4.6.05

Εδώ τα καλά γκομενάκια

Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό (όπως ξέρω πως γίνεται συνήθως). Για δουλειά μιλάω.

Έχω τέσσερα γκομενάκια (η μία είναι λίγο από σπόντα, αλλά είναι καλό κορίτσι και την συμπεριλαμβάνω) που ψάχνουν για δουλειά. Οπότε αν ακούσετε κάτι ή ψάχνουν κάτι εκεί που εργάζεστε, στείλτε ένα email.

Αμ τι, τόσο καιρό που μπαίνετε και διαβάζετε τζάμπα, καλά ήταν; :-)

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

(Updates με bold)

  • Νεοαποφοιτήσασα με πτυχίο σε business με logistics. Μεταπτυχιακό σε marketing με public relations. Προϋπηρεσία part-time σε δουλειά γραφείου, είχε και κάποια επικοινωνία με πελάτες. (Αθήνα) -- any time now.
  • Τελειόφοιτος ψυχολογίας με προϋπηρεσία ως κειμενογράφος full time σε μεγάλη εταιρία και ως barowman. Αναζητά δουλειά γραφείου απογευματινή ή άλλη δουλειά απογεύματα ή σαββατοκύριακα. (Αθήνα) -- την αποκαταστήσαμε προς το παρόν με κάτι εποχιακό, ότι άλλο βρείτε καλό είναι.
  • Κουκλάρα με πτυχίο σε business, προϋπηρεσία σε business development και sales. Πολύ καλή στην επαφή με παιδιά. Αναζητά σταθερή δουλειά. (Θεσσαλονίκη) -- βρήκε, βρήκε, είμαι πολύ χαρούμενος για πάρτη της.
  • Γουεμπντιζαϊνερού με πολλά προσόντα, γνώσεις, εμπειρία, προϋπηρεσία, σεμινάρια και ήθος στο δουλειά της, αναζητά δουλειά στο web design, flash και συναφείς δραστηριότητες. (Αθήνα) -- οδεύει προς αποκατάσταση.
  • Χημικός με οξυδέρκεια, παρατηριτηκότητα και σταθερό χαρακτήρα, αναζητά κάτι στο αντικείμενό της. Μεταπτυχιακό δεν έχει μεν, αλλά στην τελική δεν της χρειάζεται κιόλας, τα στοιχεία τα ξέρει όλα, εγγυημένα. (Αθήνα, αλλά μην τη βάζετε να τρέχει μακριά γιατί χάνεται) -- σε καλό δρόμο.
  • Απόφοιτος ΤΕΙ Τουριστικών με προϋπηρεσία σε διάφορες θέσεις service-orientated, συμπεριλαμβανομένης της Ολυμπιακής, ψάχνει για κάτι μόνιμο (Αθήνα).

Το καλό είναι πως σχεδόν όλα τα γκομενάκια είναι άμεσα διαθέσιμα, βολέψιμα από οικονομική άποψη (για τη χημικό δεν παίρνω όρκο, δε θέλω να με πάρει με τα H2SO4μετά) και είναι πανέμορφα και ευγενικότατα.

Και μόνο αυτό το τελευταίο μετράει για πολλά: ανεβασμένο ηθικό στο γραφείο, ψυχολογία του αφεντικού, σταμπάρισμα στο υποσυνείδητο του πελάτη. Μην αρχίσω, ε;

2 σχόλια:

alex είπε...

"Χημικός με οξυδέρκεια, παρατηρητικότητα και σταθερό χαρακτήρα"....
"πανέμορφα και ευγενικότατα"

Σαν να ψήλωσα λίγο σήμερα :)
Έχε χάρη που πρόκειται για αγγελία και είσαι λίγο μαζεμένος στις περιγραφές...ποιός ξέρει τι θα διάβαζα αν είχες αφεθεί ελεύθερος να εκφραστείς. :)

Να συμπληρώσω οτι ενδιαφέρομαι και για μια δουλειά γραφείου (όχι ραφείου) και οτι μπορώ να ξεκινήσω από χαμηλά και με θεμιτούς (ή αθέμιτους) τρόπους να ανέβω σιγά-σιγά (ή γρήγορα)

Stefanos είπε...

Χμμ...χμμ.. λέω :P
θέλω κοπέλα να μου καθαρίζει το σπίτι μια φορά την εβδομάδα, να πλένει και να σιδερώνει πουκάμισα.Θα πληρώνεται και μετρητά και σε είδος γιατί ειμαι και πολύ μερακλής εργοδότης :P
δεκτές και πτυχιουχοι :P.
Σοβαρά τώρα, έχω μια λίστα με αγγελίες για θέσεις εργασίας εδώ πέρα. Το mail μου ειναι στο blog μου, οποιος θέλει επικοινωνεί και δινω πληροφορίες.