26.8.05

Εσείς το πνίγετε το κουνέλι;

Η έκφραση "το πνίγει το κουνέλι" βγήκε από την πρακτική των γιαγιάδων μας για τη διάγνωση της εγκυμοσύνη τους. Μαζεύανε τα ούρα τους και τα βάζανε σε μία σύριγγα. Μετά κάνανε την ένεση σε ένα υγιές κουνέλι. Αν το κουνέλι πέθαινε, η δότρια ήταν έγκυος. Αν όχι, try try again!

Η εξήγηση λογικότατη. Τα ούρα περιέχουν κάποια ουσία (την ίδια που ανιχνεύουν τα μοντέρνα τεστ εγκυμοσύνης) η οποία είναι θανάσιμη για το κουνέλι.

Μεταξύ μας όμως... Μη το πείτε πουθενά... Μην πιστεύετε τέτοιες μαλακίες

Είναι απλά ένας αστικός μύθος. Αυτό που οι Αμερικάνοι λένε Urban Legend

Όλοι ξέρετε τουλάχιστον έναν αστικό μύθο, αλλά δεν το ξέρετε πως πρόκειται περί μύθου, γιατί είναι μια ιστορία που την έχετε ακούσει και ξανακούσει από τόσους πολλούς και σας είπαν πως σε συνέβη σε ένα φίλο, ξάδερφο, γκόμενο, που την πιστεύετε.

Μέχρι και οι εφημερίδες την πατάνε. Το Βήμα έβγαλε μια ιστορία για το ότι αν σας πάρει κάποιος στο κινητό με Απόκρυψη και σας ζητήσει να πατήσετε #90 στο κινητό σας, δεν πρέπει να το κάνετε γιατί θα κάνει μετά τηλεφωνήματα και θα χρεώνει εσάς. Μύθος.

Το άλλο; Με τους διαρρήκτες που μπήκαν σε ένα σπίτι, κλέψανε ότι θέλανε και μετά από ένα μήνα στείλανε μια βιντεοκασέτα στους ενοίκους. Στη βιντεοκασέτα, οι διαρρήκτες δείχνανε στους ενοίκους πως στη διάρκεια της διάρρηξης βάλανε τις οδοντόβουρτσες των ενοίκων στους κώλους τους, και μετά τις ξαναφήσανε στη θέση τους. Μύθος.

Εκείνο με τους κροκόδειλους στους υπονόμους της Νέας Υόρκης; Ήταν κάποτε μόδα στη Νέα Υόρκη να έχουνε μικρά κροκοδειλάκια αντί για κανισάκια. Όταν όμως άρχισανε να μεγαλώνουν αυτά, οι Νεοϋορκέζοι τα βάζανε στην τουαλέτα και τραβούσανε το καζανάκι. Και το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσουν οι υπόνομοι με κροκόδειλους που τρέφονται με σκουπίδια. Μύθος.

Κεφάλι κοτόπουλου στα KFC, Άνθρωπος που έπεσε στο καζάνι της Coca-Cola, Σατανισμός πίσω από την Procter & Gamble, και άλλα πολλά. Πάρα πολλά.

Έχετε 5-6 μέρες να μάθετε πόσα από αυτά που πιστεύετε είναι στην πραγματικότητα ψέματα;

Δείτε εδώ: www.Snopes.com

4 σχόλια:

Lili είπε...

O george εχει ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ αναγνωστες...Mυθος!!



:P

Δήμητρα είπε...

Χοριακή γοναδοτροπίνη izzzzz the name of the ορμόνη... :ΡΡpppp

Ας φορ δε ρεστ I couldn't agree more with Lili :Pppp

TziNtziras είπε...

αχαχαχ...
το καλυτερο ηταν με τα κροκοδειλακια!
(αυτο με τις οδοντοβουρτσες το ξερω οτι εγινε σε κατασκηνωση...ποιο απο τα δυο ειναι αληθεια τωρα? :/)

Your Man είπε...

Λυπάμαι Τζίντζιρα, κανένα από τα δύο δεν είναι αληθινό.