δεν προσπάθησα να μείνω έγκυος, αλλά από την άλλη δε μπορώ να πω ότι η ζωή μου είναι γεμάτη προφυλάξεις, οπότε είχαμε και τα ατυχήματά μας.

Από ιδέες στο μυαλό μου άλλο τίποτα. Και όχι μία-μία. Μιλάμε για δίδυμα, τρίδυμα και τετράδυμα.

Και φυσικά δε μπορώ να θυμηθώ πόσες αποβολές είχα. Έχω ένα folder ολόκληρο γεμάτο με ιδέες, ιστορίες, εμπνεύσεις. Σενάρια τα οποία όπως και πάρα πολλά πράγματα τα άφησα κάποια στιγμή στη μέση.

Ευτυχώς από τότε έχω αλλάξει και πάντα τελειώνω ότι ξεκιν

7 σχόλια:

Valisia είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Valisia είπε...

Exeis vre8ei omws sthn dusaresth 8esh na exeis 3emeinei entelws apo idees kai enw na sthrizesai apokleistika panw sthn ikanontha na dhmiourgeis na exeis mpei se mia periodo agonhmothtas?Kai mhn skefteis thn lush ths texnikhs gonimopoihshs, giati sthn mousikh sun8esh an to kaneis auto, thn pathses!
Xairomai pou oloklhrwneis kai kata sunepeia dhmiourgeis!
Kalimera

An-Lu είπε...

Σωστ.....
;-)

harisheiz είπε...

Βρήκα το κρυμμένο μήνυμα, που μπορώ να παραλάβω τον λουκουμά που κέρδισα;

Unknown είπε...

Πάντως φαίνεσαι πολύ creative τύπος!go on!

Suspect είπε...

μην φτυνεις προς τα πανω, γιατι ξαναγυριζει κατω!

YO!Reeka's είπε...

:)